icon

Disney mánia. Čo kde zohnať?

katuska01
10. aug 2011

sem sa disney maniacky myška minnie,mickey mouse,macko pu,hello kitty atd mozme si davat rady kde co zohnat za aku cenu a tak...vsetky ste vítane🙂Mna osobne drží minnie ale nemozem povedat mame zopar kuskov aj inych veciciek z tymito krasnymi 😀 😀 postavičkami🙂

katuska01
autor
27. feb 2012
katuska01
autor
27. feb 2012

@mima88
@mika1979
baby trosku som sa nudila tak popozerajte niektore vecicky uzasne a tie ceny to my mozme len snivat.. 😒

mika1979
27. feb 2012

@katuska01 moja nudila si sa asi trosku viac,ze?alebo dobiehas,co si zameskala 😀 😀 😀 tieto vecicky su uchvatne,ozaj krasne,ale cena este nie je konecna,pokial viem,toto su drazby a niektori predavajuci posielaju aj na slovensko,ale netusim ako sa tam v tom vyznat a ako platit,viem,ze cez IB ,ale musis sa tam registrovat a neviem,co dalej ☹ ☹

katuska01
autor
27. feb 2012

@mika1979 jaaaj tak no nevadi aspon sa trosku popozerame..🙂noo veru dneska som sa nudila trosku tak som hladala a obzerala a taak ved to poznas..🙂 🙂 🙂

mika1979
27. feb 2012

@katuska01 no jasne poznam,ono tie ceny sa az tak velmi nezdvihnu,nie ako tu na slovensku ☹ ☹ ☹ ale ako inspiracia super vecicky 😀 😀 😀

katuska01
autor
27. feb 2012

@mika1979 veru ved to vzdy potesi ked je nieco zaujimave nieco ine ako na SK..🙂
keby sa k nim da aspon dostat v pohode..🙂 😀 😀

mika1979
27. feb 2012

@katuska01 potesi jasne 😀 😀 no ved to,viem,ze niektore maminy tu nakupuju cez ebay,raz som sa aj pytala ako,ale nepochopila som ☹ ☹ ☹

katuska01
autor
27. feb 2012

@mika1979 to je aj pre mna zlozite ja sa tam chodim popozerat len trosku hehe 😀 😀 😀 myslim ze keby uz aj na to prideme tak to by bola pohroma s nami to by bolo veciciek....🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mika1979
27. feb 2012

@katuska01 no veru,ako hovoris 😀 😀 😀

katuska01
autor
27. feb 2012

@mika1979 ale nehnevala by som sa akurat ze moj muz by ma uz asi vystahoval 😀 😀 😀 😀 😀

mika1979
28. feb 2012

@katuska01 hehe no tak ani ja by som sa nehnevala,ale moj muz by ma asi tiez vystahoval 😀 😀 😀 ale aspon by sme sa niekde stretli a nakupvali spolu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

katuska01
autor
28. feb 2012

@mika1979 tak tak niekde vs trede by sme sa stretli hehe 😀 😀 😀 inak si tu pomenej ci to sa mi len zda?? 😀

mika1979
28. feb 2012

@katuska01 no tak v strede niekde by bolo najlepsie 😀 😀 😀 😀 nie nezda sa ti,som tu pomenej,nejak nestiham,neviem preco,nic take nerobim,co som nerobila aj predtym,ale aj tak nestiham ☹ a vecer väcsinou pride suseda s malou a kym odide,uz tu zbehnem len tak narychlo,niekedy ani vobec a idem spat 😉 😉 😉 a take mam nejake blbe obdobie,ked sa mi ani nechce pozerat do pc,neviem,co sa so mnou deje 😒 😒 😒

katuska01
autor
29. feb 2012

@mika1979 juuj moja to poznam veru take obdobia aj mne uz pomali a isto lezie vsetko na nervy nic nieje take ake by som chcela bohuzial.. 😒 ved snad sa tu stretneme a popiseme... 😀 😀 😀

mika1979
29. feb 2012

@katuska01 jooj veruze nic nie je tak ako by som chcela,tolko som mala planov na jarne prazdniny a laura dostala znova laryngitydu,tak mam po vsetkych planoch a zas len starosti,uz ma to nebavi ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

katuska01
autor
29. feb 2012

@mika1979 juuj to ma mrzi chuda male nejako ju to stale drzi ta hnusoba skore uzdravenie prajem... 🙂 🙂

mika1979
29. feb 2012

@katuska01 no veruze a mam pocit,ze sa to horsi ☹ ☹ ☹ neviem ako zas dopadneme ☹ ☹ ☹ ☹

katuska01
autor
29. feb 2012

@mika1979 jaaj veru je to o zivot s tymito chorobami nech uz je teplucko snad bude lepsie uz 😀

mika1979
29. feb 2012

@katuska01 mas uplnu pravdu,ja cakam na jar jak na spasenie,snad uz bude dobre vtedy,lebo ked nie,tak neviem,asi sa fakt zblaznim,dnes mame veeeelmi tazky den,len prisla rychlo pozriet a utekam k malej,je to s nou dost zle ☹ ☹ ☹ ☹ drz palce,nech je uz lepsie

katuska01
autor
29. feb 2012

@mika1979 jasne moja myslím na vas nech vam je cim skor lepsie ..hlavne sa drzte baby..🙂snad k nam uz ta jar zavita coskoro 🙂

mika1979
29. feb 2012

@katuska01 dik,no mali sme uz byt v nemocnici,ale dohodli sme sa s lekarkou,ze jej pichne nejaku injekciu a uvidime ako zaberie a ako bude v noci,ja len duuuuuufam,ze bude dobre,desim sa tejto noci 😒 😒 😒 snad neskoncime v nemocnici ☹ ☹ ☹