icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

katuska01
autor
30. nov 2011

@mika1979 aj ja dopozeram modre z neba a idem spat aj tak som ho cele preplakala 😒 😒 🙂 🙂 pa dobru noc aj tebe..🙂

mika1979
2. dec 2011

@katuska01 ahoj,tak som dnes napisala na jedny teplaciky s minnie,dufam,ze z toho nieco bude,uz mam normalne abstak,co som tak dlho nic nekupila 😀 😀 😀 😀

katuska01
autor
2. dec 2011

@mika1979 hej tak super sa tesim na foto ja cakam este na tu suknicku z mmb a zatial stačí ale clovek nikdy nevie na co natrafí hehe🙂 🙂 🙂

mika1979
2. dec 2011

@katuska01 no pytala som od nej c.u. hned ako mi odpisala a viac sa neozvala,tak som zvedava ,ale tieto to budu : https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-nohavice...

katuska01
autor
2. dec 2011

@mika1979 jeeej peknucke tak dufam ze sa ozve a cena tiez super...🙂ja by som tak potrebovala nakupit teplaky pre Tobiasa to je hrozne ako on rastie a ničí teplaky..🙂

mika1979
2. dec 2011

@katuska01 hej,ved myslim,ze aj cena super,pisala,ze su bez poskodeni a v 100% stave,tak som zvedava,prave mi odpisala,tak jej idem poslat peniazky,nech to mam co najskor 😀 inak aj moj maly tak nici teplaky,mam pocit,ze on ani nestihne z nich vyrast,lebo ich skor znici 😀 na vsetkych ma diery alebo zaplaty a uz aj tie zaplaty maju diery,no hrozne 😀 😀 😀 moj muz povedal,ze pod stromcek dostane 10 teplakov,no ale to mu predsa neurobim,nie 😀 😀 😀

katuska01
autor
2. dec 2011

@mika1979 no veru inak ja som povedala presne to iste 10ks teplakov dostane to je moja podmienka uz som aj svokre vravela 😀 😀 😀 lebo to je hrozne ako ich nici a ked ich neznici su mu male on ma 5rokov a kupujem mu teplaky 134 a to su mu dobre vobec nie velike ja neviem volako moc rastie 😀 😀 😀 tak super ale aj na obrazku vyzeraju tie teplaciky super tak myslim ze budes spokojna...🙂

mika1979
2. dec 2011

@katuska01 hej hej,dobre vyzeraju aj na obrazku,mala som ich uz dost dlho medzi oblubenymi,ale nepotrebovala nejak teplaky a boli za 5 eur tusim ,ked som ich nasla a postupne ich znizovala,tak som sa rozhodla,ze ich vezmem,myslim,ze lacnejsie uz neda a mala tiez z niektorych vyrastla,tak doplnim jedny 😀 😀 😀 hehe ty si jak moj muz s tymi teplakami 😀 😀 ale fakt je to hrozne,ako ich nicia,myslim,ze si vobec nevazia oblecenie,aspon ten moj luky,ved co,mamka kupi nove 😀 😀 😀 idem moja,prisla sestra na navstevu,pa

katuska01
autor
2. dec 2011

@mika1979 no veru..ok moja pa aj ja idem von z malou...🙂

katuska01
autor
5. dec 2011

aha kuk co som nasla🙂

mika1979
5. dec 2011

@katuska01 jeeej dakujem,uz som jej napisala,nech mi ju premeria,lebo pise,ze nesedi velkost,ze tak do 3 rokov a to moja bude mat o mesiac,tak nech jej nebude mala 🙂

katuska01
autor
5. dec 2011

@mika1979 heej tak super..🙂a ako sa inak mate nejako nam to tu zaostava..🙂

katuska01
autor
5. dec 2011

@mika1979 https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-mikiny-s... 😀 aha kuk ale to je len 92 a to zacina Bianka nosit teraz a ja ju chcem na jar ja si počkam na tu od teba🙂

mika1979
5. dec 2011

@katuska01 jeziiiiis to je krasne,to by som hned brala 😀ten link nad tym,mi nejde a inak ta mikina bodkovana,by vam asi bola mala,my mame 104,kupovala som ju v jeseni,ze na jar,ale nosila ju uz v jeseni,lebo je mensia,tak 92-98,takze by ste ju asi nevynosili ☹a ta modra,co som pisala,je laure tak akurat,takze neberiem,rukavy by jej boli mozno aj male☹skoda,lebo sa mi pacila.

katuska01
autor
5. dec 2011

@mika1979 no ved prave som si spomenula ze co si vravela ze je to take mensie tak ja si pockam na tu vašu..🙂heeej inak aj mne sa zda ta modra taka malicka na pohlad ta nasa myslím ale bianke je este trosku velika...🙂ale lepsie vacsie lebo potom je to skoda penazi keby to mala parkrat na sebe..🙂 🙂 🙂

mika1979
5. dec 2011

@katuska01 no ved to,premerala mi to predavajuca a rukavy by jej boli LTT,tak neberiem,lebo by to nevynosila a ja mam radsej trosku väcsie ako presne,ale skoda 😒 😒 no na jar urcite nieco zozeniem 😀 😀 😀

mika1979
5. dec 2011

@katuska01 teraz mi neukazuje obrazok,vsetko nabehlo,len obrazok nie,ale to je ten komplet,nie?to som odpisala,ze je to nadherne,to by som brala hned,ale ten link nad tym ,mi nejde ukazat

katuska01
autor
5. dec 2011

@mika1979 ale urcite ano neboj sa bude toho dost si myslím..🙂 🙂 🙂

katuska01
autor
5. dec 2011

@mika1979 nie tam je taka suknicka nie komplet sranda mne to ide normalne..🙂

mika1979
5. dec 2011

@katuska01 nechapem,mne to nejde ☹ skusim si to okopirovat a tak pozriet,pockaj 😀 😀

katuska01
autor
5. dec 2011

@mika1979 ok skus🙂

mika1979
5. dec 2011

a teraz mi to islo hned,nechapem☹kraaasna je ta sukna,ale dost draha,nie?to radsej ten komplet by som brala a tiez tusim stoji rovnako 😀 😀

katuska01
autor
5. dec 2011

@mika1979 jasne predrazene je to teda riadne a myslím ze to by nebolo ani na take bezne nosenie to som ti hodila len pre zaujímavost...🙂🙂🙂

katuska01
autor
5. dec 2011

@mika1979 ale celkovo som dneska pozerala disney stranky aj nemecku tam je to v € a teda sa mi to zdalo pekne drahe tie vecicky 😒

mika1979
5. dec 2011

@katuska01 no jasne,ja viem,ze len tak si dala,aby som sa pokochala,ale vies,ja hned na cenu pozeram 😀 😀 😀 a ozaj v tom second hande si este nebola?

katuska01
autor
5. dec 2011

@mika1979 juuuj ale kde ved ja uz ani neverím ze sa tam dostanem muz chodi teraz na cely tyzden prec pridu az v piatok vecer a v sobotu ho tazko dostanem niekde ked este musi tam ist to vybavit a tak ach jaaj ale snad sa mi podari neboj hned dam info ked pojdem tomu veru ty budes prva co bude vediet ze som tam uz bola..🙂 😀 😀