icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

mika1979
27. aug 2011

@lubinka26 jeeej krasne,takze predsa sa uz prejavuje mania?😀😀😀

katuska01
autor
30. aug 2011

@lubinka26 krasne 😀 😀 😀

chrenkovae
2. sep 2011

dajako sa to tu zastavilo halooo babulky kde ste disney mania skončila? ☹

mika1979
3. sep 2011

@chrenkovae 😀😀 hej hej aj ja som si vsimla 😀😀asi vsetky pripravujeme deti do skoly,ktore uz nechcu nist disney veci 😀 😀 😀

sisaka
3. sep 2011

ahojte disney maniacky, ak nie ste maniacky len na oblecko odporucam nasetrit a urobit si vylet do Disneyland, budete mat a aj vase deti zazitok na cely zivot a samozrejme mozete si tam doplnit zasoby disney oblecenia 😉

mika1979
3. sep 2011

@sisaka 😀 no ja som uz tiez nad tym rozmyslala,veeelmi by som chcela ist,ale ked to stoji dooost penazi ☹ ☹ ☹ ale jeden z mojich snov je ist sa tam pozriet,snad sa mi raz splni 😀 😀 😀

chrenkovae
4. sep 2011

@sisaka
@mika1979 juuuj aj ja by som tam chcela isť veru tie peniaze ☹ ,ale keby ma tam niekto pozval nevaham to musi byť nadhera 🙂

katuska01
autor
5. sep 2011

@chrenkovae jej no veru presne ako pise
@mika1979 posledny tyzden bol dost taky vsetko pozhanat do skolky a take vsetko rozlietane 🙂 🙂 🙂 no veru disneyland by som aj ja chcela navstivit ale zatial to zostava len snom 🙂

mika1979
5. sep 2011

@chrenkovae
@katuska01 veru aj u nas len sen,ale keby nahodou ma niekto pozval,tak urcite neodmietnem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 musi to byt uuuuuzasne nie len pre deti,ale aj pre dospelych 😉 😉 😉

katuska01
autor
5. sep 2011

@mika1979 no veru to hej zazitok na cely zivot myslim ved to je nadhera ale ved mozno raz🙂 🙂 🙂

katuska01
autor
5. sep 2011

Ach jaj som si objednala tricko z minnie a stale nedorazilo a to mi tvrdi pani ze ho uz poslala ale 2tyzdne dozadu som posielala peniaze a tricka nikde ☹

mika1979
5. sep 2011

@katuska01 2 TYZDNE JE VELA.DALA SI SI TO POSLAT DOPORUCENE?AK ANO ,PYTAJ SI PODACIE CISLO A CHOD NA POSTU.

katuska01
autor
5. sep 2011

@mika1979 no ved ja som to chcela obycajne ale neviem ako to poslala pytala odomna 1€ postovne tak netusim ako to poslala inzerat zmazala uz davno a ked posielam ip tak odpise o 2dni a to mi tvrdila ze v pondelok ho uz urcite budem mat a stale nic☹

mika1979
5. sep 2011

@katuska01 neviem ake je to postovne za 1 euro,take som nikde nenasla ☹ niektore si to rataju od buka do buka.a mas to z tu z MK?nahlas ju adminom,oni to budu riesit

katuska01
autor
5. sep 2011

@mika1979 hej tuto z koníka ved prave ja by som to brala ako obycjny list 1triedy a aj to je len 0,80centov ale to by som tu mala na druhy den sakra....no pockam co mi odpise inajk ona bola odzaciatku divna a nema ani hondotenie sakra tam☹toto sa mi stalo prvy krat

josie3331
5. sep 2011

@katuska01 ak si to chcela obycajne, tak sa pravdu nedozvies, lebo ziaden doklad o tom neexistuje... mozno to odoslala a posta to stratila, predavajuca s tym nic nema, euro je za nedoporuceny list s trickom podla mna OK...ja ked posielam jedny nausnice doporucene, tak platim 1,20...

katuska01
autor
5. sep 2011

@josie3331 no ved hej hej ja viem ze sa nedozviem pravdu ja sa nemienim z nikym hadat ani nic podobne ale ta pani mi pride taka divna celkovo uz od zaciatku ani mi nenapisala kedy to poslala az ked som jej ja po 4dnoch napisala ze ci uz to tricko vlôastne poslal alebo co je s nim....🙂komunikacia na bode mrazu otrasne ☹

chrenkovae
5. sep 2011

@mika1979 veru veru musim napisať do modreho z neba hihi 🙂

mika1979
5. sep 2011

@katuska01 tak to je smola,no uvidis,co ti napise,ale ked nedojde,aj tak podla mna nahlas admonom,moja sesterka mala podobnu skusenost a ked ju nahlasila adminom,tak balik dorazil 😉
@chrenkovae napis aj mne,aj ja chcem, 😀 😀 😀 nepozeram to,ale tak ked ma vezmu,tak zacnem aj pozerat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

katuska01
autor
6. sep 2011

@mika1979 tricko doslo potom hodim foto len akurat ma ta pani pekne klaqmala 31,8, mi napisala ze ho uz poslala ze mam cakatz isto pride ze posta meska a dneska na razitku z posty tam bolo odoslane 2,9, tak asi tak....inak mi poslala z inym obrazkom na foto mala to co mas ty ale toto je tiez velmi pekne tak som raDA ZE UZ JE DOMA 🙂 🙂 🙂

katuska01
autor
6. sep 2011

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12187212&tab=2.... 🙂 🙂 🙂 keby mal niekto zaujem tak tu je...🙂ale pre take mensie deticky🙂

mika1979
6. sep 2011

@katuska01 tak sa tesim,ze konecne doslo 😀 😀 😀 aj na foto 😉 😉 😉 len nechapem naco tie klamstva od predavajucej ☹ ☹ ☹

katuska01
autor
6. sep 2011

@mika1979 ved to nechapem ani ja asi keby sa nezaujimam mozno ani neposle🙂

katuska01
autor
6. sep 2011

@mika1979 ved to nechapem ani ja asi keby sa nezaujimam mozno ani neposle🙂 🙂 🙂

mika1979
6. sep 2011

@katuska01 no ved to je na tom najhorsie ☹ ☹

katuska01
autor
10. sep 2011

Ahojte trosku to tu obnovím... 🙂 🙂 🙂 🙂 prosim o radu tie co ste z vacsich miest neviete ci maju niekde zimne bundy z myskou minnie??ja som este nevidela nikde... 😒

mika1979
10. sep 2011

@katuska01 😀😀ani ja som este nevidela,ale ked najdes,daj vediet 😀 😀

katuska01
autor
10. sep 2011

@mika1979 heej veru nikde zatial ale stale obzeram v tescu nemaju v tych vacsich mestach? u nas veru nic nemaju ani tricka nie este bundy 😒 🙂 🙂

mika1979
10. sep 2011

@katuska01 nie bundy nemaju ani u nas ☹ ☹ aj ja som chcela pre svoju malu a tak vzdy obzeram,ale nic som nenasla,kebyze najdem,dam ti vediet 😀 😀