icon

Čo hovoríte na toto chodítko?

28. jan 2024

Ahojte mamicky, máte ho niektorá doma? Osvedčilo sa? Je stabilne? Motivuje ozaj dieťatko k chodeniu?

Čo hovoríte na toto chodítko?
klip0
28. jan 2024

Hovorím naň, že ak už dieťa samé chodí (vvie sa postaviť, zmeniť smer, zastať, má stabilitu atď) tak mu ho kľudne ako zábavku kúp.
Ak toto dieťa nezvláda a nechceš mu ničiť zdravie nekupuj.

biglovemom
28. jan 2024

Vsetko mas popisane v obrazku od
@klip0
Blbost je to .Nechaj to na dieta nauci sa aj bez tej blbosti

morusha
28. jan 2024

Neosvedčilo sa, iba ako zábava na hranie keďže vydáva zvuky. Ale mali sme ho len požičané. Vo všeobecnosti sa neodporúčajú chodítka, náš sa naučil pekne aj bez toho, hoci neskôr.

beata_k
28. jan 2024

Hlupost. A dieta ti ziska odvahu chodit same tak za 2-4 tyzdne.

lucia13022023
28. jan 2024

Mam dieťa aktuálne vo fáze, kedy začína chodiť. Chodí ako ďábel okolo nábytku, a môj otec povedal, že určite potrebuje toto choditko. Tak mu ho kúpil, a je to blbosť. Je to rýchle, oveľa lepšie sa mu chodí o stoličku malú ktorú si tlaci pred sebou, čiže ja by som to nekupovala. Ďalšia zbytočnosť doma ktorú budem posúvať.

dota6
28. jan 2024

Nekupuj to. Je to zbytočnosť. Dostali sme niečo podobné do daru, keď rodina videla, že malá začína chodiť okolo nábytku. Ale ja som to odložila, kým nezačala chodiť sama, pretože som chcela aby sa odvážila chodiť sama. A prišlo to. Všetko chce čas.

amelie2017
28. jan 2024

My sme ho mali, ale zebru. Dcera sa s nim vyhrala a chodila s nim, az ked uz vedela chodit, dovtedy sa len hrala. Ale teda vobec to nie je vec, ktoru potrebujes a podla mna nemotivuje dieta k chodeniu. Dieta zacne chodit, ked bude pripravene, netreba ho k tomu motivovat.

autor
28. jan 2024

Ďakujem za rady, nejdem ho radšej kupovať 🙂)

petronellla87
28. jan 2024

My sme ho dostali a našu teda nemotivovalo😁 chodiť sa naučila bez neho a až keď vedela sama začala chodiť s týmto. Dovtedy sa s ním hrala ako na automate😁