Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
@mima88 jeeej presne,mne sa zdalo ze to boli cervene 😒 no pojdem pozriet katke tie cizmicky a ked by nahodou neboli u nas tie botasky,tak mi kupis?len neviem ake cislo,teraz ma taku 24-25 velkost,tak neviem ake na jar by jej trebalo,za 7 eur sa oplati,nie? 😀 😀 😀 inak ta mikinka je naaaadherna,uz sme ju obkukovali ,odkial ju mas?ked smiem vediet a kolko stala? 😀 😀 😀
@mika1979 no ta mikinka sa mi uz dlho pacila len bola pre mna nedostupna pretoze to je na tej stranke asda, ci ako a to sa objednava zo zahranicia..na tej stranke stala 5.78 v prepočte na eura, no a jedna mamicka objednava z tej stranky vo vacsom,tak som si ju kupila od nej..je uplne nova s vysackou 🙂 ..ok daj potom vediet
@katuska01 toto sa mi zdala este v pohode cena lebo niektore to prehanaju za tie minnie veci aj v bazaroch...ja som za minnie za rozumnu cenu ved nespavam s milionarom 😀 ...a este pamatas, co som ti minule pisala o tu druhu minnie mikinku,co mate aj vy..tak vtedy mi to nevyslo a tam mamicka dokonca aj cenu dvihla za nu,tak som si ju nasla na ceskom mmb a tam som ju zohnala za 220 Kč, no a mam kamosku z ciech,tak ona mi ju prevzala aby som nemala take drahe postovne 🙂
@mima88 heeej tak tot je parada ze ti to ma kto prebrat to by som aj ja brala lebo na ceskom mmb su krasne vecicky🙂nooo ale ved aj ja som za vecicky minnie za rozumnu cenu vsetko mozem povedat mam za par €🙂aj ta mikinka ružova z mašlickou ma stala 3€ 😀 😀 😀 😀 lebo veru niektore mamicky nevedia co pyrtat za tie veci to su sumy teda riadne 😒 😒
este som zabudla, ze v tescu som nasla aj zlacnene na 6,30 eur detske nohavicky minnie..v baleni je ich asi 5 alebo 6 a su pekne
@mika1979 http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=7901457 pozri na tu cenu 😨

@mika1979 pozri si stranu 15, tam som davala fotku tych botasiek.. este som nejake vcera zazrela, ze maju ale neviem ake cislo...no boli ruzove, nie cervene 🙂