Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
dievcata,zastavili mi album s minnie vecickami,vraj som tam mala nejaky inzerat ,tak som ho zmazala celkom ,lebo medzi tolkymi komentarmi je nemozne hladat,na co mysleli ☹ som smutna ☹ ☹ ☹
@katuska01
@mima88 mima koli tebe to nebude,lebo ty si mi nepisala,ze toto chcem,ty si mi len klikla,ze sati to paci a z toho nemozu vediet,ako je to myslene....a nie som si vedoma,ze by mi tam niekto pisal,ze toto si zajednava ,zacala som to prezerat,ale tolko komentarov sa mi nechce citat pri kazdej fotke sa mi citat nechce ☹ ☹ ☹ ☹
@mima88 ja som vymazala aj fotky z pocitaca,ked som to tu nahodila,takze by som musela znova vsetko fotit,ked nieco kupim,tak to pridam tu,aby ste to videli len vy 😀 😀 😀 😀
@katuska01 neviem,nemyslim si,nechcelo sa mi citat vsetky komentare,co uz,budem pridavat do tejto temy,ked nieco kupim a hotovo a ked nie,tak ked sa budem nudit tak nieco znova pofotim ,ale dam album tak,aby sa nedali pridavat komentare,len "paci sa mi to " 😀 😀 😀

@mika1979 veru su tie nase predstavy super...len musime ostat v realite 😀