icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

katuska01
autor
21. sep 2011

@olifcek fuuu tak to aj za super cenu🙂 🙂 🙂

mika1979
21. sep 2011

@janga ahoj,vitaj v nasej diskusii,tesime sa aj na tvoje prispevky,my s @katuska01 sme tu take skalne a zatial asi najväcsie maniacky 😀 😀 😀 😀 mala bude tiez urcite nadsena minnie,neboj,prida sa k nasim dievkam 😉 😉 😉
@katuska01 no,ale dnes boli vynimocne zli obaja,normalne ma z nich boli hlava ☹ ☹ ☹
@olifcek no supeeeer a este aj cena 😀 😀 😀 velmi pekne to je

katuska01
autor
21. sep 2011

@mika1979 no veru nas uz zachvilku urcia diagnozu 😀 😀 😀 juj inak skoda ze mna to nechytilo skor leb´o ked teraz pozeram tie malinke vecicky minnie uplna parada🙂 🙂 🙂

katuska01
autor
21. sep 2011

@mika1979 jaaaj tak si mala co robit teda je to radost tie nase deturence🙂

mika1979
21. sep 2011

@katuska01 hej hej,s tou diagnozou sme uz dnes riesili 😀 😀 😀 aj ja som uz olotovala a vela krat,ze ma to nechytilo skor,lebo fakt pre tie male deti su tak nadherne vecicky,ze zacnem rozmyslat nad tretim? 😀 😀 😀 hahaha nie len srandujem,uz som si uzila pri mojich dvoch dost,su zlatucki,ale stacilo 😉 😉 😉

mika1979
21. sep 2011

olutovala som chcela napisat 😀 😀

katuska01
autor
21. sep 2011

@mika1979 asi tak nejako zlatucke ale 2bohato stacia🙂 🙂 🙂 nooo veru tie malinke vecicky na zjedenie 🙂 🙂 🙂 ozaj a teba to ako chytilo??co ta tak nakoplo? 🙂

mika1979
21. sep 2011

@katuska01 veru stacia 😀 😀 😀 😀 co ma nakoplo?vies,ze ani neviem?pri malom som nemala ziadnu taku maniu,ked sa narodila mala,tak sme toho podostavali dost vela,medzitym aj zopar (ale malo) minnie veciciek a zapacili sa mi,ale este ma to nedrzalo,naplno to zacalo asi az ked som sa prihlasila tu na MK a obzerala veci v bazari a vo fotoblogoch ,tak som zacala nejakym trickom a potom sa to uz len nabalovalo a teraz uz mam diagnozu 😀 😀 😀 😀 a ty?

katuska01
autor
21. sep 2011

@mika1979 hehe super🙂mna vies co nakoplo mozno neuveríš ale dost casto som prave tvoj album obzerala 😀 😀 😀 😀 a tie krasne vecicky a potom som natrafila na par kuskov u nas to zacalo tusim tou cervenou bluzkou s tou bielou suknickou 🙂a potom som uz len zacala zhanat a zhanat a zhanat a dospela som k diagnoze,,MINNIE Maniacka,, 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mika1979
21. sep 2011

@katuska01 vaaaaaaaaaazne?takze za to mozem ja?asi odpadnem 😀 😀 😀 😀 no ale som aj rada,juuj tesi ma to 😀😀 jak nevinne to zacina,nie?

katuska01
autor
21. sep 2011

@mika1979 noooo presne ty za to mozes 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale super aj ja som rada veru🙂presne nevinne a aha co z toho vznikne🙂

mika1979
21. sep 2011

@katuska01 😀 😀 😀 😀 😀 no ale pozri ako ti vsetci malu obdivuju,nie je to super pocit? 😀 😀 😀 😀

katuska01
autor
21. sep 2011

@mika1979 taaaaak to mna z toho vsetkeho teší najviac ale vazne dneska sa strasne vela ludi pri nej zastavilo ze aka je krasna 🙂 ale najlepsie bolo isla som pre maleho do skolky a ide taky chlapcek a hovori ocinovi svojmu ze aha ake krasne dievcatko tak vidim ze to vedia aj deti ocenit 😀 😀 😀

mika1979
21. sep 2011

@katuska01 dobre si si ho zapamätala?mozno raz bude tvojim zatom 😀 nemal na sebe mickeyho? 😀 😀 😀 urcite si dnes vyrastla o 10 cm od pychy.bola fakt veeeeelmi zlatucka 😀 😀 😀 😀 😀

katuska01
autor
21. sep 2011

@mika1979 ale nie nevyrastla ale fakt ma to teší ked sa ludia za nou otacaju ze jeeeeej 🙂 🙂 🙂 neviem ako u vas ale u nas vsetky mamicky nooo to nasa len teplaky nosí lebo by bola ako prasiatko🙂a co?ved je to dieta nasa Bianka ma biele pancusky kolena zelene babre sa v hline ataaaak 😀 😀 😀 inak som sa ta chcela na tie navlecky pytat tie mas z MMB?si s nimi spokojna? 🙂

mika1979
21. sep 2011

@katuska01 srandovala som 😀 😀 😀 ja ju tiez aj v satkach poslem do travy a co?naco to kupujem,aby mi to stalo v skrini alebo aby sa mala paradila? 😀 😀 😀 myslis na postel?este sme ich nemali oblecene,lebo muz ma urobit postel malej,no nema cas,tak neviem kedy to bude,lebo ja sa uz tesim velmi 😀 😀 😀 😀 mam ich z MMB

katuska01
autor
21. sep 2011

@mika1979 jaaj tak teda lebo ja nad nimi rozmyslam na vianoce pre malu 🙂 lebo Tobias ma Cars a na tie navlecky nemozem povedat krive slovo farby stale super aj vsetko a to ich pouzivame dost casto🙂nevies aka je to firma co ich vyraba??matejovsky? 🙂 🙂

katuska01
autor
21. sep 2011

@mika1979 jasne super ved sranda musí byt 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lubinka26
21. sep 2011

mne sa zas zda, ze pre vacsie deti je viac krasnych veci 😀
dakujem @katuska01 za link, uz vyjednavam 😀

katuska01
autor
21. sep 2011

@lubinka26 nooo len vyjednavaj🙂potom daj vediet ci sa podarilo🙂

mika1979
21. sep 2011

@katuska01 nie od matejovskeho som nezohnala,mal mickey mousa ,ale minnie nie,pytala som sa vsade,dokonca v jednom obchode mi povedali,ze mi objednaju,ak im dam fotku z netu,ale on ziadnu minnie nemal,tiez som chcela od neho,lebo mame doma dve obliecky cars a tigra a su super 😀 😀 😀 tieto neviem,co je to za znacka a neviem ani ake su,lebo sme ich este nepouzili,ale pani predavajuca ich chvalila,aj ked viem,ze kedze to predava,tak nebude nadavat

lubinka26
21. sep 2011

@katuska01 bohuzial sme sa nedohodli 😒 asi mam zly den, dnes vsetky vyjednavania bez postovneho boli zbytocne. inokedy bez problemov 😒

katuska01
autor
21. sep 2011

@lubinka26 a preco ze to chces bez postovnehio ved si to daj poslat obycajne za 0,60€ 🙂 🙂 🙂 aj ja tak robím🙂

katuska01
autor
21. sep 2011

@mika1979 no ved prave ale ved do vianoc skusis a povies mi lebo su nadherneeeeee 🙂 🙂 🙂 aj nazivo maju take krasne farby?? 🙂 🙂 🙂

mika1979
21. sep 2011

kocky idem ja do hajan majte sa 😀 dobru noc

katuska01
autor
21. sep 2011

@mika1979 aj ja idem veru dobru noc aj tebe🙂

mika1979
21. sep 2011

@katuska01 hej su krasne,ziarive farby az sa bojim,ci nepustia farbu,ale tvrdila mi predavajuca,ze nie 😀 😀 no dufam,ze vyskusam,ja sa uz neviem dockat,ale prave dnes bol dat vyrezat drevo,no samozrejme,ze nemali take,ze az buduci tyzden,tak dufam,ze nebudem cakat dalsi mesiac 😀 😀 😀

mika1979
21. sep 2011

@katuska01 😀 😀 😀 😀 dobruuuu

katuska01
autor
21. sep 2011

@mika1979 ale neboj dockas sa juuuj viem si ich nazivo predstavit aj ja by som take brala hned 🙂 🙂 🙂 papa ved zajtra sa tu vidíme idem aj ja uz konecne odtialto 😀

lubinka26
21. sep 2011

@katuska01 no lebo som chcela este od nej teplaky a ze tie su len na doma, tak som chcela, nech da nizsiu sumu a ze nie. teda ze postovne na polovicu,ale mne sa to zdalo vela... co uz...