icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

katuska01
autor
16. aug 2011

@zzzz128 no ved prave to no u nas veru v tescu nemali nic take aspon ja o tom neviem🙂 😝 ......to v PD ked som videla novu kolekciu to bola nadhera....prisla nam nova baretka hodím foto..🙂

@mika1979 no co aj mate tie balerínky?? 🙂 🙂

katuska01
autor
16. aug 2011
zzzz128
16. aug 2011

@katuska01 No,asi bude mať malá ďaľšiu chlpatú vec na jeseň 😀 paráda je toto 🙂 http://www.rafaela.sk/detskamoda/eshop/9-1-BUND... no krásne jej svečí 🙂 to keď má dieťa modré oči tak mu strašne ide červená 🙂

katuska01
autor
16. aug 2011

@zzzz128 hej hej krasna je ta mikinka no len pre mna dot draha.....kedze ja uz kupujem na dvojo inak ja tu stale spomínam len minnie ale u nas sa fíčí aj na Cars syn je uplne zblazneny do toho..
🙂 🙂

zzzz128
16. aug 2011

@katuska01 Hej,je dosť drahá 🙂 no aj to cars frčí,ale povedzme si pravdu,na dievčatká sú krajšie veci 😀

zzzz128
16. aug 2011

No a ešte som na tej stránke našla pančušky Barbie,presne tie isté čo sme mali minulý rok,čo som kupovala ze 3.30,tam stoja 5.10 😖 a vraj na nete je všetko lacnejšie 😖

katuska01
autor
16. aug 2011

@zzzz128 jasne ze to je uplne bez debaty ze u krajsie veci pre dievcatka 🙂 🙂 🙂 no inak ja ked niekedy pozeram ake ceny pytaju na nete az sa mi rozum zastavuje alebo ked v bazari niekto predava drahsie ako to je normalne v obchode aj s tym som sa uz stretla 🙂 🙂 🙂

zzzz128
16. aug 2011

@katuska01 Ja sa už ničomu diviť nebudem,naj sú výpredaje,to je snáď jediné,kde je cena primeraná 🙂 Keď bola malá malá,boli to kačičky,všelijaké obrázky na oblečení,teraz Disney.Nuž,sme ľudia modernej doby 🙂

katuska01
autor
16. aug 2011

@zzzz128 no veru veru vsetko ide dopredu je toho strasne vela ale ze neni niektorym ludom luto ze im to stojí v obchode co to nikto nechce lebo u nas v meste su schopny za tricko z minnie vypytat aj 14€ a to neklamem to je fakt...a je to dost smutne myslim z keby bolo za 5€ takich pred vsetky hehe

zzzz128
16. aug 2011

@katuska01 No hej,už nevedia čo za to pýtať,hlavne tí malí obchodníci.Ja som kúpila malej vestu a tepláky Hello Kitty,u jednej takej,ale už som aj oľutovala,lebo to bolo drahé,14 eur za tepláky a 14 za vestu 😖 ale aj v Tescu,čo mali tú riflovú sukničku s tričkom a pančuškami Minnie,22 eur je zato dosť 🙂 Povedala som si,že máme toho dosť,sukničiek,všetkého,ale ajtak som to chodila pozerať 😀 😀 😀

katuska01
autor
16. aug 2011

@zzzz128 no viem presne ktoru myslis ta bola krasna u nas ich mali strasne vela a ked ju mali potom za 15€ mali len jednu aj to malu.... 🙂 🙂 aj my mame toho dost ale vzdy sa mi nieco tak zapaci ze nemozem odolat🙂

mika1979
16. aug 2011

@katuska01 😀nie,crievicky este nedosli,ale som ich uz aj vyplatila,takze by to malo byt na dobrej ceste🙂
@zzzz128 inak dievcata aj ja rada nakupujem vo vypredajoch,lebo tie ceny su fakt priserne,ale ked väcsinou je velkost,ktoru potrebujem vypredana☹

katuska01
autor
16. aug 2011

@mika1979 ja som mala vzdy stastie na to ze som vzala posledny kus a este aj velkost sedela 🙂 🙂 ale to ked bola mensia na vacsie deticky uz to nieje az takelahke ohnat to by som tam musela stat asi cely den a ckat kedy nieco bude aj pre malu🙂tak super to uz dorazia co nevidiet tie crievicky🙂

mika1979
16. aug 2011

@katuska01 no ved to a tolko casu nemam:-d😀😀aby som tam mohla stat cely den...no aj ja som myslela,ze dnes alebo najneskor zajtra dorazia,ale dnes mi pisala,ze ma este jednu supravku,suknicku a tricko,ci nechcem pre malu,tak mi to asi posle naraz alebo co,no neviem 😒 😒 snad dorazi vsetko rychlo a bude nam to aj dobre🙂

katuska01
autor
16. aug 2011

@mika1979 jujha a tak super potom samozrejme foto poprosíme...🙂a ten prsiplastik si kde kupila
?a cena? 😀 😀

mika1979
16. aug 2011

@katuska01 jasne,ze foto pridam,hned ako to dojde😀 7 eur stal prsiplast,celkom dobre🙂

katuska01
autor
16. aug 2011

@mika1979 no ja cakam este zajtra zasielku dneska mi dosla len baretka🙂 🙂 🙂

mika1979
16. aug 2011

@katuska01 baretka je krasna,kde si ju kupila...ja cakam este tusim 5 balikov a potom dufam na cas koncim s nakupovanim,lebo to straaaasne lezie do penazi,no ale ked ja neviem odolat,ked vidim nieco pekne ☹ ☹

katuska01
autor
16. aug 2011

@mika1979 baretku tuto na koníkovi 🙂 🙂 no presne tak uz si poviem ze koncim a potom ze ale sak este toto a toto a stale volaco....🙂 🙂 🙂

mika1979
16. aug 2011

@katuska01 no ved to,ze vzdy nieco pekne uvidim a aj ked nechcem,tak kupim🙂ale som rada,ze nie som sama taka 😀 😀 😀

katuska01
autor
16. aug 2011

@mika1979 no veru aj ja som rada tiez ze nas je viac ja to tolko pozeram prezeraam rozmyslam aj tak nakoniec objednam .🙂 🙂 🙂

mika1979
16. aug 2011

@katuska01 no ved aj ja vzdy objednam 😀 😀 😀 hlavne,ze niekedy toooolko spekulujem,ci hej ,ci nie,ze nam to ani tak surne netreba,ale nakoniec si poviem,ze jedna vec sa uz strati a urcite to ponosi,ale potom zas najdem dalsiu vec a dalsiu a nakoniec zistim,ze to nemam kam davat 😀 😀 😀

katuska01
autor
16. aug 2011

@mika1979 tak toto ako keby som o sebe citala ale vazne tiez a sak len toto a len toto a je z toho 10vecí a ked je to tak stale tk nam uz akosi šatník nestaci....moj manzel stale vraví ze bianka ma 3policky a on jednu 😀 😀 😀

mika1979
16. aug 2011

@katuska01 😀 😀 😀 u nas je to tiez tak 😀 😀 ja som tomu svojmu minule povedala,ze naco mu budem kupovat ,ked aj tak chodi vzdy v tom istom a je schopny aj cely tyzden nosit jednu a tu istu vec a malu niekedy aj 3x za den prezleciem,tak jej treba vela siat 😀 😀 😀

katuska01
autor
16. aug 2011

@mika1979 no sak hej co im staci par triciek a nohavice....a malu presne aj 4krat prezliekam a vobec ju nehreším ked sa vonku zaspini alebo co sak je to pre nu napriklad ked jej dam satocky tak aj do piesku ide a co je na tom ved je dieta ine mamicky to len v kočíku drzia aby sa nahodou nezaspinili🙂 🙂 🙂

mika1979
16. aug 2011

@katuska01 no presne 😀 😀 😀 niekedy na mna pozeraju,ze v bielych nohaviciach alebo nejakych satickach ju pustim do travy alebo do piesku,mne je to jedno,ved saty vyperiem,je to presne ako si napisala,kupovane pre nu a nech sa paradi trebars aj v tom piesku,my nemame rozdelene saty,ze na doma,do piesku,na navstevu..ja davam malej vsetko co ma v skrini aj na doma,aj do mesta,aj na navstevu 😀 😀 ked zaspini,prezleciem,vyperiem ,co je male a este pouzitelne,tak hodim na bazar,co nie,tak vyhodim do kosa,co uz?

katuska01
autor
16. aug 2011

@mika1979 presne ani mi nemame rozdelene co do piesku to aj hocikde inde vsetko samozrejme sa da vyprat ked sa chce a ja z tym problem veru nemam..🙂neviem preco ale strasne rada periem detske vecicky🙂no sak to aj ja stretavam s tym ze a to si zaspini a to ju pustite na travu sa valat aa tak...a sak co je a tom na co jej kupuem veci na to aby sa pradila a nie stalo mi to v skrini kde to nikto nevidí...🙂 🙂 🙂

mika1979
16. aug 2011

@katuska01 joooj tak ty si moja krvna skupina 😀 😀 😀

katuska01
autor
16. aug 2011

@mika1979 no a jasne som rada 🙂 🙂 🙂

xxmargaretka
16. aug 2011

ahojte..ak mozem pridam sa k vam..aj my sme disney maniaci 🙂 pekne vecicky(niekedy aj za rozumnu cenu)ma aj George..