Detské lehátko - vaše skúsenosti
Ahojte, vy mamičky asi viete viac ako ja. Aké lehátko vy odporúčate? Ja by som skôr chcela na elektriku či baterky. Pozerám Kinderkraft luli, zopa lullaby. Nunu za 300€ asi až tak nepotrebujem, a asi ani babybjorn. Poradte aj z vaších skúsenosti čo by ste si kúpili ešte raz, poprípade či investovať do tej nuny ak aj ste v tom mali 2/3 deti, či to vydrží 🙂 ďakujem veľmi mi pomôžete pri výbere 🙂
práve to riešim, či sa to oplatí kúpiť.. bratrancova žena išla špeciálne kúpiť niekam do Česka či Poľska a teraz po 3-4 mesiacoch lehátko predáva.. vôbec sa neosvedčilo, malý v tom nechce byť a vraj to ani nie je zdravé.. ja plánujem kúpiť z druhej ruky a ak nám bude zbytočné, posuniem ďalej
Kupovala som Zopa relax (z bazaru), bábo je tam takmer v ľahu. Skôr mi to príde ako naklonená rovina. Ostatné, kt.som pozerala mi prišli už viacej akoby do sedu, čo nie je zdravé pre chrbatik. Toto ma aj možnosť hudby a vibrácií, ani jedno sa bábätku nepáči 😅 ale v samotnom lehátku je rád, keď nemá zapnuté efekty. No skôr to využívam iba na chvíľkové položenie, nie je tam dlho
Mala som Fischer price- dalo sa polohovať na viac polôh, vibrovalo- využila som pri oboch deťoch,najmä pri staršom -koliky
Nunu mame a je super, deti su vacsie a stale sa obcas pohojdaju.
Kludne aj neznackove, vyuzijes tak 4 mesiace a budes ho odkladat.
Hauck
Odporucam babybjorn. Skvela pomocka, hlavne od 4teho mesiaca, ked sa naucil pretacat. Ked sa naje, nesmie aspon pol hodku na brusku, inak vsetko vygrcka. Iba v lehatku sa mi neotoci. Tiez super na prve prikrmy. Pouzivame denne.
Z bazáru kľudne ingenuity
Ja som bola spokojná, kúpila som ako nové, predala v rovnakom stave, malá mi tam bola lesklom rada.
Hojdacie bývajú do 9 kg. Moja ho mala do 3 mesiacov potom obyčajne do 12 kg
Kúpila som z druhej ruky, tuším Chicco. Hojdačka aj s vibrovaním a melódiami. Mala som uplakané bábeno, ktoré nechcelo ležať na chrbátiku ani za svet. Hojdačka bola pre mňa vykúpenie.
@lucii54 v prvom rade to ziaden pediater neodporuca na dlhodobe pouzivanie. brzdi to babatka vo vyvoji a ja to potvrdzujem vlastnou skusenostou na 2 detoch. na tych par minut denne (fakt par minut, ziadna hodina!), ti staci aj obycajne za 50 euro.
Odporucam babybjorn. Skvela pomocka, hlavne od 4teho mesiaca, ked sa naucil pretacat. Ked sa naje, nesmie aspon pol hodku na brusku, inak vsetko vygrcka. Iba v lehatku sa mi neotoci. Tiez super na prve prikrmy. Pouzivame denne.
@ivanash ahoj, prosím ťa a zapínanie je 5bodove, či len také "gatkove"? Nebojis, že odtiaľ vypadne, keď nie je poriadne pripútaný? Ďakujem

@lucii54 podla mojich skusenosti ziadne. I tak to nie je na dlhu dobu zdrave pre babatko a len to zabera zbytocne miesto :D ale mali sme hojdacie bright starts a ak by som mala druhemu dietatu nejake kupit, sla by som do takeho na styl babybjorn, su aj lacnejsie znacky 🙂