Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
@mika1979 noo veru aj u nas je to tak Bianke sa da od vymyslu sveta ale Tobias to uz je vacsi problem tiez neviem co a hracky a hlavne auta uz nemam kde davat aj tak sa hra z max.2-3 co ma oblubene ostatne stoji v posteli 🙂 🙂 tiez ani len netusim aby to bolo prakticke a aby ho to aj potesilo 🙂 🙂 🙂
@mika1979 jaaaj moja idem sa ti trosku postazovat nas bludny kruh chorob pokracuje Tobiasko ma zapal stredneho ucha po prvykrat v zivote este nic podobne nemal veru tak sme zas na ATB dobre ze v nedelu douzival jedny a teraz uz zas druhe ale ma to v pociatocnom stadiu tak snad bude rychlo fit....tak zas zrejme sa nevyhneme odluceniu asi pojde do piatku k svokre 😒 😒 😒 🙂
@mika1979 ja ti neviem este mu zostal soplík a zrazu mi dneska zacal ze ho strasne usko boli tak som ho zobrala a isli smne dokedy sa mu to nerozsiri dalej tak asi sa mu to az do uskA dostalo neviem nemam skusenosti ani som nevedela co mu na to dat len viem ze to je boplest tak som ho nechgcela trapit tak som isla...🙂 🙂 🙂 🙂
@mika1979 nooo viem si predstavit veru aj ja tak mavam vnutornu nervozitu ked je jeden alebo drtuhy chory...🙂a uz mi aj svokra volala ze ho mozem nabalit a doniest kludne ach jaaaj ale tak lepsie ako by sa malo aj na Bianku nieco nalepit...a oni su ako dva cukríčky stale sa pusinkuju obimaju a terqaz to nebude asi najlepsie 😀 😀 😀 😀

@mika1979 a cena tej dtuhej 😠 😠 😠 😠 😠