Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
@katuska01 na tieto pančušky som aj ja pozerala včera ak sa nahodou ta pani neozve tiež kupujem tie su peknučke 🙂
@chrenkovae hej hej su pekne aj prijemny material ak nevyjdu tie z mothercare tiez este objednam aspon 2-je🙂
@katuska01 a kto je vlastne ta pani kde si ju našla?
@chrenkovae myslis co nam ma tie pancusky objednat?ved na mmb to je ta co aj z george objednava co som tu ruzovu mikinku chcela🙂 🙂
@chrenkovae jeeeeej ta je krasna 😀 😀 😀
ahojte maniacky, ako? ja som konecne po vikende doma - boli sme u nasich, bolo skvele 🙂
co nove s pancuskami???
inac pisala som tej babe o tu flasku, zatial ziadna odpoved, tak uvidime...
@chrenkovae krasne su😀chces pre malu?
@mika1979 nie to len tak som sem hodila padli mi do oka inač su peknučke 🙂
@mika1979
@chrenkovae
@janga taaak zatial stale nikto sa mi neozval vobec tomu nechapem preco nemam rada takychto ludi da inzerat na net a nikto neodpíse 😒 😒 😒
@mika1979
@chrenkovae
@janga a teraz som si vsimla ze bola dneska prihlasena na MMB okolo 15 a teda nechapem preco neodpisuje 😒 😒 😒
@katuska01 no milujem takych ludi fnuk fnuk.Tak objednam si tie čo si kupila ty aj tie sk krasne nie?
@chrenkovae hej tie su super mne sa pacia aj kvalitou ked nahodou uz sa neozve ta pani ja este objednam aspon dvoje🙂a objednaj od tej pani co ja som link hodila lebo ponukaju ich aj za cenu 4,70€ a ja som ich mala za 3,30€ tusim🙂
@katuska01 super dakujem
@chrenkovae 🙂🙂 🙂
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=48665575&ta... ho chceeeeeeeeeeeem
@chrenkovae
@mika1979
@janga baby napiste velkost o aku mate zauzjem zych pancusiek pani odpisala napisem viac 🙂 🙂

@katuska01 no ved to,ale predstava je to pekna,nie?idem moja,lebo o chvilu idem pre lukyho do skoly a este utekam na postu a vyvesat pradlo a urobit poriadok,lebo kym tu ja pisem,laura vybrala asi vsetky hracky,ktore mame,tak si vies predstavit ako to tu vyzera 😀 😀 😀 tak zatial pa