Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
no presne a mozno sa trosku viac posnazi pozhanat😀 ja rozmyslam nad tymto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12333422&tab=2
@katuska01 ake tričenko si objednala sleginami hod link nech sa pokocham 🙂
@chrenkovae ahoj hodím ale az zajtra teraz som tu len na par minutiek a prcham prec dneska moj manzel ma pc pre seba🙂 🙂 🙂 🙂
@katuska01 krasne tricko si objednala,to je nove?😀no tak ale vy ste dobri,ja mam len jednu supravku,co si mi ty kupila,jedny rukavice a teraz som objednala tu supravku,co som ti vcera posielala link,ale potrebujem k tomu zohnat este ruzovy salik 😀tak ked niekde uvidis,mysli na mna,ty mas akesi väcsie stastie na hladanie ako ja 😀 😀 😀 a este na zimu nemame vobec nic☹
@katuska01 hej k tej,co som posielala vcera 🙂ja som malemu minule kupila vetrovku na zimu,ale nema zas na prechod 😒 mala ma na prechod a na zimu nie a inak nam treba kupit komplet vsetko,uz sa tesim,akurat sa chcem ist dnes pozriet do lidlu na cizmy,co reklamuju za 15 eur,ci nebudu take schopne pre nich,tak uvidim 🙂
@mika1979 nooo ja mam npre obidvoch na prechod aj po 3kusy ale na zimu nemame ale ved malej chcem tu z tou minnie z tesca 🙂 🙂 🙂 len cakam ze hodia akciu🙂jeeeej to uz je dneska tak púokukaj a povies mi ake su tie topanky aj ja ich chem pre obidvoch lebo ja som Tobiaskovi kupovala minuly rok tiez v lidli a ja si neviem vynachvalit super topankly s tymi som bola spokojna aj bundu mal odtial zimnu 🙂 🙂 🙂
@mika1979 jaaaj no ja som bola velmi spokojna celkovo mala som uz viac kusov obuvi z lidla hlavne pre tobiasa aj na jesen topanky a super ja som bola spokojna .🙂ved to ze tie ceny v obuvi to je strasne a na tie deti co to hned znicia 🙂 ja im budem musiet aj topanky ale asi aj nejake take ako snehule na sankovacku lebo jedny topky u nas na zimu urcite asi nehrozia 😉

@mika1979 hej aj pridavala vecicky nove 😒 😒 😒