Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
@mika1979 https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-tricka-t... nechces? ja som ho chcela ako predlzene tricko,ale bude nam siroke ☹
@mima88 ahoj moja,tak az teraz som mohla prist konecne k pc ...veci su krasne,to druhe tricko,co ma ta pani uz mame doma 🙂 od minuleho roka,ale bolo jej velke,tak snad tento rok ponosi 😀 😀 😀 inak je velmi pekne v skutocnosti 😀 😀 😀 juuuj dakujem ,ze si mi kupila celenku,tak mi prosim napis do ip c.u.,nech ti poslem peniazky a staci,ked mi to obycajne 1.triedou,to by malo byt 0,70 eur,kedze je to lahke,takze ti poslem 2,06 eur,hej?
@sofinka18 Jeeej parada, diky za tip, pojdem veru zajtra popozerat 🙂
@monicka6101 Presne tak, aj moj manzel je taky, frfle, ze malej vela kupujem ale ked uvidi nieco on s Minnie alebo Helou Kitty, a paci sa mu to, tak jej to hned chce aj on kupit 🙂

@mika1979 presne aj ja by som kupila take iste aj tie platenky by som brala co boli take sedo ruzove 😀 😀 😀 jeej tak vy budete oslavovat ako fayn..🙂