Čo ste vôbec nevyužili a čo ste využívali najviac pre bábätko?
Čo ste vôbec nevyužili a čo ste využívali najviac? Budem mať svoje prvé dieťa a rada by som sa vyhla kupovaniu hlúpostí ale zároveň chcem aby malo bábätko všetko čo treba
Pri druhej som vôbec nevyužila kočík až neskôr športový. Keď bola malá neznášala ho a ja som nemohla behať za staršou. Pro menšej bol zop pomocník Rischino nosič.
@bolarazjedna suhlasim mam tiez polsky kocik ale kupovany v predajni na Slovensku. Stal 520€ bez vajicka ale mal vsetko plastenku, nanozniky na vanicku a sportovu cast. Sietku proti hnyzu rukavniky, prebalovaciu tasku aj s prebalovaciu podložkou. V inej predajni mi nukali nejaky znackovy kocik za 700€ a nebolo tam vovec nic okrem tasky.
My máme trojkombinaciu a na 100% využívame všetko či vajíčko vaničku a cez leto športovú časť ja som spokojná s trojkombinaciu
Ja som napr. nevyužila spací vak, úplná predražená zbytočnosť. Syn v tom nechcel spávať ani len ležať, vždy začal plakať, tak som to vzdala... Ale zaujímavé, že v zavinovačke spinkal. Prebaľovací pult som taktiež nemala, načo. Najlepšie bolo syna prebaľovať na posteli priamo na matraci. A to som ho ptebaľovala veru často. Okrem nevyhnutných vecí bola skvelá gélová hrkalka keď sa mu začali zúbky prerezávať, a kamilkový krém na ďasná. Nemal vôbec pri prerezavani ani hnačky ani teploty. Bol nepokojnejší ale keď som trocha ochladila to gélové hryzatko bolo úplne vidieť ako sa mu uľavilo...
Za mna ano -
Klasicka pevna zavinovacka
Odsavacka IBA na vysavac
Bavlnene plienky
Nosic
Deky
A vsetko zalezi od dietata
Mimi perinka 0 bodov
Monitor dychu- nevyuzity
Kamera -v byte zbytocnost
3 kombi-radsej kvalitne vajco potom sportak
Neprakticke za mna: mantinely, hniezda, baldachyny,klasicke zavinovacky na viazanie alebo patent, oblecenie ktore sa hodi skor na fotenie nez nosenie, hracie deky, kociky typu SUV a hlboke vanicky v ktorych bude dieta spat do 18tky, topanocky pre nechodiace dieta.
Prakticke: rastuce oblecenie naj overaly, merino, zavinovacky kde su rucicky pevne zviazane a autovanicky ktore maju izofix a daju sa nakliknit na podvozok, nosice (pozor nekupovat bez znalosti), interaktivne hracky.
Lehátko do vaničky nevyužili sme vôbec
@00momo ak porovname neporovnatelne, tak ano. Ja pisem o testovanej autovanicke s isofixom, ktore su na trhu cca rok. Neviem odkiaľ presne cerpate info, ale zdroj je treba vzdy preverovat.
https://www.youtube.com/watch?v=llJkJ3wSe8AMy planujeme a uz sa mi snivalo ze som tehotna a vstala som taka nervozna ze sa mi chcelo plakat zo strachu ze sa bojim svojho prveho baba a ze to nebudem vediet..ale vidim ze su tu ozaj dobre zeny ktore poradia
@00momo ako som uz spomenula, spoliehat sa treba na overene zdroje, osvojit si to je potrebne ako pausalne pravidlo. Sme krmeni polopravdami, netyka sa to len autovaniciek. Deti si vyzaduju vela casu a trpezlivosti, chceme pre ne to najlepsie, akokolvek sa rozhodnete, myslite prakticky, pri detoch bude kazda minuta navyse hotove vykupenie.
@mimi2019 skupina deti v aute sa špecializuje na detske autosedacky. Nam poradili pri výbere vajicka aj pokracovacej autosedačky. Vajicko nam ponúkli polohovateľné, keďže cestujeme dlhé trasy a tiež som sach pytala na autovanicku. Az bezpecostneho hladiska saneodporuca pokial to diagnoza diatata neumožňuje.pokial mi neverite olytajte sa aj tu na MK je skupina deti v aute.
Využívala som mnoho tamponov do podprsenky. Vsetko mi tieklo a nonstop bolo vsetko mokre. Nestihala som ich kupovat. Potom aj tie jednorazove podlozky pod chorych a potom neskor uz len deky. Babo som polozila na deku a tak dojcila, nebolo potom vsetko od mlieka. Len deka, a ta sa oprala.
@00momo velmi ma zaujima ktore vajicko polohovacie Vam ponukli a ci Vas zaujimalo, ake hodnotenie v bezpecnosti dosiahlo. Tiez ma zaujima, ci vobec predavali autovanicku maxi cosi jade, lebo ak by ju mali, ponuknu Vam ju. Predajca nerobi bezpecnostne skusky autosedaciek, ponukne Vam to, z coho je ma lepsiu provizku. Robili ste niekedy v obchode? Ak ano, ake boli poziadavky managementu na Vas? 🙈
@00momo inak, urcite ste kupili dobre, lebo prave polohovacie vajicka dosiahli najhorsie hodnotenie v bezpecnosti. Prosim uvedte nabuduce relevatne zdroje. Cielom akehokolvek porovnavania ma byt vzdy objektivne posudit informacie. Ak by medialne znama p. P. predavala cokolvek, urcite to bude topka na trhu, lebo pani P. by urcite na socialnych sietach neponukala hluposti, asi tolko.

nevyuzite: postielka 😂, perinka, hupatko babybjorn
najviac vyuzivane: nosic/satka, monitor dychu na nohu - owlet
plus presne do pol roka si vystacila s dupackami/pyzamkami, overalom na von a fusakom v kociku. vsetky ostatne veci na oblecenie boli zbytocne. narodila sa koncom oktobra