icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

mika1979
23. sep 2011

@katuska01 no skus jej napisat a uvidis,co ti povie😀mozno bude vediet,kedy ich bude moct objednat🙂idem moja,lebo laura je uz nervozna,chce ist von,zatial pa

katuska01
autor
23. sep 2011

@mika1979 ok dobre idem aj ja uz tak zatial papa 😀 😀 😀

janga
23. sep 2011

babeny o tychto pancuskach pisete? http://www.mothercare.com/2-Pack-Minnie-Mouse-T... ???? aj ja sceeeeeeeeeeeeeeeem, mozem sa pridat? a to 9 libier stoji dvojbalenie ci ako to mam chapat? a inac je tam 3 za cenu 2, takze by sme to mali este lacnejsie, nie?????? ci?

chrenkovae
23. sep 2011

@katuska01 Ahojte kočeny aj ja sa chcem k vam pridať tiež by som chcela take pančušky môžem ak by vam to nevadilo

katuska01
autor
23. sep 2011

@chrenkovae ale jasna vec mozes ked budem objednavat tak ti napisem uz som tej pani aj pisala ci ich maju a dokedy treba korunky🙂 🙂 🙂

katuska01
autor
23. sep 2011

@janga hej o tych pisem cez tu pani vyjdu 12,60€+postovne🙂

chrenkovae
23. sep 2011

@katuska01
@katuska01 si pokladik moja dakujem

katuska01
autor
23. sep 2011

@chrenkovae ved sa dohodneme uvidim co mi odpise ta pani🙂

katuska01
autor
23. sep 2011

@chrenkovae ved sa dohodneme uvidim co mi odpise ta pani🙂 🙂

janga
23. sep 2011

@katuska01 to je celkom v pohode cena, ale spytaj sa, ci tiez nerata tu akciu 3 za 2 😉 ved ona to tak urcite nakupi...

kuk, na zimu:

katuska01
autor
23. sep 2011

Babyyy kde ste kto?? 😀 😀 😀 😀

mika1979
23. sep 2011

@katuska01 este si tu moja?

katuska01
autor
23. sep 2011

@mika1979
jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 😀 😀

katuska01
autor
23. sep 2011

@mika1979 jaaj a ty si tu uz neni☹ 😒 😒 ?mi zamrzol pc som musela restartovat🙂

babuliatko_mamuliatk
24. sep 2011

aj ja sa ku vam veľmi rada zapojim, mam malu 5 mesačnu dcerku a som "posadnuta" kupovanim jej oblečenie s minnie, niečo kupime aj s motivom macko pooh ale minnie vedie 🙂)))

katuska01
autor
24. sep 2011

@babuliatko_mamuliatk tak supeer vitaj medzi nami ,,MINNIE,,maniackami🙂 🙂 🙂

babuliatko_mamuliatk
24. sep 2011

som rada, že je niekto podobne na tom ako ja 🙂 som si myslela, že som jedna z mala, ktora furt beha po nete a zhana pre dcerku všetko čo suvisi s minnie, ešte len pred mesiacom som s tym začala, dovtedy som bola maniačkou na macka pooh 🙂 ale už sa nam zbierka pomaly ale isto rozrasta, akurat som objednala malej deku a ranajkovy set 🙂

katuska01
autor
24. sep 2011

@babuliatko_mamuliatk super tak hod nejake fotos z tvojej zbierky nech sa aj my potešíme🙂 🙂 🙂 😀 😀

babuliatko_mamuliatk
24. sep 2011

no najprv budem musieť pofotiť a určite niečo hodim, nie je toho ešte veľa, ale mame už t2 eplakove supravičky, mikinu, deku, body, capačky 🙂 a teraz beham po nete a zasa niečo zhanam 🙂 ale plače mi už mala, tak sa musime isť nachovať a ked bude času pofotim 🙂

katuska01
autor
24. sep 2011

@babuliatko_mamuliatk jasneeeeee tak sa budem tešit🙂nooo ved ono to tak začína nevinne par kuskov a zachvilku mas plnu skrinu 😀 😀 😀 ze
@mika1979 ? 😀 😀 🙂

mika1979
24. sep 2011

@babuliatko_mamuliatk vitaj medzi nami maniackami 😀aj ja som obcas kupila nejakeho macka pooh,ale teraz som presla na minnie ,je krajsia😀no nie si sama taka posadnuta a ja som rada,ze sa rozrastame 😀 😀 😀 😀 ano ako pise @katuska01 zacnes par kuskami a potom sa to len rozrasta a neviem kedy skonci😀😀
@katuska01 moja prepac,vcera som tu bola len velmi kratko,lebo ma straaasne bolela hlava a to sa mi zle cumi do pc ☹

katuska01
autor
24. sep 2011

@mika1979 ahoooooj no to poznam ked bolí hlava je pri pc byt za trest 😒 ta pani sa mi este stale neozvala na tie pancusky🙂jaaaaaaaj veru rozrasta to ta zbierka zavratnou rychlostou 🙂

mika1979
24. sep 2011

@katuska01 no mna bolela vcera uz treti den,mala som v sebe 6 voltarenou a nic ☹mavam migreny a vcera asi vyvrcholila,dnes je zatial dobre,tak dufam,ze to tak aj ostane 😀 no snad sa ti ta pani ozve,mne sa uz normalne snivalo ako malej obliekam krasne pancusky 😀 😀 😀 😀 😀 asi nebudem normalna,co?zbierka nech sa pekne rozrasta,ja mam radost 😀

katuska01
autor
24. sep 2011

@mika1979 jasneeeeee aj ja ma radost 🙂 🙂 🙂 inak aj ta pani sa ozvala na to triko co mas aj ty to cervene taaaak uz je vyplatene tak buduci tyzden dorazíííí..🙂a to som vravela ze nebudeeeeeeeeeem uz kupovat nic ja som asi neni normalnaaaa 😀 😀 😀 a tie pancusky uz keby ich mam hned ich malej navleciem vcera by sa mi boli hodili tie biele 😀 😀 😀

mika1979
24. sep 2011

@katuska01 hahaha ty si uplne ako ja 😀 😀 😀 no tak dufam,ze sa ti rychlo ozve a ze ich aj budu mat,lebo ja sa uz neviem dockat 😀 😀 😀 hodili by sa k tej bluzke ,co mala vcera malicka?

katuska01
autor
24. sep 2011

@mika1979 nooo jasneeee ked som jej davala pancusky tak to by sa uplne hodili k tomu tricku so si tak pomyslela tak dufam ze sa ozve a hlavne aby mali🙂 🙂 🙂

mika1979
24. sep 2011

@katuska01 no ja dufam,ze sa ozve 😀

katuska01
autor
24. sep 2011

@mika1979 hadam budem vidiet stale pozeram a nic🙂tak teda pekny den ti prajem ja zachvilku vyrazam k svokrovcom 😝 tak vecer sa sem mrknem a napisem ci odpisala🙂papaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀

chrenkovae
24. sep 2011

@katuska01
@katuska01 aj ja som zvedava či ty odpiše bolo by super keby ich mala su prekrasne 🙂

mika1979
24. sep 2011

@katuska01 pekny den aj tebe a napis🙂budem cakat