Čo je lepšie v zime pre bábätko – deka alebo fusak?
Ahojte. Viete mi prosím vás poradiť čo je lepšie v zime pre bábätko ci deka do kočíka alebo fusak?
Do kocika ci do vajicka? Do kocika urcite fusak, chodis s nim po vonku. Do vajicka zalezi od auta a potrieb. Ak mas starsie auto, ktoremu treba minimalne 1/2h kym sa vyhreje a chodis pravidelne, zvazovala by som speci fusak. Pri tych novsich typoch, alebo zriedkavom chodeni staci prikryvka.
Do vajíčka deka, aj keď ja som to nepoužívala, vyhriali sme auto pred tým ako sme do neho dala syna, keďže do vajíčka sme ho nedávali v overale. Do kočíka určite fusak. Kvalitný, teply.
@martyzpp
@cookie29
@lucia13022023 baby do vajíčka myslím. Do kočíka jasne fusak to už máme ale teraz riešim dilemu ze ci je lepšia deka alebo fusak keďže chapem ze bábätko do vajicko nesmie ísť veľmi naobliekane
Tak to určite deka.
@autorka nerozumies 🙂 do vajicka nesmie ist dieta v bunde alebo hrubom obleceni
pozri video mas tu alebo tu, sice vo fr/aj, ale je jasne preco
ale to neznamena, ze nemozes dieta zakryt:
napriklad, len pasy musia ist cez dieta a nie prikryvku.
@cookie29 ja to chápem práve preto sa pýtam ci je lepšie ten fusak ktorý môže ísť do vajíčka alebo deka tiež vhodná priamo do vajíčka
,alezi kde budes vyuzivat vajicko ak len v aute staci deka aj tak sa kuri ak aj po vonku fusak lebo sa drobec bude odkopavat
@kacena4 iba v aute. Už som objednala deku ta sa mi zdala najlepšia
Do auta som syna polozila, dala deku na vrch a bolo.
ale ako som pisala, zavisi od auta nove/starsie a od toho aky mate zivotny styl, pouzitie. Ja som s dietatom chodila denno denne a mala starsie auto, takze som mala fusak Jane Kids Zone pri starsom. Pri mladsom mi zostal, ale viac sme vyuzivali deku, lebo sme chodili len obcas.

Do kocika ci do vajicka? Do kocika urcite fusak, chrani z kazdej strany. Do vajicka staci deka.