icon

Detská kefa na vlásky novorodenca

evka_3
1. jan 2021

Zdravím vás, poraďte mi prosím dobrú jemnú kefu pre novorodenca na vlásky. Kúpila som dve avšak tie stetiny sú veľmi tvrdé aj mne na prst nepríjemné, draplave, chcela by som aby mala úplne jemnucke tie vlákna. Existuje vôbec taka? Ďakujem

kristina2412
1. jan 2021

@evka_3 skús pozrieť kefu z kozich stetin pre novorodencov,tá bola úplne najjemnejšia čo sme mali.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
betka233
1. jan 2021

Tuto canpol babies klasiku si skusala? My sme pouzivali od narodenia a mne sa tie vlakna vidia dost makkucke... ja ked som neucesala maleho hned po kupani a vyschli mu vlastky volne, tak to bola katastrofa 😁 trcali kade tade az do najblizsieho umytia...

evka_3
autor
1. jan 2021

@kristina2412 ďakujem a akú značku si mala?
@beata_k ďakujem, áno ta z dm je jemná čítala som recenzie na ňu ale vraj v obchode nesú tie stetiny v obale a každý po nich mačká a keď človek si ju chce umyť že reku hygiena tak už sa ta kefa vraj zo smrdí a smrdí jak ofca, 😀neviem co na tom pravdy, skúšala si ju?
@betka233 ďakujem túto som neskúšala ale asi ju objednam snáď do tretice už dobre bude ja mam kúpenú AKUKU je úplne ako na vydretie podražok topánok za mňa aspoň, a aj BEBE JOU a ta sa mi tiež nepozdáva... Ta canpol vyzerá sľubne snáď už bude mäkká... Ďakujem krásne za rady 🙂))

beata_k
Odpoveď bola odstránená
baloo
1. jan 2021

@evka_3 ta z dmka je perfektna jemnulinka a ano umyla som ju a ano smrdi ako kôň/koza bez srandy neda sa uz pouzit potom a pre mna to zbytocnost nebola ked som malemu neucesala vlasky mal ich pomotane a take nijake

ikonica
1. jan 2021

@evka_3 ano ta kefa smrdi, mozem potvrdit

viikkki
1. jan 2021

Skus pozrieť v DMke ta je super 😉

nikiki29
1. jan 2021

Ja som kúpila v obchode Pre deti. Dôležité je aby bola z prírodných vlákien, tie sú mäkkučké. Všetky s umelým vláknom boli tvrdé.