Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
@katuska01 no pytala som od nej c.u. hned ako mi odpisala a viac sa neozvala,tak som zvedava ,ale tieto to budu : https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-nohavice...
@katuska01 hej,ved myslim,ze aj cena super,pisala,ze su bez poskodeni a v 100% stave,tak som zvedava,prave mi odpisala,tak jej idem poslat peniazky,nech to mam co najskor 😀 inak aj moj maly tak nici teplaky,mam pocit,ze on ani nestihne z nich vyrast,lebo ich skor znici 😀 na vsetkych ma diery alebo zaplaty a uz aj tie zaplaty maju diery,no hrozne 😀 😀 😀 moj muz povedal,ze pod stromcek dostane 10 teplakov,no ale to mu predsa neurobim,nie 😀 😀 😀
@mika1979 no veru inak ja som povedala presne to iste 10ks teplakov dostane to je moja podmienka uz som aj svokre vravela 😀 😀 😀 lebo to je hrozne ako ich nici a ked ich neznici su mu male on ma 5rokov a kupujem mu teplaky 134 a to su mu dobre vobec nie velike ja neviem volako moc rastie 😀 😀 😀 tak super ale aj na obrazku vyzeraju tie teplaciky super tak myslim ze budes spokojna...🙂
@katuska01 hej hej,dobre vyzeraju aj na obrazku,mala som ich uz dost dlho medzi oblubenymi,ale nepotrebovala nejak teplaky a boli za 5 eur tusim ,ked som ich nasla a postupne ich znizovala,tak som sa rozhodla,ze ich vezmem,myslim,ze lacnejsie uz neda a mala tiez z niektorych vyrastla,tak doplnim jedny 😀 😀 😀 hehe ty si jak moj muz s tymi teplakami 😀 😀 ale fakt je to hrozne,ako ich nicia,myslim,ze si vobec nevazia oblecenie,aspon ten moj luky,ved co,mamka kupi nove 😀 😀 😀 idem moja,prisla sestra na navstevu,pa
aha kuk co som nasla🙂
@mika1979 https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-mikiny-s... 😀 aha kuk ale to je len 92 a to zacina Bianka nosit teraz a ja ju chcem na jar ja si počkam na tu od teba🙂
@katuska01 jeziiiiis to je krasne,to by som hned brala 😀ten link nad tym,mi nejde a inak ta mikina bodkovana,by vam asi bola mala,my mame 104,kupovala som ju v jeseni,ze na jar,ale nosila ju uz v jeseni,lebo je mensia,tak 92-98,takze by ste ju asi nevynosili ☹a ta modra,co som pisala,je laure tak akurat,takze neberiem,rukavy by jej boli mozno aj male☹skoda,lebo sa mi pacila.
@mika1979 no ved prave som si spomenula ze co si vravela ze je to take mensie tak ja si pockam na tu vašu..🙂heeej inak aj mne sa zda ta modra taka malicka na pohlad ta nasa myslím ale bianke je este trosku velika...🙂ale lepsie vacsie lebo potom je to skoda penazi keby to mala parkrat na sebe..🙂 🙂 🙂
a teraz mi to islo hned,nechapem☹kraaasna je ta sukna,ale dost draha,nie?to radsej ten komplet by som brala a tiez tusim stoji rovnako 😀 😀
@mika1979 juuuj ale kde ved ja uz ani neverím ze sa tam dostanem muz chodi teraz na cely tyzden prec pridu az v piatok vecer a v sobotu ho tazko dostanem niekde ked este musi tam ist to vybavit a tak ach jaaj ale snad sa mi podari neboj hned dam info ked pojdem tomu veru ty budes prva co bude vediet ze som tam uz bola..🙂 😀 😀

@mika1979 aj ja dopozeram modre z neba a idem spat aj tak som ho cele preplakala 😒 😒 🙂 🙂 pa dobru noc aj tebe..🙂