Baby pestúnka alebo inteligentná kamera
Ahojte, rozmyslam ci je lepsie kupit pestunku alebo staci iba kamera do mobilu? Nejake realne skusenosti pre a proti?
Existuje vobec nejaka pestunka ktora nemusi byt v sieti (detska cast)? Pretoze zatial co som pozerala ci pestunky ci kamery, musia byt v sieti a tym padom si ju neviem dat do kocika napr na zahrade a pod.
Dakujem za rady
@anonym_autor ja som kúpila babyono kameru za 30€, kamoska ju má a je spokojná.. musí byť v sieti, je na appku do mobilu. Keď bude maly spat v kočíku tak má nenapadlo že tam by bolo tiež donre mať kameru 😁
https://m.alza.sk/maxi/babyono-kamera-smart-ful...
@anonym_454ac6 a ta appka ta nejak upozorni na zvuk/pohyb? Ci ju musis mat otvorenu cely cas. Citala som nejake recenzie ze je lepsie to mat pripojene na stary mobil, ze ak mas pripojene na svoj ze to je neprakticke?
@anonym_454ac6 a ta appka ta nejak upozorni na zvuk/pohyb? Ci ju musis mat otvorenu cely cas. Citala som nejake recenzie ze je lepsie to mat pripojene na stary mobil, ze ak mas pripojene na svoj ze to je neprakticke?
@anonym_autor ukazovala mi že mala otvorené niečo iné a že appka upozorní na zvuk alebo pohyb hore na lište. Že proste dieťa sa pohne tak jej ukáže že kamera zachytila pohyb. Myslím zd rovnako by to fungovalo aj pri zamknutom telefóne. Vraj jej muž má tiež appku a môže z inakade kuknúť na dieťa či spi
ja mam avent pestunku a teraz som kupila kameru za 35€ a lutujem, ze som ju enkupila skor. na mobil mi pridu notifikacie, ked sa mala mrvi alebo place, nemusim to mat stale otvorene.
ja mam avent pestunku a teraz som kupila kameru za 35€ a lutujem, ze som ju enkupila skor. na mobil mi pridu notifikacie, ked sa mala mrvi alebo place, nemusim to mat stale otvorene.
dakujem vam obom za odpovede. Pojdem asi do kamery. Odradzalo ma to ze ma wifi a neustale ten signal pri dietati...ale tomu sa uz asi clovek v dnesnej dobe velmi nevyhne 🤷♀️
@babushkaem ten avent je tiez na kabel co sa tyka detskej casti, ze?
My máme truelife, kamera je v sieti, je k nej monitor a aj appka. Upozorňuje na pohyb, hluk, veľmi dobré nočné videnie. Veľmi sme spokojní.
dakujem vam obom za odpovede. Pojdem asi do kamery. Odradzalo ma to ze ma wifi a neustale ten signal pri dietati...ale tomu sa uz asi clovek v dnesnej dobe velmi nevyhne 🤷♀️
@babushkaem ten avent je tiez na kabel co sa tyka detskej casti, ze?
@anonym_autor hej, jasne

@anonym_autor ja som kúpila babyono kameru za 30€, kamoska ju má a je spokojná.. musí byť v sieti, je na appku do mobilu. Keď bude maly spat v kočíku tak má nenapadlo že tam by bolo tiež donre mať kameru 😁
https://m.alza.sk/maxi/babyono-kamera-smart-ful...