Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
@chrenkovae ahoj,no co,uz mas doma sponky?alebo este stale nie,ja som tiez objednala cez vikend sponky a celenku,som zvedava ake to bude 😀 😀 😀
@mika1979 ahoj vieš čo dajako som sa k nej nedostala ale určite objednam.Bola som zase v tescu že či nahodou lebo mne sa viac lubia tie červene čo ma tvoja malinka tak to ma viacej lakalo,ale už asi nebudu tak mi nič neostava ako objednať z mmb. 🙂 A Katka ešte stale nič?odkedy tu neni ona tak to neni ono ☹
@chrenkovae ano tie su krajsie,ale ja som objednala aj tie,su trosku ine a sponiek nie je nikdy dost 😀 😀 😀 nooo katka este asi nic,lebo sa neozyva,uz by ozaj mohla prist 😀 😀 😀
@mika1979 no tak tebe pride skôr potom mi povieš.No mi mame tiež vela nie s minnie,ale malinka to nechce da si ich dole tak snad ked budu minnie tak ich bude chcet hihi.Tu moju mániu som preniesla na nu všade vidi minnie 🙂
@chrenkovae haha na to sa nespoliehaj,aj moja uz ma maniu,nechce ine tricko ako s minnie,pozera len minnie,ale sponky velmi nechce ☹ alebo lepsie povedane,nechce sa cesat a kedze ma jemne vlasky,tak vsetky sponky jej padaju dole a potom ju musim nahanat,aby som jej ich dala spät 😀 😀 😀
@mika1979 A inač ako teraz je zdrava malinka?Do škôlky sa ju kedy chystaš dať či ešte rok počkaš?
@chrenkovae vies co zatial je zdrava..klop klop klop...a duuuufam,ze to uz tak ostane,aj ked stale trpnem ,ci nahodou nezakasle a ked ako,ako dycha a pod..uz si niekedy pripadam ako svihnuta,ale ked mi to neda,bojim sa o nu,hnusna laryngytida ☹ do skolky je zapisana od septembra,tak uvidim ako to bude,lebo uz teraz je prilis chora ,tak si neviem predstavit co to bude,ked pride do kolektivu 😒 😒 😒 no snad to zvladneme,aj ked sa toho desim,ale chcela by som,aby chodila do skolky,predsa nejaky iny rezim a tak ,mozno sa aj polepsi trosku 😀 😀 😀 😀
@mika1979 no však to,že v škôlke to môže byť ešte horšie aa možno nie bodaj by to tak bolo.A ty ideš do prace či ostavaš doma ešte pre istotu.
@chrenkovae no bodaj by,ale obavam sa,ze to bude len moje zbozne prianie 😖 😖 😖 ja som zatial doma,robotu nemam,nemam ani kde nechat malu a keby som aj nastupila,kto ma tam bude drzat,ked budem kazdu chvilu vypisana s malou,to je dalsi moj problem,co s robotou,podala som akurat dnes ziadost o predlzenie rodicovskeho zo zdravotnych dovodov,tak som zvedava,ci mi to schvalia,lebo povedali mi,ze len tazke pripady schvaluju a to my vraj nie sme,tak uvidim co bude,inak budem doma zadarmo ☹ ☹ ☹ ☹
@mika1979 No maš to ťažke moja držim ty palčeky.Je to dosť smutne že mame takyto štat nedaju nič navyše aj ked vedia že to dieťa je stale chore ich nič nezaujima.Ja som sa tiež bola pitať že ako slob.mamička či mam na niečo narok že nie lebo žijem z rodičmy chapeš no uplne na hlavu.A to nestači Miškin otec mi neplati.nedavno bol sud za vyživne minuli mesiac mi raz zaplatil a tento mesiac už nič a to neposlal nič odkedy sa narodila ani ju nenavštevuje nič no už som zufala vieš čo.Tak vo February môžem isť zase na socialku nech už niečo riešia že to sa neda žiť zo 190 eur a vjednom kuse mi musia pomahať rodičia však to je nahlavu.
@chrenkovae no veru je to smutne a na hlavu,hlavne ,ze nasi "spoluobcania" maju narok na vsetko 😖 😖 😖 toto nechapem,ty pracujes,odvadzas dane a nemas narok na nic a oni nic nerobia a maju narok na vsetko ☹ ☹ ☹ zial s tym asi my dve nic neurobime,ale to ti teda nezavidim,lebo z toho rodicaku sa ozaj neda vyzit,neviem si to ani predstavit a sprosty chlapi to este vyuzivaju,nic sa im nestane,ked neplatia,nechapem 😠 😠
@mika1979 však to že sa im všetko prepečie ja to vôbec nechapem a vidiš kludne si žije ani ho nezaujima či ma nejake dieťa či je zdrave či ma všetko čo potrebuje no je to smutne.On mi je ukradnuty ja chcem len to čo malinkej pravom patri.Tak som zvedava čo spravia teraz či už mu riadne pohrozia
@chrenkovae no tak uz by mohli,nie?cely rok nic neplati ,ja nechapem ako to,ze ho ani netaha ku malej,ja by som to nevydrzala 😖 😖 😖 drzim ti velmi palce,aby ti vyslo to vyzivne 😉 😉
@mika1979 dakujem dufam,že vide.Potom ty napišem ked sa niečo bude diať.Idem si lahnuť troška kuk tv a zalahnem.Dobru noc 🙂 🙂
@chrenkovae jasne napis,som zvedava ,dobru noc 😀 😀
@mika1979 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13217570&tab=4 milučke čo povieš? 🙂
@chrenkovae jeeej krasne vecicky 🙂
@mika1979 krasne však. 🙂 .Ako sa mate?O Katke nevieš nič?
@chrenkovae hej krasne su ,tie prve som este nikde nevidela 😀 😀 😀 mame sa celkom dobre,len som chora a duuuuufam,ze to nechyti aj mala,lebo ona hned tu laryngitydu dostane ☹ ☹ ☹ nie o katke neviem nic,len to co tu precitas,uz im to fakt dlho nejde,nechapem 😒 😒 😒 😒
@mika1979 nečitala som nič preto som sa pitala.Tak skore uzdravenie a držim palčeky nech to malinka nedostane.Aj mne sa pači ten prvy komplet hned mi padol do oka ako som ho zbadala.Už je aj minnie kuchynka neviem či si videla 🙂
@chrenkovae ahaaa,lebo tesne nad tym ako si posielala linky pisala katka ,ze este stale nemaju net ☹no snad ma to rychlo prejde a malu nechyti nic ...hej kuchynku som videla,tusim ju tu raz davala aj mima,je velmi pekna,ale my uz mame inu 😀 😀 😀 idem moja,lebo mi uz vykyslo cesto na knedle,tak ich idem varit.papapa 😀 😀 😀

@mika1979 pisala mi že zajtra mi pošle foto tak sa tešim 😀 😀 😀