icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

mika1979
25. nov 2011

@katuska01 krasne vecicky ,neviem,ci maju uz v H&M nieco nove,nebola som tam daaaaavno a ani tak skoro asi nepojdem,malej sa po 5 dnoch brania atb pohorsilo,idem s nou o chvilu k lekarke,som zvedava,co povie,ide ma porazit,jak je to mozne? ☹ ☹

katuska01
autor
25. nov 2011

@mika1979 juuuj aj vy ste takto s tymi chorobami je to na porazenie veru...dufam ze jej bude len a len lepsie drzim pslce a skore uzdravenie my ideme dneska konecne trosku von z malou ved aj my sme boli zavrete vo vnutri a uz ma to veru nebaví.. 😒 🙂

tara0
25. nov 2011

@katuska01
http://www.detskehracky.sk/mickey-mouse-73
najdes tam aj tie ostatne: macko pu, hello kitty, naozaj vela krasnych hraciek

mika1979
25. nov 2011

@katuska01 noo veru,uz ani neviem,co povedat,skoda sa uz asi aj stazovat,uz nech je jar,prave sme vratili,atb zaberaju,ale zacina nam laryngitida ☹ ☹ ☹ toho som sa najviac bala ☹ ☹ ☹

katuska01
autor
25. nov 2011

@mika1979 jeeej nieeeeee zas ta laryngitída hnusna...skore uzdravenie nech to ma lahky priebeh hlavne.. 😒 😒 🙂

katuska01
autor
25. nov 2011
mika1979
25. nov 2011

@katuska01 no veru zas a nemam z nej dobry pocit,je to hrozne,take ako minuly rok,ked sme museli do nemocnice,takze ked sa nebudem hlasit,doslo k najhorsiemu a sme v nemocnici ☹ ☹ ☹

mika1979
25. nov 2011

@katuska01 inak saticky krasne 😀 😀 😀

katuska01
autor
25. nov 2011

@mika1979 juuj len dufam ze to tak neskonci ach jaj....silno drzim palceky nech ste rychlo fit... 🙂

katuska01
autor
25. nov 2011

@mika1979 inak suknicka co som si objednala sa stratila mamina mi ju poslala uz v utorok 1tr. a suknicky nikde aj som bola u nas na poste tam nieje este sa ta mamina pojde opytat ci nieje u nich na poste...ach jaaaj ma to mrzí inak je velmi mila ta mamicka sme sa normalne skamaratili pri tom...a mrzí nas to obidve veru... 😒 😒 😒

mika1979
26. nov 2011

@katuska01 dakujem krasne,noc sme prezili,sice kaslala,ale dalo sa to zvladnut,sice sme dost vetrali ,ale zvladli sme doma,dufam,ze uz bude dobre😀
a suknicka ma mrzi,dufam,ze sa este najde,skoda☹ posielala si len obycajne?inak treba asi trosku urobit bordel na poste,mne sa raz tiez stalo,ze som jednej mamke posielala sveter a nedosiel jej,bola sa pytat na poste a povedali,jej ze nic nemaju a ked si dala zavolat veducu a urobila trosku rozruch,balik sa hned nasiel,zaujimave,podla mna,asi sa niekomu niektore veci hodia 😠 😠 😠

katuska01
autor
26. nov 2011

@mika1979 tak super nech ste rychlo fit..🙂no veru obycajne 1tr. a ato aj kvoli tomu hlavne ze to nieje az tak daleko a 1tr.ja ze ju budem mat doma na druhy den a bohuzial suknicky niet 😒 😒 😒

mika1979
26. nov 2011

@katuska01 juuuj skoda,ale verim,ze sa najde,daj vediet,ci sa nasla,lebo skoda tych penazi aj sukne ☹ ☹

katuska01
autor
26. nov 2011

@mika1979 ved prave mna stve ta suknicka to bola krasna cervena z bielymi bodkami a vysita minnie tam kraasna veru...aj ja dufam ze sa najde..🙂
🙂 🙂

mika1979
27. nov 2011

@katuska01 juuj,mohla byt krasna,tak verim,ze sa najde,daj vediet

katuska01
autor
27. nov 2011

@mika1979 jasne jasne dam vediet urcite a ak sa najde urcite hned dam foto..🙂a ako sa mate?uz je lepsie malej? 🙂

mika1979
28. nov 2011

@katuska01 tak ja dufam,ze uz dnes uvidim foto 😀 😀 😀 mame sa lepsie,laura sice stale pokasliava ,ale uz je lepsie ako bolo v piatok,tak dufam,ze uz bude len lepsie a lepsie 😀keby uz pominuli tie hmly,to je na laryngitydu to najhorsie ☹☹a nech uz mozme konecne aj vonku

katuska01
autor
28. nov 2011

@mika1979 jaaj no veru u nas je dneska hmla poriadna som rano isla konecne po 3 tyzdnoch z Tobiaskom do skolky a veru sme ani na krok nevideli...🙂juuj no dufam aj ja ze dorazí to by som sa moc potesila veru a aj satocky by mali dorazit🙂a potom este jedny cakam..🙂

mika1979
28. nov 2011

@katuska01 juuj ,tak ty si sa nejak rozbehla,to je pod stromcek vsetko,ci len tak?

katuska01
autor
28. nov 2011

@mika1979 a vies co povodne to bolo planovane aj pod stromcek ale ci vydržím jej to neobliect to netuším..🙂 🙂 🙂 inak vcera som pozerala na mmb ked som bola u svokrovcou krasne svetríky sa mi pacia pockaj hodim ti link....🙂myslím ze k legínkam by pasovali ako uliate..🙂

mika1979
28. nov 2011

@katuska01 ved to,ze ani ja neviem vydrzat,preto musim nakupovat tesne pred vianocami 😀 😀 😀 😀 daj link,nech popozeram,mozno aj kupim 😀 😀 😀 ja nejak v poslednom case zaostavam s nakupmi 😒 😒

katuska01
autor
28. nov 2011

@mika1979 je to sice az 110 ale to nevadi myslím ze cena je super a su krasne 🙂

katuska01
autor
28. nov 2011

@mika1979 ale ved aj ja som len teraz co som doma bola skoro stale tak som natrafila na par kuskov tiez som inak moc nepozerala a nekupovala 🙂 🙂 🙂 aj v tescu som nasla krasne satky tiez taky predlzeny svetrík alebo satocky a tam minnie a pancusky bodkovane ved mozno si ich videla tak tie by sa mi pacili na Vianoce jej obliect ale pockam dokedy budu zlavy teraz stoja 14€ a to je dost si myslím..🙂

mika1979
28. nov 2011

@katuska01 jeeej krasne,tie v tescu som nevidela,pojdem pozriet,ked bude mala zdrava 😀 😀

katuska01
autor
28. nov 2011

@mika1979 nooo veru u nas nemaju teda vela toho len par kuskov ale ja by som sa uz chcela dostat konecne do toho second handu len mi to akosi nevychadza bud su deti chore alebo manzel v praci tak dufam ze uz sa mi to podari aspon do tych vianoc... 🙂 🙂 🙂

mika1979
28. nov 2011

@katuska01 jooj veru,vzdy sa nieco vyskytne,preco clovek nemoze,najhorsie su tie choroby ☹ ☹ ☹

katuska01
autor
28. nov 2011

@mika1979 ved prave a je este otazka ci to ja vlastne aj najdem nakolko som sa pytala viacerych bab z Topolcian a nikto mi nevie povedat kde to je tak snad to tam niekde najdem ked uz sa tam konecne dostanem 🙂 🙂 🙂

mika1979
28. nov 2011

@katuska01 no tak snad najdes,mozno nevedia len preto,ze je to nove,este neokukane😀😀