Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
@katuska01 ked jej nic nechce poriadne drzat na vlaskoch,nechapem,co to ma za vlasky jemnucke ako pierko,len dufam,ze sa to upravi,ale tie gumicky su malicke,tak snad podrzia,idem malu okupat,odfotimich a ked sa mi podari pridat z noveho telefonu fotku,tak dam tu,aby si videla 😀 😀
Mile minnie maniačky prajem vam všetko dobre v Novom roku 2012 hlavne vela lasky,štastia a hlavne zdravia to je najdôležitejšie. 🙂
@chrenkovae ahoj moja,dakujem krasne a aj ja ti podobne prajem,hlavne to zdravie,to je to najdolezitejsie,ale aj stastie a lasku a vsetko,co si zelate 😀 😀 😀
@mika1979 dakujeeemee 🙂 🙂 🙂
@chrenkovae jeeej krasne 🙂
@mika1979 škoda že gumičky take krasne nerobia ešte som nevidela ☹
@chrenkovae no veru,mohli by robit ,my sme jedny v tescu nasli,ale mala ich stratila a odvtedy som ich nikde nenasla 😒 😒
@mika1979 ahoj u nas tie krasne sponečky nemaju,ale zato maju krasne čelenky sice z hello ketty ale tiež je červena mašlička tak asi tu čelenku jej kupim 🙂.Mišička aj tak ešte moc nemusi sponečky hned si ich da dole ☹
@chrenkovae ahoj,vazne nemaju?no ak chces,ked pojdem do tesca,tak pozriem,ci este maju a kupim ti 🙂 myslis tie bodkovane,vsak?

@katuska01 urcite nieco vymyslis 😉 😉