icon

Dali by ste tieto legíny chlapcovi?

mamickalisticka
10. sep 2022

Ahojte... Kúpila som malému do škôlky dva kusy leginiek v pepcu (bezkonkurenčná cena za leginy) .. lenže v dievčenskom oddelení keďže pepco nemá chlapčenské leginy, aspoň som tam také nenašla, len teplaky s obrovským pásom a môj chlapec je strašne chudy, čiže problem nájsť niečo čo mu sedi a nemusi si viazať šnúrku po wc...kupila som také sivé s "bodkami" tie su ako tak unisex.. a kupila som ešte tieto.. su bledomodré a tmavomodré mačky.. strašne sa mi páčili, neprišli mi úplne dievčenské v obchode, teraz ma však trápi, či to nie je blbé dať chalanovi.. len teraz nastúpil do škôlky.. myslíte že by sa mu deti dokázali za to smiať alebo niečo podobné? Ďakujem za názory 🤍

Dali by ste tieto legíny chlapcovi?
Strana
z13
laurika554
16. sep 2022

@martinaskutkova my to neriesime skrtenim v pase snurkami, ani opaskami, staci dat druhu gumu na pas aky potrebujete, Berte to ako tip, ze aj tak sa da.

letfenixa
17. sep 2022

@laurika554 lenze keď je vzadu skrz naskrz presita snurka, ani guma sa neda navliect.

muminka27
17. sep 2022

@letfenixa presne tak, nie je to ako na socikovskych teplakoch, ze navleciem gumu dookola. Teraz nebudem nicit teplaky rozstrihavanim. Jednam mam druheho chlapca sirsieho a po druhe aj chcem teplaky v slusnom stave dalej posunut.
@laurika554

muminka27
17. sep 2022

Dnes sa mi podarilo zohnat leginy pre chlapca, prve v Zare, ostatne 3 v Lindexe, maju 20% zlavy, aj tak boli drahe, ale konecne si chudak nebude drzat teplaky ked za mnou uteka po skolke 😍
@mamickalisticka

joannita
17. sep 2022

Prosim a kde kupujete leginy pre chlapcov? Ja som take este nikdy nikde nevidela 😳🤷‍♀️

mamickalisticka
autor
17. sep 2022

@joannita z takych cenovo dostupných určite tesco, maju aj chlapčenské, 3ks po 9.99, aj kik má jednofarebné... Ale teda podla komentov všade, reserved, zara, sinsay, lindex

laurika554
17. sep 2022

@letfenixa vyparam kusok a znovu zasijem. nie je to az tak komplikovane

laurika554
17. sep 2022

@muminka27 no zase u nas sa teplaky neposuvaju, vacsinou su znopsene a idu rovno do kosa

muminka27
17. sep 2022

@laurika554 moj starsi ma vsetko ako nove, este sa ma pytaju, ze naco kupujem mladsiemu nove veci 😄 ani na topankach nevidno nosenie, hracky neznicil...

letfenixa
17. sep 2022

@laurika554 nevyparam, je to tak presite durch, že to nejde bez zničenia látky. Keď sa dá vyparat, vyparam celé a dám gumu.

ailiba
17. sep 2022

@mamickalisticka ja urcite nie, podla na su jasne dievčenské

zlatusikzlatus
17. sep 2022

@muminka27 Krásne 💗🙏

klejkaez
18. sep 2022

@mamickalisticka samozrejme, môj nosí leginy a tiez biele aj so srdieckami , s oveckami a čo... Farby vzory ako iné. 🙂

Strana
z13