Chystanie veci pre bábätko
ahojte mozno ma vysmejete mozno posmelite
Vlani som mala MA 18tt, cize dost zle som psychicky zobrala co sa mi prihodilo teraz som 28tt a nic nechystam, bojim sa velmi aj tesit aj meno vymyslet, dokonca to vie iba moja sefka a mama kedze sa nestretavam s nikym iba si volam videohovory, viem ze mam mysliet pozitivne ale neviem sa odhodlat ze operiem prve vecicky a nieco uz nachystam, viem ze sa moze stat aj pri porode ale skratka neviemsa nastavit pozitivne uvolnit a chystat ,prosim nakopnite ma
Ja by som odporučila pomaličky si začať chystať, stačí začať maličkosťami. Začneš sa tešiť a budeš menej myslieť na to zlé 🙂 Áno vždy sa môže niečo stať ale takto myslieť a fungovať sa nedá....zlé sa môže stať aj po pôrode a stále žiť iba v strachu a netešiť sa nie je dobré. Ak nevieš sama začať myslieť pozitívne a tešiť sa skús nájsť odborníka. Držím palce a verím, že všetko dobre dopadne 🙂
Ja som to mala pri najstaršom. Predtým som mala 2x MA. Bála som sa chystať veci, že sa niečo zlé stane. Tak veci nachystal manžel so švagrinou kým som bola v pôrodnici.
Co sa ma stat, to sa stane. Neovplyvní to, čo máš doma kočík, vaničku a komplet výbavu.
Jedine problém je to ze kde to skladovať,ak trebárs kúpiš to 4 mesiace skôr.
Ja síce nie som po MA a mám aktuálne len pár dni do pôrodu, ale ak ti smiem poradiť zacni chystať čím skôr. Ja som nakupovala veci postupne a keby to nespravím, teraz už na to absolútne nemám energiu ani náladu a bola by som len vystresovana. A to ti tiež neprospeje.
Čo sa týka strachu, ten mám cele tehotenstvo, ale to ma každá budúca mama. Pravda je, stať sa môže hocičo hocikedy, nič nie je 100%. Skus sa na celu situáciu pozerať viac racionálne a emócie daj bokom.
Ahoj, my sme prisli o dcerku minuly rok v 24tt, pri druhom tehotenstve som to mala podobne ako ty, strach zo vsetkeho 😳 od 24 tt som mala prichystaný kufor pre seba,ze co ked pojdem skor do nemocnice. V 8mom mesiaci som oprala vecicky. Postielku sme kupili dva tyzdne pred terminom a kocik som objednala v den porodu,prisiel kym som prisla domov z nemocnice. V dnesnej dobe nemusis chystat dopredu,vsetko objednas a pride ti 😊 Oper par veciciek, kup plienky a utierky a mas. Zbytok dorobi muž,mama,sestra kym budes v porodnici 🥰 a uvidis vsetko dobre dopadne,my mame doma zdraveho krasneho dvojmesacneho Lacka 🙂
Držíme palce 💙❤️🌈
Čo je ma?

Možno by bolo fajn ísť k psychologické, očividne máš traumu a to treba riešiť