icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

mika1979
3. feb 2012

@mima88 no tricko som si dala do oblubenych,porozmyslam,pekne je a dobra cena 🙂 mikinu som uz obdivovala minule na MMB,ale tam je za 14 eur a maju teplaky aha http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13195939&tab=1 uzasna supravka by z toho bola ,ale ked tak draha 😢 😢 😢

mima88
3. feb 2012

@mika1979 no teplaky som tam tiez videla,ale tu mikinu niee,ale nadherne..strasne sa mi to paci 🙂

mika1979
3. feb 2012

@mima88 ta ista pani to ma,co ma aj teplaky,je to uuuuzasneeeeee ja nad tym rozmyslam,len sa mi zda strasne moc drahe ☹keby si vedela ,kde je lacnejsie,daj urcite vediet.

mika1979
3. feb 2012

@mima88 nie este nemame 🙂 pekne su,viem,ze ich raz mali aj v tescu ,ale nestihla som kupit,len svagrina kupila svojej malej a na nas nemyslela 😢 😢

mima88
3. feb 2012

@mika1979 zlata svagrina

mika1979
4. feb 2012

@mima88 ta co uz s nou? 😒
ta supravka je uzasna,ale odtial neviem ako by som objednala ☹

mika1979
6. feb 2012

@mima88 jeej dakujem,no aj tak dost,nie?ale porozmyslam,pomaly nam uz aj treba mikiny,zo vsetkeho vyrastla ☹

mika1979
7. feb 2012

@mima88 jeeej krasne,to väcsie asi zoberiem,tie teplaky s trickom,uzasne to je 🙂

mima88
7. feb 2012

@mika1979 ok,tak potom si to rezervujem u teba ak z toho vyrastiete 😉 ..inak to tricko sa mi zda kratsie 🙂

mima88
7. feb 2012

@mika1979 http://direct.asda.com/george/younger-girls-coa... az mi srdiecko puka, ked to nemozem mat...kraaaaaaaaaasne...normalne uz rozmyslam ako odtial objednat

mika1979
8. feb 2012

@mima88 vies co,zobrala som to a uvidim,ja som to ani nemerala,nejak ma to nenapadlo a pritom vzdy meriam veci,tak dufam,ze nam to bude dobre 🙂

mika1979
8. feb 2012

@mima88 jeziiiis to je krasne 🙂 inak tu supravku mi objednala kamoska tu z MK z ich stranky,ale nevyjde ovela menej po prepocitani kurzu,vyjde ma okolo 22 eur + posta,ale neodolala som,je prekrasne 🙂 ak chces ,mozem sa jej spytat,ci ti neobjedna aj ten kabatik,vravela,ze dnes mi bude objednavat a ked nieco chcem,mam jej napisat🙂

mima88
8. feb 2012

@mika1979 tak mne tu supravku vcera sesternica objednala 🙂,ale nestihla som jej povedat o kabatiku, no a teraz rozmyslam, ze kolko to bude stat u tvojej kamosky ak si od nej objednam ten kabatik?

olifcek
8. feb 2012

@mika1979 Ty na mna nezabudni s tymi minnie nohavicamiiii 😵

mika1979
8. feb 2012

@mima88 jeeej takze budes mat aj ty?a za kolko,ked smiem vediet?neviem kolko by stal,napisem jej a spytam sa?

mika1979
8. feb 2012

@olifcek no ja som uz asi zabudla,lebo netusim o akych nohaviciach pises? ☹ ☹ ☹ ☹

mima88
8. feb 2012

no ja za tu normalnu cenu ako tam uvadzaju kedze mi to sesterka objednala
@mika1979 cca 17,50 plus postovne lebo ona mi to osobne prinesie

mika1979
8. feb 2012

@mima88 nooo tak to mas dobre,super cena 🙂 skoda,ze ja nemam taku sesterku 😀 😀 😀 ja ju budem mat okolo 22 eur,tam je nejaky aj kurz,ked to posielaju na SK,ale netusim aky 😒 😒

mima88
8. feb 2012

@mika1979 no ten kurz si uvadzaju mamicky same ako som si vsimla..normalne je teraz 1,2045,ale davaju o dost vyssi ☹ ,ale tak kazdy zaraba ako vie..a na to kabatiku uz tiez pracujem,tak uvidime

mika1979
8. feb 2012

@mima88 tak vy sa budete paradit ejha 🙂 strasne zlaty je ten kabatik,ale ked uz toooolko penazi vrazam do toho oblecenia a hlavne,ze som nezamestnana 🙂 esteze muz robi a chodi na fusky,lebo inak nevyzijeme 😒 😒 ale brala by som ten kabatik 😉 tak dufam,ze to vyjde aspon tebe 🙂 inak v tom tescu som este stale nebola popozerat,nechcelo sa mi do toho vetra 😀 😀 😀

mima88
8. feb 2012

@mika1979 ani mi nehovor o vrazani penazi do oblecenie...ja v nom mam polovicu majetku :( a ked som pozerala teraz veci, co z nich vyrastla,tak niektore vobec neboli oblecene...proste my nemame sancu to znicit a skrine mi praskaju...maniacka som...skus predat nejake oblecko minnie po malej a budete mat na kabatik 🙂 lebo ja tiez rozmyslam, ze uz zacnem predavat veci lebo aj ked bude dalsie babo,tak toto uz bude nemoderne :D

olifcek
8. feb 2012

@mika1979 zateplene cervenym flisom.. rifleee

mika1979
8. feb 2012

@mima88 ja predavam veci po malej,väcsinou mi chodi tu jedna mamka z kosic a zoberie skoro vsetko naraz,ze to nemusim fotit a opisovat a vidi aky je skutocny stav a velkost,tak to je dobre,ale vzdy potom nieco kupim malej alebo malemu,takze sa to minie 🙂 ja uz neplanujem tretie,tak nic neodkladam 😀 😀 😀 musim porozmyslat nad tym kabatikom,pekny je 🙂 🙂

mika1979
8. feb 2012

myslis tie z tesca?to neboli zateplene a prepac ,ale ja som uplne zabudla,ze ich chces a som ich predala,je mi to teraz normalne neprijemne,ale fakt si nespominam ☹prepac

mima88
8. feb 2012

@mika1979 no takze ja zbytocne obzeram tvoje inzeraty a cakam kedy uz hodis nieco pekne minnie 😉