Disney mánia. Čo kde zohnať?
sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂
@mika1979 http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=52890060&tab=5 🙂 tato je uplne ze woooooooooooow 🙂 🙂 🙂
@katuska01 Jeeej Katka sa nam vratila a kopec krasnych vecičiek si ponachadzala.Vitaj späť 🙂 🙂 .
@chrenkovae dakujeeeeeeem no veru som spat a snažííím sa dobehnut zameskane 🙂 🙂 🙂
@katuska01 no veru musiš a musiš pofotiť čo si pokupila malinkej minnie nech sa pokocham.Ja som album vymazala už sa mi dajako nechce fotiť nahadzovať,ale maniu mam vždy 🙂
@chrenkovae ja by som aj fotila len nemam fotak bohuzial sa mi ho podarilo sa mi ho rozbit hned by som nahodila ved ma poznas ale musim nafotit na muzov telefon a skusim to sem hodit...🙂i ked som bola bez netu nemam tolko noveho ale par kuskov predsa len maaam 😀 😀 😀
@katuska01 aj par kuskou vedia potešiť.Ja tiež to neprehanam mame kopec inych vecičiek a potom mi to stoji zbytočne v skriny,ale kolko krat sa tomu neda odolať.Inač ta suknička s tym tričkom je nenormalna čo si teraz našla taku som ešte nevidela že waaau 🙂 🙂
@chrenkovae myslis to ruzove +suknicka je to veru uzasne to musi na detoch vyzerat veru uzasne...🙂nooo veru aj my mame toho dost a na 80% su to uz len minnie vecicky co ma velmi tesi 🙂 🙂 🙂
@katuska01 presne to ružove tričenko.Mi ešte nemame ani jednu sukničku minnie zatial som nič nenašla alebo lepšie povedane nič ma nezaujalo keby si vedela o nejakej za rozumnu cenu tak sem sa s nou 🙂 🙂
@chrenkovae no jasneeee musim vsetko zmapovat ja nieco najdem...🙂 🙂 🙂 šupnem ti to sem..🙂
@katuska01 super si poklad. 🙂 🙂 🙂
@chrenkovae 😀 😀 😀 😀 😀
@mima88 haha jasne,netreba ho prat 🙂 vies co,ja som pisala uz na vela veci a nikto nebol ochotny mi poslat na slovensko a ked aj,tak by ma vyslo postovne niekedy viac ako samotna vec a to sa uz neoplati,raz mi napisala jedna velmi mila a ochotna pani,ze sa bola pytat na poste a ze by to vyslo okolo 250 korun,co je teda dost a to este neviem ako by som jej posielala peniaze,tak som to potom uz vzdala a nepozeram na cesky mmb☹

http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=52961178&tab=3 🙂 toto musi vyzerat uzasne.... 🙂 🙂 🙂