Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
babeny o tychto pancuskach pisete? http://www.mothercare.com/2-Pack-Minnie-Mouse-T... ???? aj ja sceeeeeeeeeeeeeeeem, mozem sa pridat? a to 9 libier stoji dvojbalenie ci ako to mam chapat? a inac je tam 3 za cenu 2, takze by sme to mali este lacnejsie, nie?????? ci?
@katuska01 Ahojte kočeny aj ja sa chcem k vam pridať tiež by som chcela take pančušky môžem ak by vam to nevadilo
@chrenkovae ale jasna vec mozes ked budem objednavat tak ti napisem uz som tej pani aj pisala ci ich maju a dokedy treba korunky🙂 🙂 🙂
@chrenkovae ved sa dohodneme uvidim co mi odpise ta pani🙂
@chrenkovae ved sa dohodneme uvidim co mi odpise ta pani🙂 🙂
Babyyy kde ste kto?? 😀 😀 😀 😀
aj ja sa ku vam veľmi rada zapojim, mam malu 5 mesačnu dcerku a som "posadnuta" kupovanim jej oblečenie s minnie, niečo kupime aj s motivom macko pooh ale minnie vedie 🙂)))
@babuliatko_mamuliatk tak supeer vitaj medzi nami ,,MINNIE,,maniackami🙂 🙂 🙂
som rada, že je niekto podobne na tom ako ja 🙂 som si myslela, že som jedna z mala, ktora furt beha po nete a zhana pre dcerku všetko čo suvisi s minnie, ešte len pred mesiacom som s tym začala, dovtedy som bola maniačkou na macka pooh 🙂 ale už sa nam zbierka pomaly ale isto rozrasta, akurat som objednala malej deku a ranajkovy set 🙂
@babuliatko_mamuliatk super tak hod nejake fotos z tvojej zbierky nech sa aj my potešíme🙂 🙂 🙂 😀 😀
no najprv budem musieť pofotiť a určite niečo hodim, nie je toho ešte veľa, ale mame už t2 eplakove supravičky, mikinu, deku, body, capačky 🙂 a teraz beham po nete a zasa niečo zhanam 🙂 ale plače mi už mala, tak sa musime isť nachovať a ked bude času pofotim 🙂
@babuliatko_mamuliatk jasneeeeee tak sa budem tešit🙂nooo ved ono to tak začína nevinne par kuskov a zachvilku mas plnu skrinu 😀 😀 😀 ze
@mika1979 ? 😀 😀 🙂
@babuliatko_mamuliatk vitaj medzi nami maniackami 😀aj ja som obcas kupila nejakeho macka pooh,ale teraz som presla na minnie ,je krajsia😀no nie si sama taka posadnuta a ja som rada,ze sa rozrastame 😀 😀 😀 😀 ano ako pise @katuska01 zacnes par kuskami a potom sa to len rozrasta a neviem kedy skonci😀😀
@katuska01 moja prepac,vcera som tu bola len velmi kratko,lebo ma straaasne bolela hlava a to sa mi zle cumi do pc ☹
@katuska01 no mna bolela vcera uz treti den,mala som v sebe 6 voltarenou a nic ☹mavam migreny a vcera asi vyvrcholila,dnes je zatial dobre,tak dufam,ze to tak aj ostane 😀 no snad sa ti ta pani ozve,mne sa uz normalne snivalo ako malej obliekam krasne pancusky 😀 😀 😀 😀 😀 asi nebudem normalna,co?zbierka nech sa pekne rozrasta,ja mam radost 😀
@mika1979 jasneeeeee aj ja ma radost 🙂 🙂 🙂 inak aj ta pani sa ozvala na to triko co mas aj ty to cervene taaaak uz je vyplatene tak buduci tyzden dorazíííí..🙂a to som vravela ze nebudeeeeeeeeeem uz kupovat nic ja som asi neni normalnaaaa 😀 😀 😀 a tie pancusky uz keby ich mam hned ich malej navleciem vcera by sa mi boli hodili tie biele 😀 😀 😀

@katuska01 no skus jej napisat a uvidis,co ti povie😀mozno bude vediet,kedy ich bude moct objednat🙂idem moja,lebo laura je uz nervozna,chce ist von,zatial pa