Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
@katuska01 hehe ved jasne 😀 😀
@chrenkovae jeeej tie su uzasne 😀 😀
@mika1979 🙂nooo inak my sme mali dneska aj cizmicky vonku a jej sa to vyzuva tak sme museli prezut este su velike🙂
@chrenkovae kraaasne🙂
@mika1979 jaaaj moja tak sme dopadli ako vy Bianka mala ten soplík a z toho sa nakoniec vyklulo ze sme museli utekat na pohotovost strasne zle dychala a tam ze mala ma laringytídu ☹ ☹ ☹ ach jaj dostala volaku injekciu nevies proti comu sa to dava? nam nepovedali 😒 a atb 😒 takze asi tak sme dopadli....... 😒
babulky už vieťe čo budete kupovať dievčencom na vianoce?Už teraz mam dilemu 🙂
@chrenkovae ahoj ja by som chcela tie navlecky minnie a aj tu mikinku co som tu pred casom davala tak budem vidiet co este ponachadzam🙂 🙂 🙂
@katuska01 joooj chudatko moje,ta injekcia je na odpuchnutie hlasiviek,aby sa nedusila ☹ niekedy davaju injekciu a niekedy cipky ☹ tak prajem vam skore uzdravenie
@chrenkovae jooj moja,este neviem,teraz riesim maleho meniny,potom narodeniny a na vianoce budem mysliet asi az najneskor,no mozno by som kupila malej nejaku kuchynku
@mika1979 jaaj no dobre teda ved ty uz vies co to obnasa tak sa teba pytam ach jaj alebo bolo to teda strasne☹ ☹ ☹ ale uz je klop klop celkom fayn tak dufam ze to bude len a len lepsie🙂 🙂 🙂 inak kuchynka to je super volba nasa ma taku malicku co mali v tescu a sa s tym zahra aj hodinku sama tak to je super vec a to nasa bianka ma len 15mes myslim ze tvoju Lauru by to bavilo ked som videla ako ti pomaha pri varení 😀 😀 😀
@katuska01 no ono by to malo prejst po tej injekcii a malo by byt ovela lepsie,tak dufam,ze uz aj je 😀 😀 😀 no ved prave preto som myslela,ze kuchynku,nechcem nic drahe a velke,aj tak to rozbije 😀 😀 😀 strasne rada mi pomaha pri vareni a upratovani,tak uvidim,ci ju to bude bavit 😀 😀
aj ja planujem malej kupit na vianoce kuchynku, tak dufam ze ju to bude aj bavit 🙂..inak v tescu maju teraz v akcii za cca 35 eur
@katuska01 no ja stale neviem kuchynku už malinka tiež ma.No hračiek ma strašne moc takže to nepripada do uvahy,ale človek nikdy nevie na čo natrafi hihi 🙂.No snad do vianoc na niečo pridem,ale určite tam bude minnie.

@katuska01 aj moja este vzdy sopli ☹ len trsku,ale predsa ☹tak my ideme von pa 😉 😉 😉