icon

Detské lehátko - recenzia

lllperko
12. nov 2021

Ahojte mamicky. Zaujimalo by ma, ci a ake máte skúsenosti s detskými lehatkami. A konkrétne aj so značkou Babybjörn. Do kedy ste lehatko používali / používate? Dlho váham, ci kupit, mala ma uz 4 mesiace.Zapáčilo sa mi Babybjörn a predsalen, nestojí 50€, tak zisťujem, ci sa mi to este oplatí kupovať.

amelie2017
12. nov 2021

Ahoj, ja mam 4 mesacneho a mame babybjorn a ja nan nedam dopustit. Malemu sa velmi paci. Co je super, ze lehatko je lahke, v pohode mam drobca v jednej ruke, lehatko v druhej, presuniem do izby, kde potrebujem, bez toho, aby som maleho pokladala. Bez problemov sa zmesti aj do auta, takze vies zobrat aj na navstevu, k babke,...kamoska uz ma 8 mesacneho a stale pouzivaju.
A k tomu, ze nestoji 50€. Nas vysilo 60. Kupili sme z druhej ruky a sluzi rovnako, ako nove. A to je po 2 detoch. Aj ta kamoska kupila pouzivane. Poobzeraj sa po bazari.

amelie2017
12. nov 2021

Akurat kukam bazar a teda som v soku, za ake ceny predavaju baby uz pouzivane. Skoro ako za nove.

bejba18
12. nov 2021

.

amelie2017
12. nov 2021

A este, klasicke lehatko by som uz nekupovala, ak tak len toto. Pri dcere sme mali bright stars ingenuity, sluzilo skvelo, ale akonahle je uz dietatko mobilnejsie, viac sa hybe, prestali sme pouzivat, lebo malej pohybmi sa narusila stability hojdacky a uz sa tak nehojda. Takze cca do tych 4-5 mesiacov. Tu je vyhoda, ze dieta sa hojda prave svojim pohybom.

bbebe
12. nov 2021

babybjorn je uplna topka urcite ho kup. my sme ho pouzivali do 14-tich mesiacov. samozrejme tam bola ku koncu uz malicko, tak raz za dva tyzdne ked som vyslovene potrebovala 5 min kludu ( pustila som rozpravku a vybehla za kurierom ). nedam na to hojdatko dopustit. vsade ho zoberes so sebou, do sprchy napr, mala tam jedla prikrmy.... urcite neolutujes ked ho kupis

lllperko
autor
13. nov 2021

@amelie2017 popozerala som po bazaroch, samozrejme, lenze kazdy ho predava po 120 a vyssie, pouzivané. to ste mali stastie, ze ste to kúpili za 60.
a co sa týka iných lehátok, jednak sa mi nepáčil dizajn a po dalsie - boli tazsie, nedali sa zlozit, alebo bolo hojdanie ''na baterky'', nosnost do 9kg, atd atd. takze jednoznacne som sa rozhodla, ked uz, tak Babybjorn.

@amelie2017 presne, o tom hovorím. to čo chcem ja, som nasla na bazosi za 165 a nové stojí 180. ach.

@bbebe to som chcela vediet, do kolkych m. ste pouzivali. lebo keby do 6-7, tak sa mi to asi neopla. ale ked do minimalne roka, tak si myslim, ze stoji za to investovat.

Dakujem vam za pomoc baby. 🙂))

amelie2017
13. nov 2021

@lllperko ja zijem v spanielsku a tu skoro vsetky predavaju od 40 do 70. Len uplne najnovsie, co pouzivali mesiac dva idu cez 100.

martaturi
13. nov 2021

Tiež som používala babybjorn možno do roka a bola som naozaj veľmi spokojná 🙂 odložila som si ho aj pre druhé bábo.. Ja jeho kúpu neľutujem. Dá sa ľahko oprať, zo začiatku vynikajúca pomôcka na prvé prikrmy keď je dieťatko ešte na stoličku maličké a celkovo sa neskôr vedela v ňom sama pohupat.. No zábava to bola 😊