Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
@chrenkovae juuj to by som brala hned krasne kusky len taaaa cena 😒 😒 😒 ale nadherneeeeeee
@katuska01 tak to ano troška prehnana cena aspon keby dala zvlašť tie vecičky
@chrenkovae ved to ze kazde zvlast podla mna by to predala hned ale nie vsetci si mozu dovolit naraz tedas tolko penazi za vecicky bohuzial sme na SK a je to tak toto predava len pre par mamiciek ozaj ktore nevedia co z peniazmi teda moj nazor a tie asi nenakupuju v bazaroch🙂 😀 😀 😀
@katuska01 presne tak ako pišeš uplna pravda.Som zvedava dokedy to tam bude mať 🙂
@chrenkovae nooo inak mne sa zda ze uz som to zahliadla ale tiez som vtedy nepozerala lebo bola cena vysoka taak asi to tam ma uz dost dlho 😒 😒 😒 nech hodi na kona kazde zvlast a my sa podelíme ja by som hned brala tie platenky🙂 😀 😀
@katuska01 hihi aj ja som na ne kukala 🙂
@chrenkovae tie su krasne ale ma tam písane len spolu ako ho aj kupila takze nic nebudeeeeeeee 😒 😒 😒
@katuska01 no tak nech jej tam potom trčia vela štastia jej prajem v predaji 🙂
@chrenkovae asi tak ale kto vie mozno raz sa nastve a popreda aj zvlast🙂 😀 😀
@katuska01 nooo možno musime to sledovať hihi
@chrenkovae nooo len nam uz potom bude 92 aj mala hehe🙂 🙂 🙂
http://detske-svetre.babybazar.sk/minnie-mouse-... ten je kraaaasny,ale cena ☹
Baby mne sa pokazil fotááák ja budem stratena nic nemozem odfotiti 😒 😒 😒 ☹ ☹ ☹
@chrenkovae
@mima88
@katuska01 no baby,tu supravu,co tu dala erika som videla aj ja ,ale na mmb,alebo aspon nieco podobne,no ale tam mala cenu tusim 111 eur,co som sa normalne zhrozila 😒 som sice maniacka ,ale toto je fakt prehnane ☹ ☹ ☹ tiez si myslim,ze keby to predavala po kuse,tak to skor preda 😀

@mika1979 heeeeeej ja neviem ty to mas skor omrknute mna to asi este tak nezaujímalo ked mali tieto trika ale asi vezmem aj to🙂 🙂 🙂