Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
juuuuuuuuuuuuuj baby, tak sa tesiiiiiiiiiiim na ne, potom dajte vediet kolko a na aky ucet zaplatit, dnes mi nejak blbne net, neviem ci aj cely pc nie 😖 skoro mi neslo ani odpisat 😀
inac odpisala mi ta baba na tu flasku - nevie mi to zistit, ako sa zatvara, ale zobrala som ju aj tak 😅 sak nejako vyuzijeme asi az ked bude vacsia... ak niekto chcete, rychlo mi napiste, lebo uz som jej napisala ze beriem a nenapadlo mi, ci by ste chceli, tak ak niekto este by som jej to dopisala...
no nic, idem s krpanou k doktorke, ukazem sa asi az poobede... cafte
@katuska01 a to neni že 3 tie pančušky za cenu dvoch nahodou?Vieš čo ak sa nenahnevaš a ešte si jej nenapisala tak potom to rušim je to potom naozaj drahe objednam jej radčej tie druhe.Ale ak si už napisala tak potom nič a dufam,že sa nebudeš hnevať na mna.
@katuska01 no teraz som to kukla riadne su tam dva neviem čo som pozerala vieš čo moja mna zruš ak si ešte neobjednavala su krasne,ale objednam si tie druhe nehnevaj sa ☹
@chrenkovae jasne v pohode vecer jej az budem písat🙂tak ty neberieeeeeeeeees??vobec sa nehnevam nemam precoooooooooooooooooooo 😀 😀 😀
@katuska01 dakujem moja tak nie vieš čo oplati sa to čo si ty kupovala radčej jej to idem objednať.No vieš najprv som pisala že chcem a teraz to rušim tak preto aby si sa nehnevala 🙂 .Si zlata tak idem tie objednať
@katuska01 a dneska ty neprišla žiadna poštička nič si neobjednala hihi vždy sa tešim čo zase daš pekneho 🙂
https://www.modrykonik.sk/bazar/body-dupacky-ov... krasne,no nam male ☹ ...tak kupujteeee 🙂
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12367744&tab=0 čo ešte nevymyslia
@chrenkovae jeeeeeej tie capicky su kuzelneee krasa🙂 🙂 🙂
@chrenkovae jeeeej krasne ciapocky 😀 😀 😀
@katuska01 suprove však tie vianočne gule si videla no že fakt všetko možne spravia ale neviem si to predstaviť na stromčeku že minnie no musi to byť zaujimave 🙂
dievcata,dnes som u nas na sidlisku objavila svetloruzove pancusky s tmavoruzovymi bodkami a s minnie,nemala som ich rozbalene a podobali sa na tie,co tu riesime z tej stranky,no maju len velkost 62-68 a 74-86,stoja tusim 3,50eur,ak by sa niektorej hodili,mozem kupit a poslat 😀 😀 😀
@mika1979 nooo nam by este aj boli tie 74-86 ked nahodou napisem ti a kupis mi ich 🙂 🙂 🙂 to musi byt pekne🙂jaaaj keby najdes aj take co riesime to by bolo super🙂jaaaaaj babule rada by som s vami kecala musim bezat lebo varím este a muz sem chce ist zajtra rano sa tu stretneme...papa a peknyyyyyyyy vecer vam zelam🙂 🙂 🙂
@katuska01 ahooooooj
@mika1979 ja by som tiež brala dam ti tiež vedeť zajtra ak nevadi
@chrenkovae 🙂inak ja si viem presne predstavit vianocny stromcek minnie to musí byt kraaaaaaaaaaasne 😀 😀 😀
@chrenkovae jasne,ze nevadi,kludne ak budes chciet,daj vediet,kym maju 😀 😀 😀
@katuska01 no neviem čo by povedali nai keby som tak vyzdobila stromček asi by som smerovala do blazninca už hihi
@chrenkovae podla mna aj mne by kufre balili ale ved by sme sa streti v blazninci a spravili stromcek z minnie tam🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ok uz prchaaaaaaaam papa 😀 😝
@katuska01 paaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dnes tu nikto nie je? 😒

@katuska01 tak asi chodi az tak na pc,no uvidime,pockame😀idem s malou von,maj sa zatial pekne pa 😀