icon

Čo mám nakupovať s predstihom do zásoby?

snipa
11. dec 2021

Zdravím,
Len pred týždňom som zistila, že som tehotná, bude to naše prvé a tak sa vás chcem spýtať, čo by sme mali nakupovať s predstihom po troške, aby toho nebolo potom naraz moc veľa a tým pádom veľká záťaž na financie? Z čoho si robíte zásoby?

Strana
z2
dusankomoj
11. dec 2021

@desore môj syn bol s pampersiek vyhádzaný skoro až pod pazuchy😱 takže za mňa nikdy viac🤗

didi2102
11. dec 2021

@snipa za mňa tiež,odkladajú si peniaze a potom kúpiš,je veľmi veľmi skoro,po novom roku budú nové typy kociarov do leta pribúdať,budú nové kolekcie oblečenia,ak nemáš veľa financií popozerať bazarik sa oplatí

katka281
11. dec 2021

@snipa my sme ako prve kupovali oblecenie. Nie preto, aby sme nemali toho naraz vela, ale preto, ze sme uz s manzelom nevedeli vydrzat 😄 hrozne sme sa tesili z cohokolvek pre babatko. Tiez mozes kupit latkove plienky, uteraky, vanicku, obliecky/plachty do postielky, zavinovacky...jest to nepyta, pokial to mas kde skladovat. Ci je na to skoro alebo nie, je to tvoja vec. My sme popravde zacali nakupovat ked som bola cca v druhom mesiaci, z kazdej vyplaty sme nieco kupili.

marca12
11. dec 2021

@desore ja naopak nepoznam mamicku,ktorej by sadli pampers. Neviem,co do nich davaju,ale deti sa z nich vyhadzuju

katka281
11. dec 2021

@marca12 nasmu malemu sadli len pampers. Skusali sme uz snad vsetky znacky...vsetky ostatne precural alebo mal kozne problemy. Je to velmi individualne.

tinkavvv
11. dec 2021

@desore napriklad moje teraz aktualne 🙂 hned v porodnici sa z bielych pampersiek vyhadzala

lilly2303
11. dec 2021

@desore moja malá sa z akejkoľvek Pampersky vyhádzala a zaparila, svagrinej malá detto a teraz mám 2 mesačného krpca a tomu zase sedia jedine Pampersky 🙂

eternity24
11. dec 2021

@jaskolka moze sa to stať sanozrrjme, no ja som sa vždy trafila a aj tie väčšie veci dcérka vynosila v správnom obdobi.

banalu
Autor odpoveď zmazal
majulino
11. dec 2021

@desore tak ti s radosťou predstavujem moje 3 deti. Najstarsi ma 10 najmladší rok. Dcéra 8. Vsetci traja z pampersiek taku reakciu, ze sme skoncili na kortikoidoch
Vlhcene obrusky pampers detto

desore
11. dec 2021

@majulino Evidentne zmenili nieco v zlozeni, par rokov dozadu boli topka. Moje deti mali problemy s ostatnymi znackami.

majulino
11. dec 2021

@desore ako pisem vyssie najstarsi ma 10 a uz vtedy boli otras 🙈

simca06022011
11. dec 2021

@snipa tak nekupuj po troske ale odkladaj peniaze po troske... A mas to vybavene.

simca06022011
11. dec 2021

Nam sadli pred 10r jedine pampers premium care biele, ziadne ine v sr predávané plienky. Z tych oranzovych pampers mala po par dnoc dcera az krvavy výstupný zadok.... A z hu som nosila este jednu znacku ale je nie slm si teraz istá ci libero.
Ale aj tak kupovať zasobu plienok mi príde tiez zbytocne. Aj kvôli tomu ze nik nevie ako. Ich drobec bude znášať 😁 a terqz sa plienky nosia aj ako dar k narodeniu som citala niekde 😁

desore
11. dec 2021

@majulino Moj syn ma 12 a vsetko bolo ok.

evkamotka
11. dec 2021

Autorka obracia ocividne kazde euro, hlavne ze jej drahe pampersky radite. Este k tomu niekto 150ks jednotiek! (druhy syn mal skoro 4kg a jednotky nenarval, rovno nosil 2). 4 roky kupujem v akcii za 5 eur lidlacke plienky lupilu a su absolutne ok. Tie parfumovane predrazene pampersky-ok, niekomu ak vyhovuju 14 eurove, nech sa paci, no autorka je ocividne ina cielova skupina. A okrem toho lidlacke su fajn. Ved sa trocha zamyslite, ze pani asi nebude zakaznicka lindexu ale skor pepca, ked potrebuje odkladať po mesiacoch

dusankomoj
11. dec 2021

A mňa celkom zaujíma,že ak autorka kúpi plienky v každej akcii do konca tehotenstva,kde ich bude skladovať? Vsak by ma trafil šlak,preskakovať to doma🤔 najlepšie rady sú tu naozaj tie,čo radia odkladať peniaze. Poprípade,keď už neodolá,tak nejaké bodyčko,aby sa mala nad čím vytešovať🥰

evaplev
11. dec 2021

Pampers sú síce drahšie ako ostatné značky ale oveľa dlhšie vydržia čo v konečnom dôsledku vyjde cenovo rovnako mne aj lacnejšie keďže malá sa mi v noci od tretieho mesiaca vôbec nepocikávala a od ôsmeho mesiaca chodila na nočník ale plienku samozrejme pre istotu nosila. Pre mňa Pampers určite ale iba keď sú v akcii a neskôr keď dieťatko začína chodiť boli super tie nohavičkove. No nejaké tie body alebo overaly v Pepcu si môžeš kúpiť pre radosť tiež v Tescu vedia mať dobré ceny keď je výpredaj ale tých najmenších veľkosti moc nekupuj. Hlavne nech ste zdraví.

evica17
11. dec 2021

@snipa ja by som nekupovala dopredu, skor by som.si kazdy mesiac radsej odlozila nejake peniazky. Ono ani nevies a daktore veci dostanes, daruju ti, posunu po svojich detoch...ja som chcela toez nakupovat a nastastie som.nie a nakoniec som vseetko podostavala a minimum dokupila

evica17
11. dec 2021

@banalu no tak to je riadne zvlastny zozonam, ako osobne polku veci som ani nevyuzila, vsak vsetko sa da kupit ked to fakt bude treba. Repik, krem na hwmerodiy a ine napr, by mi zbytocne stali doma...sterilizator flias ? Vyhodene peniaze, da sa sterilizovat aj inak.
A 150 ks pampsiek 1 tiek, ked nevie ake bude mat babo velke a ci mu sadnu ? Vsak to sa da kupit pred porodom a mensie balenie, vyskusa a uvidi. A dabaju u gyn a v porodnici take tie skusobne balenia plienok a podla toho kupis ake vyhovuju najviac.

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
marilora
12. dec 2021

@snipa nepotrebujes vela. Vela veci dostanes. My sme mali kúpenú postielku a par dupaciek a bodyciek. Jedno balenie plienok. Inak sme naozaj nic nepotrebovali. Kamarati a rodina nas obdarovala tak ze sme mali na pol roka vystarane. Dokonca ani ten kocar nepotrebujes hned. Moja mala ani nechcela sa kocikovat, takže tie prve 3 mesiace sme ho ani riadne nevyuzili. Tym ze som sa zotavovala dlho po cisarovi tak ani nebololo mozne chodit na dlhe prechadzky. Takze nam na zaciatku stacila fakt len ta postielka a par kusov oblečenia, kedze dieta v prvych tyzdnoch neskutočne rýchlo rastie.

mimi16
12. dec 2021

@marca12 ja som asi tá, ktorej sadli pampers. Aj teraz mám nachystané premium care. Sestra tiež používa a je spokojná.

mimi16
12. dec 2021

Je to veľmi individuálne čo si každá mamička zaobstará a čo nie. Ja ako prvorodička som ani netušila čo všetko
bude potrebné a potom po pôrode sme dokupovali. Pri druhom už som si toho zaobstarala viac a teraz pri treťom tehotenstve som začala objednávať niekedy v lete a posledné balíčky mi ešte teraz dôjdu. Termín máme na Vianoce. Ja som kľudná keď mám všetko nachystané a ešte niečo do zásoby. Keď dôjdeme domov, určite nebudem behať po obchodoch a ešte v tejto situácii. Neviem si predstaviť že by som mala doma jedny plienky, zopár bodyčiek, postieľku a dosť.

mimi16
12. dec 2021

@snipa určite si buď odkladaj financie alebo možno ako prvorodička si urob zoznam, kľudne poradím, aby si si neskôr všetko zaobstarala. Ja si nemyslím, že stačí pár vecí pre bábätko a potrebuješ aj pre seba. Pokiaľ nemáš po kom zdediť výbavičku tak určite sa to nazbiera.

mischell333
16. dec 2021

@tinkavvv ja som kúpila pri oboch 2 značky všetko ôk bolo

Strana
z2