Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
@katuska01 ježiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiš tie su tak naaaaaaaaaaaadherneeeeeeeeeeeee no ja z nich nemôžem ja asi zrušim internet hihi
@chrenkovae myslela si tie cizmicky?
@mima88 velmi pekna supravička
@chrenkovae ci tenisky?? 🙂
@katuska01 tie tenisky ale aj tie čižmičky su prekrasnee no fakt len plnu penaženku mať a nakupovať do bezvedomia hihi.Babulky ako sem davaťe link ja som to v živote nerobila poradte mi dakujeeem 🙂
@katuska01 no ved uvidis,ja ked posielam,tak mi cez vikend neprejdu peniazky,teda prejde mi platba,ale musim nastavit pondelkovy datum zuctovania a aj v pondelok mi peniaze odidu z uctu,ale netrap sa ,skusis v pondelok a hotovo,ved to nesuri,nie je to taka strasna polozka 😀 😀 😀 ....ja by som chcela vediet,kde ty chodis na tie veci,boze ja za 5 eur mikinu pre moju malu som nikde nevidela a uz vobec nie nenosenu,super si nakupila 😀 😀 😀
@chrenkovae neverim,ze zrusis ,co by si potom robila?aj ja som si to vela krat vravela,ale uz je to asi droga 😀 😀 😀
@chrenkovae vies kopirovat??tak len hore co mas linka skopirujes a supnem sem🙂neviem ci vies ako... 😀 😀 😀 ale inak to neviem vysvetlit🙂
@mika1979 hihi jasne že nie zas s tym nakupovanim to neprehanam ja sa tu vedčšinou len nabažim hihi
@katuska01 no nerobila som to a tie linka su kde?
@chrenkovae hore co mas taku listu zacina to ze www atd a potom mysou to oznacis cele aby to bolo modre stlacis ctrl c a potom kde to chces napisat napr sem ctrl v a hotovka🙂vyskusaj🙂
@chrenkovae 😀 este chvilu s nami popises a budes nakupovat,neboj,ani ja som to zo zaciatku neprehanala teraz mala chdo prevazne v minnieovskom oblecku,asi 99% 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@katuska01 😀 😀 vyskusam 😀 😀 😀 😀

@katuska01 ahaaaa,hej na tie som pozerala,ale 35 eur 😒 😒 😒 a ona to hned rozkope