Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
dajako sa to tu zastavilo halooo babulky kde ste disney mania skončila? ☹
@chrenkovae 😀😀 hej hej aj ja som si vsimla 😀😀asi vsetky pripravujeme deti do skoly,ktore uz nechcu nist disney veci 😀 😀 😀
ahojte disney maniacky, ak nie ste maniacky len na oblecko odporucam nasetrit a urobit si vylet do Disneyland, budete mat a aj vase deti zazitok na cely zivot a samozrejme mozete si tam doplnit zasoby disney oblecenia 😉
@chrenkovae jej no veru presne ako pise
@mika1979 posledny tyzden bol dost taky vsetko pozhanat do skolky a take vsetko rozlietane 🙂 🙂 🙂 no veru disneyland by som aj ja chcela navstivit ale zatial to zostava len snom 🙂
@chrenkovae
@katuska01 veru aj u nas len sen,ale keby nahodou ma niekto pozval,tak urcite neodmietnem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 musi to byt uuuuuzasne nie len pre deti,ale aj pre dospelych 😉 😉 😉
Ach jaj som si objednala tricko z minnie a stale nedorazilo a to mi tvrdi pani ze ho uz poslala ale 2tyzdne dozadu som posielala peniaze a tricka nikde ☹
@katuska01 ak si to chcela obycajne, tak sa pravdu nedozvies, lebo ziaden doklad o tom neexistuje... mozno to odoslala a posta to stratila, predavajuca s tym nic nema, euro je za nedoporuceny list s trickom podla mna OK...ja ked posielam jedny nausnice doporucene, tak platim 1,20...
@josie3331 no ved hej hej ja viem ze sa nedozviem pravdu ja sa nemienim z nikym hadat ani nic podobne ale ta pani mi pride taka divna celkovo uz od zaciatku ani mi nenapisala kedy to poslala az ked som jej ja po 4dnoch napisala ze ci uz to tricko vlôastne poslal alebo co je s nim....🙂komunikacia na bode mrazu otrasne ☹
@mika1979 veru veru musim napisať do modreho z neba hihi 🙂
@katuska01 tak to je smola,no uvidis,co ti napise,ale ked nedojde,aj tak podla mna nahlas admonom,moja sesterka mala podobnu skusenost a ked ju nahlasila adminom,tak balik dorazil 😉
@chrenkovae napis aj mne,aj ja chcem, 😀 😀 😀 nepozeram to,ale tak ked ma vezmu,tak zacnem aj pozerat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mika1979 tricko doslo potom hodim foto len akurat ma ta pani pekne klaqmala 31,8, mi napisala ze ho uz poslala ze mam cakatz isto pride ze posta meska a dneska na razitku z posty tam bolo odoslane 2,9, tak asi tak....inak mi poslala z inym obrazkom na foto mala to co mas ty ale toto je tiez velmi pekne tak som raDA ZE UZ JE DOMA 🙂 🙂 🙂
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12187212&tab=2.... 🙂 🙂 🙂 keby mal niekto zaujem tak tu je...🙂ale pre take mensie deticky🙂
Ahojte trosku to tu obnovím... 🙂 🙂 🙂 🙂 prosim o radu tie co ste z vacsich miest neviete ci maju niekde zimne bundy z myskou minnie??ja som este nevidela nikde... 😒

@lubinka26 jeeej krasne,takze predsa sa uz prejavuje mania?😀😀😀