icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

katuska01
autor
19. sep 2011

http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=47279508&ta... tu ju maju a ze 180kč ja ju chceeeeeeem🙂

katuska01
autor
19. sep 2011

@mika1979 jeeeeej vsetko pastva pre oči a tam je toho strasne veeeela kraaaaaaasne a za dobruu cenu 😒 idem aj ja lebo sa tu zblaznim z toho🙂

katuska01
autor
20. sep 2011

Babyyyyyyyy kde ste take hnusne pocasie je vonkuuuuuuu u nas 😒 😒 😒 hrozne nieco ☹

mika1979
20. sep 2011

@katuska01 ahoj moja ,ja som doteraz varila,o chvilu utekam s malou na ockovanie...kraaasne saty si nasla,nepisala si niektorej,ze ci poslu aj na sk?ja asi napisem na tie ,co som chcela,ved to ma mozno vyjde lacnejsie aj s postovnym ako tu

katuska01
autor
20. sep 2011

@mika1979 nepisala kludne napis a budes vidiet🙂inak dneska som písala tej pani na tu mikinu george tak som zvedava na tu cenu🙂nas caka ockovanie zajtra ☹

mika1979
20. sep 2011

@katuska01 ☹ ☹ ja sa uz tesim,jak moja zas bude vystrajat ☹inak aj tu je otras pocasie☹idem jej napista a uvidim,co mi odpise 😀

katuska01
autor
20. sep 2011

@mika1979 nooo super skus a keby poslaLA MYSLíM ZE TA VYJDU MENEJ AKO 20€ NIE?? 🙂 🙂 🙂 JUUJ TO SA JA TIEZ VELMI TESIM...🙂A NA AKE OCKOVANIE IDETE??

mika1979
20. sep 2011

@katuska01 prave som jej napisala,tak som zvedava,co mi odpise,ci vobec?vies ,ze ja ani neviem ake ockovanie,tusim preockovanie na zltacku 😒 😒 mali sme ist uz skor,ale museli sme cakat,lebo brala mala na imunitu ribomunyl a to nesmela byt 2 tyzdne ockovana,potom mala soplila a kaslala trosku,tak sme museli cakat.

katuska01
autor
20. sep 2011

@mika1979 jaaaj tak teda tak vela síl zvladnete🙂 😀 no mne ta pani na tu mikinu co som chcela vtedy neodpísala do dnesneho dna🙂

mika1979
20. sep 2011

@katuska01 vazne?inak aj mne sa stalo,ze mi niekedy neodpisu a aj ked im napisem este raz ,ze haloooo nieco som chcela ,tak nic,ziadna odozva,samozrejme,napisem im to slusne 😀 😀 😀 😀

katuska01
autor
20. sep 2011

@mika1979 mne sa stalo uz aj to ze som tu na koníku chcela nohavice pre maleho a tiez nic a zrazu inzerat zmazany tak to neni az take tazke si myslím aby niekto napisal ze heeeeeej uz som to predala🙂 😒 ale co uz🙂

chrenkovae
20. sep 2011

@katuska01 zase si na jake krasne vecičky natrafila ty si taka šikulka no normalne nechapem hihi ja stale kukam a kukam a nič hihi

katuska01
autor
20. sep 2011

@chrenkovae nooo veru to ja len hladam a hladam vsetkymi moznymi sposobmi🙂len co z toho ked z toho českeho MMB skoro nikto ti na SK neposle a take su tam vecicky krasne a za par korun🙂 🙂 🙂

chrenkovae
20. sep 2011

@katuska01 no tak ty nič ine neostava len ich obdivovať čo?A to jak naschval že su ešte aj lacne to u nas sa stať nemôže 🙂

erikasadek
20. sep 2011

@aliza v jednom sa mylis to co je v disney store nie je vsetko co dostanes v disneyalnde, v disney mas vela obchodv a v kazdom je vela inych veci ani jedne obchod v s=celom disney nema jedno a to iste a teda chodime tam uz roky a skoro kazdy vikend a teda zalezi od miesta disnye village kupis vel aveci ktore nie su vobec v disney..... anaopak v samotnom disnyelande zalezi ci je to pri hrade, alebo aventureland a apodobne upln ine veci oblecenie suvenity. takze treba poriadne km aby si vsetko stihla aeste kazda sezona uplne ine veci kazdym rokom sa vsetko meni!! 🙂 co sa tyka deti kazde jedno taha chcem toto alebo toto a teda hlaven turisti idu sporiadnymi tazkami ja ich chapem raz za zivot preco nie ale poriadn esi uzit disney znamena aj poriadne utratit.. bohuzial

katuska01
autor
20. sep 2011

@chrenkovae no ved to 😀 😀

aliza
20. sep 2011

@erikasadek ale ja som nikde nepisala, ze to, co je v disneyl. je aj v disney obchodoch, pisala som, ze v disney obchodoch su PODOBNE veci ako v disneylande a to je rozdiel. a chcela som tym povedat, ze pre nas neboli tie veci az take, ze 'WOW' lebo naozaj, vacsina tych veci je aj tu. Moja dcera sa rovnako nehra s plysakom z disneylandu ako s plysakom z obchodu. ano, je v disneylande krasny tovar, ale nie je to az tak nic vynimocne, akurat je na tych veciach napisane Disneyland Paris...mame aj my taku bundu. Za plysaka dcera revala a odvtedy sa ho ani nedotkla. takze len to som chcela, ze nemusi to byt len o velkom utracani, veci su veci, ktore aj tak casom skoncia v kute, ale zazitky maju uplne inu hodnotu. My sme s dcerou az taky velky problem nemali, proste sa mi zdalo nezmyselne kupovat vsetko, po com sa moje decko naciahne, aj ked sme v disneylande mozno boli poslednykrat.

mika1979
20. sep 2011

@katuska01 no to sa zial stalo aj mne,neviem aky je problem napisat,ze je to predane,a vobec,mne ked niekto napise,ze to berie,tak automaticky pozastavim ten inzerat,naco tam bude svietit,nie?
@erikasadek juuuj vy sa mate,ze chodite tak casto do disneylandu (dufam,ze nevadi,ze som citala 🙂 ) aspon raz sa tam dostat,hmmm to by bola parada 😀 😀 😀 😀

mika1979
20. sep 2011

@katuska01 inak zabudla som,peniazky dosli 😀

lubinka26
20. sep 2011

ahojte kocky. nemate nahodou vyrastene vecicky s minnie c. 74? 🙂

katuska01
autor
20. sep 2011

@mika1979 super tak som rada ze su peniazky tam kde maju byt 😀 😀
@lubinka26 ahoj rada by som ale ja nemam 74 anui jednu mna to chytilo az neskor tato mania🙂

mika1979
20. sep 2011

@lubinka26 zial,ja co som mala ,to sa predalo,mam len jedno tricko,ale je to az 86,neviem,ci by pomohlo,posielam link https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-tricka-t...
@katuska01 hej hej uz su 😀😀

katuska01
autor
20. sep 2011

@mika1979 tak je dobre a co z tych CZ ti este neodpisala na tie saticky?idem kuknut ci mne uz odpisala ta na mikinu george🙂

mika1979
20. sep 2011

@katuska01 nie este neodpisala 😒 😒

katuska01
autor
20. sep 2011

@mika1979 ani mne nikto nic 😒 😒 😒

katuska01
autor
20. sep 2011

@mika1979 toto je co mas aj ty teraz najnovsie?🙂