Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
Babyyyyyyyy kde ste take hnusne pocasie je vonkuuuuuuu u nas 😒 😒 😒 hrozne nieco ☹
@katuska01 prave som jej napisala,tak som zvedava,co mi odpise,ci vobec?vies ,ze ja ani neviem ake ockovanie,tusim preockovanie na zltacku 😒 😒 mali sme ist uz skor,ale museli sme cakat,lebo brala mala na imunitu ribomunyl a to nesmela byt 2 tyzdne ockovana,potom mala soplila a kaslala trosku,tak sme museli cakat.
@katuska01 zase si na jake krasne vecičky natrafila ty si taka šikulka no normalne nechapem hihi ja stale kukam a kukam a nič hihi
@chrenkovae nooo veru to ja len hladam a hladam vsetkymi moznymi sposobmi🙂len co z toho ked z toho českeho MMB skoro nikto ti na SK neposle a take su tam vecicky krasne a za par korun🙂 🙂 🙂
@katuska01 no tak ty nič ine neostava len ich obdivovať čo?A to jak naschval že su ešte aj lacne to u nas sa stať nemôže 🙂
@aliza v jednom sa mylis to co je v disney store nie je vsetko co dostanes v disneyalnde, v disney mas vela obchodv a v kazdom je vela inych veci ani jedne obchod v s=celom disney nema jedno a to iste a teda chodime tam uz roky a skoro kazdy vikend a teda zalezi od miesta disnye village kupis vel aveci ktore nie su vobec v disney..... anaopak v samotnom disnyelande zalezi ci je to pri hrade, alebo aventureland a apodobne upln ine veci oblecenie suvenity. takze treba poriadne km aby si vsetko stihla aeste kazda sezona uplne ine veci kazdym rokom sa vsetko meni!! 🙂 co sa tyka deti kazde jedno taha chcem toto alebo toto a teda hlaven turisti idu sporiadnymi tazkami ja ich chapem raz za zivot preco nie ale poriadn esi uzit disney znamena aj poriadne utratit.. bohuzial
@chrenkovae no ved to 😀 😀
@erikasadek ale ja som nikde nepisala, ze to, co je v disneyl. je aj v disney obchodoch, pisala som, ze v disney obchodoch su PODOBNE veci ako v disneylande a to je rozdiel. a chcela som tym povedat, ze pre nas neboli tie veci az take, ze 'WOW' lebo naozaj, vacsina tych veci je aj tu. Moja dcera sa rovnako nehra s plysakom z disneylandu ako s plysakom z obchodu. ano, je v disneylande krasny tovar, ale nie je to az tak nic vynimocne, akurat je na tych veciach napisane Disneyland Paris...mame aj my taku bundu. Za plysaka dcera revala a odvtedy sa ho ani nedotkla. takze len to som chcela, ze nemusi to byt len o velkom utracani, veci su veci, ktore aj tak casom skoncia v kute, ale zazitky maju uplne inu hodnotu. My sme s dcerou az taky velky problem nemali, proste sa mi zdalo nezmyselne kupovat vsetko, po com sa moje decko naciahne, aj ked sme v disneylande mozno boli poslednykrat.
@katuska01 no to sa zial stalo aj mne,neviem aky je problem napisat,ze je to predane,a vobec,mne ked niekto napise,ze to berie,tak automaticky pozastavim ten inzerat,naco tam bude svietit,nie?
@erikasadek juuuj vy sa mate,ze chodite tak casto do disneylandu (dufam,ze nevadi,ze som citala 🙂 ) aspon raz sa tam dostat,hmmm to by bola parada 😀 😀 😀 😀
ahojte kocky. nemate nahodou vyrastene vecicky s minnie c. 74? 🙂
@lubinka26 zial,ja co som mala ,to sa predalo,mam len jedno tricko,ale je to az 86,neviem,ci by pomohlo,posielam link https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-tricka-t...
@katuska01 hej hej uz su 😀😀

http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=47279508&ta... tu ju maju a ze 180kč ja ju chceeeeeeem🙂