Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
@mika1979 juuuuj tie su krasneeeeeee všetky by som brala,ale tie ceny nehorazne ☹ ☹ .Už nevedia čo maju za ne pitať ☹
@chrenkovae no veru aj ja by som brala vsetky,ale tie ceny ☹ skodaaaaa,to nebudeme mat ☹ ☹ ☹ ☹
@mima88 ahoj,no na teba som myslela,bola som konecne v tom tescu,kupila som malej cervenu siltovku a okuliare s minnie samozrejme 😀 😀 a pozerala som aj tie plavky,no nadherne su a velmi sa mi paci,ze nie je ten obrazok len taka nazehlovacka,co sa supe dole,ale je to taky obrazok ako latka ,takze sa nezosucha,zajktra mi maju jedny plavky prist,ale mozno aj tie kupim,ked budu v akcii,uvidim,ale velmi su krasne 😀 😀 😀 a tu satku myslis na hlavu,ako ciapku?v takku som nebola pozriet,tak neviem 😒
@mika1979 ahoj,ta satka je na krk...a viem, ktoru myslis siltovku..aj ja som ju okukovala,ale ja som uz kupila toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=52662454&tab=0 😉 ..inak u nas je uz ta velkost triciek vypredana, myslim minnie

@katuska01 dnes vraveli, ze tej jari sa akurat tak v apríly dockame ☹