icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

mika1979
7. aug 2012

@katuska01 no jasne,popridavaj,mozno ti pomozeme vo vybere 🙂 vies co,ja som nasla take prilezitostne topanky len biele,ale nam biele aj trebalo,tak neviem,ci zozenies inu farbu,ved skus popozerat .

katuska01
autor
7. aug 2012

@mika1979 super sa teším urcite popridavam..🙂ja neviem preco mna tie satocky strasne tahaju červene ja neviem ci uz som taka minnie maniacka ze aj cervenu farbu vsade vidim ale malej sa nenormalne hodí červena no uvidim saticiek je neurekom ked najdes kludne mi sem hod link ja si rada popozeram velkost 92-98 hehe keby nieco..🙂 😀 😀

mika1979
7. aug 2012

@katuska01 no jasne,ked mi nieco udrie do oci,tak pridam....no ano cervena,je taka pestra ,vynikne,len neviem,ci tie topanocky kupis cervene,ale snad ano 🙂

katuska01
autor
7. aug 2012

@mika1979 tak ono myslism ze k cervenym satockam aj biele pojdu ked budu pancusky pri najhorsom hehe..🙂

mika1979
7. aug 2012

@katuska01 ale ved jasne,ze pojdu a mozno to bude aj lepsie vyzerat 🙂

katuska01
autor
7. aug 2012

@mika1979 hehe super moja sa tesim idem kukat nieco hodim ti sem..🙂 😀 😀

katuska01
autor
7. aug 2012

@mika1979 https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-suknicky... 😀 neviem preco ale do tychto som sa zamilovala doslovne strasne sa mi pacia..🙂

mika1979
8. aug 2012

@katuska01 krasne saticky a poviem ti,tie posledne su ozaj tie naj naj naj,podla mna,kebyze jej sedia velkostne,tak ich beriem vsetkymi desiatimi,tie su fakt uuuuuuuzasne 🙂 a aj cena je velmi dobra ,nie?

katuska01
autor
8. aug 2012

@mika1979 jasne sedeli by asi na matersku ich vezmem ze su uzasne nenormalne sa mi pacia a mozem doladovat este tri farby ..🙂co sa tyka topanok a tak dalej.... 😀

mika1979
8. aug 2012

@katuska01 no ved prave,ze tam mozes doladit viac farieb a su take pestre,proste nadhera.a uz si jej pisala,ci by ti ich nezarezervovala?lebo jeden inzerat,co si tu dala,uz bol zmazany,aby ti ich nevyfukli🙂

katuska01
autor
8. aug 2012

@mika1979 idem na to veru..🙂napisat jej..🙂

mika1979
8. aug 2012

@katuska01 no ak si presvedcena,ze ich chces,tak radsej napis,nech ti ich fakt nevyfuknu,lebo su krasne 🙂 a do materskej este daleko 😉

katuska01
autor
8. aug 2012

@mika1979 napislaa som som zvedava ci mi ich ta pani podrzi lebo ja som sa do nich zamilovala su take ine ako tie vsetky ostatne neviem starsne sa mi pacia..🙂

katuska01
autor
8. aug 2012
mika1979
8. aug 2012

@katuska01 no snad odpise,daj potom vediet,ci ste sa dohodli...ano myslim,ze tie topanocky k tomu pojdu,bude perfektna kocka 🙂 krajsia ako nevesta

katuska01
autor
8. aug 2012

@mika1979 taaak moja šatky budu nase pani mi pisala ze mi ich podrzi starsne sa tesšííííííím..🙂 😀 😀 😀

mika1979
9. aug 2012

@katuska01 jeeeeeej supeeer tesim sa s tebooou 🙂 mala bude straasne krasna ,najkrajsia na svadbe 😉 😉 😉

katuska01
autor
9. aug 2012

@mika1979 nooo ved o to mi islo moja aby vsetko bolo tip top..🙂ved ma poznas uz mam vybrtae vsetko k tomu tak uvidim ako to bude v reale vyzerat..🙂

mika1979
9. aug 2012

@katuska01 no jasne,poznam,tak nezabudni pridat foto,ked budete spolu vsetci zladeni a vyobliekaniii ,uz sa neviem dockat 🙂 a malej si kupila tie topanocky?ty uz mas saty?

katuska01
autor
9. aug 2012

@mika1979 este som nekupila zoberiem tie cierne co som ti posoelala sem myslim ze budu super...a este cierne bolerko a biele pancusky a bude to ideal...ja mam mne kamoska pozicia...nedavno si kupovala tiez na svadbu takze ja uz len topanky a bude..🙂