Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
@katuska01 😀 😀 😀 😀 😀 dakujeeeeem,idem snivat a rozmyslat o topanockach 😀 😀 😀 ale este pozeram ano sefe a nejak mi to unika,tak idem papa dobru noc,ozaj zajtra tu budem az poobede alebo mozno az vecer,idem k mame trosku 😀 😀 😀 ked budes mat nieco velmi pekne,hod to sem,daj info a ja sa potom pokocham 😀 😀 😀
https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-komplety... 😀 krasna ale ta cena 😒 😒 😒 😒 😒 😒 vrrrrrrr co su zlate tie vecicky? 😒 😒
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12156387&tab=0 🙂 juuuj ved v tom by bolo skoda spinkat🙂
@katuska01 urcite bude chutit ,nebooooj😀ano,je ta cena prehnana a aj v tescu bola,lebo som na nu pozerala,predava sa vsetko zvlast,ale bola draha,no to som pozerala bez zliav 😀teraz netusim kolko stoji 🙂a vies co,zabudla som ti napisat,ja som tie platenky vcera objednala 😀 😀 😀 nemohla som ich nechat len tak 😀 😀 😀 ale nemali c.26,tak som 27,dufam,ze na jar alebo potom na jesen jej sadnu,lebo ked nie,tak ma porazi,su uuuuzasne 😀 😀 😀
@katuska01 😀 😀 😀 haha no ty si si to dobre zariadila😀 😀 😀 ale nie,jasne,ze ti poviem🙂neviem,kedy dorazia,vcera som ich objednala,ale daju sa poslat len na dobierku,nijak inak,tak fakt netusim,ci ich poslu hned v pondelok a niekedy v stredu dorazia alebo ako to je?necham sa prekvapit,ale dufam,ze pridu co najskor,lebo sa tesiiiiim
@katuska01 ale ved srandujeeeeem 🙂 ja som vcera asi 3x vypisala objednavku,potom som to zrusila,tiez pre tu velkost,potom som zas napisala,zas zmazala a potom som si povedala,ze cert to zober,objednam a uvidime 🙂 ja som chcela 26,lebo sa mi zda,ze tie by tak mohli byt idealne,ale tie nemaju ani v ponuke,tak som potom 27 a dufam,ze ich vynosi,ze jej sadnu tak na prechod a nie v lete,lebo to ich nevynosi 😒

@katuska01 no ved hej,na jar su uzasne podla mna,no ja vazne uvazujem,len neviem ake cislo☹to cislovanie ma zabije 😀 😀 😀