Čo je teraz trendy vo výbave pre bábätko?
Ahojte,
čerstvé a budúce mamičky. Čo je teraz také in, čo maminy musia, chcú,potrebujú mať (konkrétne) Ja mám už deti pomerne veľké a už sú určite aj iné vychytávky, ako keď som mala bábo ja. Pri prvom ešte neboli ani šatky a nosiče 😊 pomýšľam na darček pre budúcu maminu, ale nechcem kúpiť nejakú starinku. Vďaka za tipy.
@vreckovka2 to je vyborne😄🥣 presne. Varene jedlo je zaklad po porode.
@mimanr najmodernejsim (a najrozumnejsim) hitom je, nekupovat veci bez opytania - bud sa trafis uuuuplne mimo (kupis nieco, co nechcu), prip. kupis nieco, co sice chcu, ale inu znacku, iny tip, dizajn, ktory sa rodicom nepaci alebo kupis novu vec, hoci oni cielene chceli lacnejsiu z druhej ruky (ja som to tak v mnohom mala).
Dam priklad - nosic a satku si kazdy musi vyskusat, niekto hovori, ze je lepsie kupit pouzivane, lebo su vytahane a tym padom maksie, lepsie sedia, postielku niekto chce a nakoniec nevyuziva, niekto na uvod nechce a potom je za nu vdacny, na hojdacie kresielko niekto neda dopustit, ja som ho nechcela vobec, nakoniec sme mali jedno od kamaratov zadarmo asi z 3. ruky (ked ich dcera z neho vyrastla) a pouzivali sme ho len chvilku. Keby mi niekto kupil to fancy hojdacie kresielko za 200 eur (z ktoreho je kopa mamiciek paf), asi ma porazi (lebo toto je fakt vec, do ktorej som nebola ochotna investovat ani 10 eur).
Ak sa nechces pytat, ale chces kupit, vezmi poukazku do obchodu, ktory ma siroku ponuku - za mna je top DM, lebo maju toho dost vela od plienok, drobnejsej vybavicky (cumle, latkove plienky, hracky, flase, pribor) az k jedlu (umele mlieko pre mensie deti, snacky pre vacsich).
Ja by som sa potešila poukážke do DMka, alebo hocijakého detského obchodu, prípadne napr. na Wolt, aby som nemusela variť. Alebo niečo praktické ako vanička (skladacia) alebo Avent na prípravu príkrmov, penová podložka v tlmených farbách, pre bábätko kontrastná knižka. Hitmi sú určite Babybjörn kresielko, Sestrice One nosič, Thule Urban Glide kočík, Kidvak. Inak je ťažko trafiť, niektoré ženy chcú kojiť, niektoré nie, niektoré chcú používať jednorázovky, niektoré látkové plienky, niektoré chcú kresielko, niektoré kvôli motorickému vývoju anechcú 🤷♀️
A top blbosť za mňa cumle a fľaše, dostala som pár a nepoužívam ani jedno. Aj sady na jedenie pre bábätká, používam obyčajnú malú sklenenú misku a detské lyžičky z DM za 2€ 😃
@mimanr ja som mala pri malej nuna lehatko za mna topka vyuzila som, mala ma 2roky a este teraz si do nuny sadne a hojda sa je to do 60kg. Mala som aj nosic vec ktora bola pre mna must have. Ale kazda mamicka je ina. Dostala som termosku vyuzili sme neskor super, dostali sme hryzatka do mrazaka topka, vzdy som sa snazila vyuzit to co som dostala sice to nebolo hned ale neskor akoby som nasla, ja som bola vdacna za vsetko, ano mam tiez veci co som vobec nevyuzila. Ja som teraz kupila mamickam deky celorocne od mimilove, za mna laska pri malej ich mam niekolko. Plienky sme tiez dostali katastrofa kazdy doniesol ine a nam nevyhovovali. Ja budem davat deku, nejake hryzatka to bude mat na neskor, nejaku hracku co moze zuzlat, a latkove plienky lebo tych nikdy nie je dost. A poukazkou nikdy nic nepokazis

Mna by potesil poukaz do okolitych restauracii na donasku jedla na prve aspon 4 tyzdne 🤣. Este lepsia by bola donaska domacej stravy ;). Alebo potom poukazka do drogerie, nech si vyberie.