icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

katuska01
autor
21. sep 2011

@mika1979 nooo tak veru treba 😀 😀 😀 alebo si otvoríme predajnu z disney obleckom...🙂to by bolo super z takou radostou by som chodila do prace🙂

mika1979
21. sep 2011

@katuska01 no to by som aj ja veru chodila s radostou do prace 😀

katuska01
autor
21. sep 2011

@mika1979 veru asi tak musime zriadit ty na vychode a ja na zapade🙂 🙂 🙂

mika1979
21. sep 2011

@katuska01 hehe no musim porozmyslat,len ci to pojde?u vas na zapade urcite,ale vychod?no neviem neviem 😒

katuska01
autor
21. sep 2011

@mika1979 no ale ja byvam v takom meste ze by asi to tiez moc neslo to by som nakupovala asi iba ja sama 😀 😀 😀 😀

mika1979
21. sep 2011

@katuska01 hehe to by sme asi vela nezarobili,no mozno by sme boli veelmi prekvapene

katuska01
autor
21. sep 2011

@mika1979 ale veru mozno aj hej ved tu v okolí my taky obchod nemame kde by som chcela disney oblecko🙂vzdy je v obchodoch par kuskov a musis obehnut 300butikov aby si videla aspon cosi asi tak🙂takto vsetko pokope keby bolo a samozrejme nie zas palky ako svet normalne ved ked pozeras na tych strankach zahranicnych tak to su niektore tie sumy smiesne🙂inak vsimla si si odkedy je tu tato diskusia pridavaju do bazaru viac veciciek minnie??aspon mne sa to zda🙂

mika1979
21. sep 2011

@katuska01 no ved aj tu je to tak,nemas taky obchod,sem tam par kusov a to este musis vystihnut😀ano,niektore sumy su smiesne,ale ked priratas postovne + aby si ty nieco zarobila a neskrachovala hned,musis dat nejaku marzu,ale zas ked si ludia zvyknu na taky obchodik,tak by sa mozno tesili,nie?a este k tomu mila obsluha 😀 😀 😀 ja by som privitala taky obchod z normalnymi cenami 😀 😀 😀 😀 a vies,ze som si ani nevsimla,ze davaju viac veciciek?pre moju malu tu na MK uz zozeniem len velmi malo s minnie,skor na MMB,neviem preco?ale tych malych veciciek je ovela viac.

katuska01
autor
21. sep 2011
katuska01
autor
21. sep 2011

@lubinka26 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12312938&tab=1 😀 😀 😀tu mas 74 napríklad🙂

katuska01
autor
21. sep 2011

@mika1979 hej vies co ja pozeram tak vseobecne aj malinke cisla a tak sa to volako rozbehlo 🙂noooa jasne taka skvela a hlavne co ma vsetko preskumane obsluha je naj..🙂nieje nad to ked sa predavacka v tovare vyzna 😀 😀 😀

mika1979
21. sep 2011

@katuska01 tak to teda hej,na obsluhe velmi zalezi,aspon mne,ja som tak a,ze ked sa mi obsluha nepaci,tak do toho obchodu viac nevleziem,neznasam ,ked na mna pozeraju ako na vraha,ze som tam prisla s dietatom a pod. 😒 😒 ja som robila predavacku a nikdy mi nevadilo,ked dieta nieco zhodilo,vybralo z regalu alebo rozhadzalo,ci kricalo,ved je to dieta,ale niektore predavacky..no hruuuza a to nehovorim o tom,ze o tovare nic nevie 😒 😒 ano,niektory chcu zas zarobit,ved ked nevies,kolko stoji ta supravka,tak aj 15 eur je celkom dobra cena,nie?a uz maju zarobene

katuska01
autor
21. sep 2011

@mika1979 nooo ved prave myslim ze hej 🙂dosla mi mikinka idem hodit foto🙂a uz budem cakat len na tu poslednu🙂a triko🙂

mika1979
21. sep 2011

@katuska01 tesim sa na foto 😀 😀 😀

lubinka26
21. sep 2011

@katuska01 jeeej, ta je peknucka 🙂 co hovoris na cenu?
a odkial to ides objednavat?

katuska01
autor
21. sep 2011

@lubinka26 myslis tu co som ti poslala?tu 74? 😀

katuska01
autor
21. sep 2011

@lubinka26 to som poslala pre teba ked vy potrebujete 74 😀 ze keby si chcela🙂cena super ja som ju malej obiednala tiez za 5€ a je krasna tento tyzden nam prisla🙂je to na MMB🙂

lubinka26
21. sep 2011

@katuska01 mate tu istu? no tak teda ju idem objednat 🙂
no a z akej stranky sa chystas objednavat? z tej anglickej, ci akej?

chrenkovae
21. sep 2011

@katuska01 tuto supravičku maš však?No moja včera som tu už nebola tak ty idem vysvetliť že čo som robila išla som na tu danu vestičku klikla som objavila sa mi hore na tej lište klikla som aby bola modra a potom si spominala že mam stlačiť ctrl a c ale na klavesnici mam dve take tlačitka a neide ani jedno neviem čo sa mi ma vôbec objaviť ked to stlačim no som madar či čo hihi neviem to

katuska01
autor
21. sep 2011

@lubinka26 a z george stranky si chcem objednat cez jednu tu pani z MMB..🙂

katuska01
autor
21. sep 2011

@chrenkovae ono sa ti neobjavi nic ked to oznacis a uz potom by ti to malo ist ze ked stalcis ctrl a pismeno v by ti to malo naskocit🙂

chrenkovae
21. sep 2011

@katuska01 no idem to zase skusiť,ale som tatar určite mi to nepôjde ako sa poznam hihi

katuska01
autor
21. sep 2011

@chrenkovae ale neboj urcite pojde len skusaj 🙂

katuska01
autor
21. sep 2011

@mika1979 mame po ockovaní a dopadlo to vsetko supeeeeeer chvilku plac a hotovo🙂 🙂 🙂 🙂

chrenkovae
21. sep 2011

@katuska01 nič zdavam to stlačam tu už kade čo a vôbec neviem čo hihi neviem to proste musim zase pootravovať brata nech mi to ukaže snad to bude vedeť 🙂

katuska01
autor
21. sep 2011

@chrenkovae no jasne to je najlepsie ked ti to niekto ukaze 😀 😀 😀 ja som inak samouk na pc niekedy som vedela len zapnut a vypnut 😀 😀 😀

mika1979
21. sep 2011

@katuska01 no tak supeeeeeer ,kocka je teda 😀 😀 😀
@chrenkovae ked chces kopirovat,tak si skus kliknut na ten link,aby sa ti zamodril,stlac lave tlacitko na mysi,objavi sa ti taka tabulka,tam si najdi kopirovat,potvrd to pravou stranou na myske,potom mozes znova tu kliknut lavou mysou,najst v tabulke prilepit,potvrdit a mal by ti ten link ostat tu 😀 😀 vyzera to mozno zlozito,ale nie je

katuska01
autor
21. sep 2011

@mika1979 hej hej statocna bola veru🙂
@chrenkovae no alebo tak skus ako
@mika1979 pise tak to ja neviem ved poskusaj a budes vidiet🙂

mika1979
21. sep 2011

@katuska01 tolko si toho musia tie deti vytrpiet chudence 😒 😒