Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
dievcata poradte mi,ci to mam kupit,veeeelmi sa mi to paci,ale zda sa mi to dost drahe,spolu 33 eur + postovne ☹ ☹ ☹ vyuzijeme to? http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12255412&tab=1
@mika1979 set kupenyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tak zajtra ti ho poslem🙂,,,,,fu myslim ze je to moc prehnana cena i ked je to krasne ale tolko by som za to nedala ked si predstavim ze mozem mat za to koooopu krasnych veciciek a nie len jednu...ale ved rozhodnutie jhe na tebe🙂no veru pre dievcata je to radost nakupovat🙂
@katuska01 jeeej tesim sa 😀 posli mi potom c.u. a presnu sumu,co ti mam dat 😀 😀 😀 ...no je to krasne,aj mne sa zda ta cena privysoka,no musim uznat,ze sa mi to veeeelmi paci,myslela som,ze pod stromcek,len stale vaham,koli tej sume,lebo fakt ako pises,moze mat za to mnoho veciciek,len saticky este ziadne nemame,tak neviem 😒 😒 😒 laka ma to,ale aj odradza ☹ ☹ ☹
@mika1979 je to veru prekrasnee,ale mooooc aj drahe tiež by som za to tolko nedala ☹
@chrenkovae tiez sa mi zda☹chcela som vediet aj vas nazor🙂
@katuska01 presne 33 eur+ postovne

@katuska01 jeej si zlata,ak zbehnes,budem rada,inak platenky uz mam kupene,posli adresu do IP,nech zajtra poslem