Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12321065&ta... toto som dneska kupila ten ruzovy setík z tou mackou ten minnie nemali ☹ za 4,65€!!!!!!!!!!!!a tuto ta cena mna porazííí 😒
@katuska01 prosim ta to si kupila cely komplet za taku cenu?Ty kokso ty maš ale štastie a čo si dala ten link že dakujem taka cena no že dakujem🙂
@chrenkovae heeeeeej presne ten komplet pockaj hodíííím foto🙂 🙂 🙂
@katuska01 krasneee čo krasne prekrasneee hihi
@chrenkovae aha kuk🙂
super no malinka v tom bude nenormalna kočka hihi 🙂
@chrenkovae veru je nadherne to triko len velike🙂
@chrenkovae noooo to som tam nemohla nechat za taku cenu ved to ako zadarmo🙂 🙂 🙂
@katuska01 dorastie a suknička s leginami su jej dobre či ešte aj k tomu musi troška dorasť
@katuska01 no tak to ano to ta priam volalo kup si ma kup si ma chem ťa hihi 🙂 .3koda že to s minnie nemali to by si nevahala ani sekundu že? 🙂
@chrenkovae nieeeee myslela som to triko co som link hodila 😀 😀 😀 to minnie ze je velike..🙂kompletík jej bude dobry teda trosku velky ale v pohode moze nosit to je 12-18mes 🙂
@katuska01 a aj to si kupila to tričko?
@chrenkovae nooo to by som nakupila aj pre vas vsetky keby mali🙂 🙂 🙂 ale nemali veru☹
@chrenkovae niee to som len nasla na MMB tak som hodila trosku pre inspiraciu🙂 🙂 🙂
@katuska01 hihi a kde si bola v tescu či kde
@katuska01 ano ano len inšpirovať sa môžem a kochať krasou tento mesiac som prečerpala limit hihi 🙂
@chrenkovae jaaaaj aj ja sa mozem len pozerat keby moj muz vie kolko som toho poobjednavala tak ma vystahujeeeeeeeeeeee 🙂 🙂 🙂 faakt uz sa musim krotit 😉
@katuska01hihi škoda že nemame kreditku ktora sa neda vyčerpať no to by sa nakupovalo asi by tu na nete nič neostalo 🙂
@mika1979 to je trocha odveci ta cena nie
@chrenkovae nooo to veru nie myslím ze by bol nedostatok tovaru🙂

@mika1979 ahoooooj si tu?? 🙂 🙂 🙂