Do čoho oblečiem júlové bábätko z pôrodnice?
Dievcata, ktore mate nejake skusenosti s letnymi babatkami, co jej obleciem ked pojdeme z nemocnice v rakom teple? A este ako ste riesili obliekanie aj dalej pocas leta? Aj v tych hycakoch ste davali dlhe? Zacinam mat stres. 😊 Dakujem
Zavisi od pocasia. Starsiemu sme aj deku dali do vajicka taka bola kosa a mladsi isiel v dupackach a body, k tomu tenku ciapku. A v tych horucavach sme cez den boli doma a von chodili doobeda ci podvecer, casto len v opalovackach a ponozkach.
Ja mám termín koncom júna takže to môže byť aj júl ;) a potom keď sú také fakt že hice je vôbec vhodné ísť von??
@polacka ja som rodila v auguste .. boli strasne tepla .. malemu sme dali iba tenucky overal a tenucku capicku .. mali sme pre istotu aj lahku decku ale nebola treba 🙂 ..sama uvidis .. to ze je jun neznamena ze bude teplo .. ja som mala nachystane vsetko na take pocasie aj keby mala byt zima.. nikdy nevies 🙂
Ja doma neviem ako obsedim ;) dúfajme len že nebude dáke extrémne horúce leto...
uplne ti stačia tenké bodíky a dupačky a ešte čiapočka ak ho budete viezť v aute tak dekku ak nie tak zavinovačku ak ešte nemaš nič vibraté skús pozrieť aj tu su tam veci pre novorodencov presne toto budeš potrebovať pre tvoje bábo cez leto http://www.mamebabo.sk/vybavicky-pre-novorodencov
moze sa stat aj to, ze bude chladnejsie. Ja som mala nachystane aj pre taky pripad aj mikinku a decku. Ale nakoniec bolo asi 100 stupnov, malej som dala bodynko a polodupacky a celu cestu v aute som su postupne este rozopinala co sa dalo 🙂 Ale netvarila sa, ze by jej tie horucavy vadili, skor ja som bola z toho K.O. Aj potom vonku sme chodili hned, akurat som dbala, nech na nu nepecie slniecko, skor tien.
Deticky su velmi prisposobive a teplo maju radi 🙂 bude to v pohode
Baby a mozem kupit rovno velkost 56-ku? Aj do porodnice? Rozmyslam,ze manzel je vysoky a ja rovnako, tak 50-ku by sme asi nevynosili... Inak ja som vybrala toto: http://www.hm.com/gb/product/17750?article=1775... 😉
@maruskasb ja som 50 ani nemala a bola som rada, narodila sa síce s 49 centimetrami, všetko jej bolo veľké, ale behom 3 týždňov narástla o 6 cm
@luba28 ak bude mať dieťa ako ja, tak si cez deň viac ako 30 minút nepospí 😉 moja spala len von v kočíku a len za jazdy, nehrozilo zastaviť a sadnúť si na lavičku, ani hojdaním a pohybovaním kočíka som ju neoklamala, proste pekne von krúžiť aj 3 hodiny 😀 a to bol prelom január-február minulý rok, keď bolo tak veľa snehu

@polacka vobec nestresuj,..zoberies zavinovacku,tensie body s dlhym rukavkom a dupacky,alebo polodupacky,..das do vajicka v aute a ideeeete,... ked pojdete vonku staci na spodok vanicky plienka,malej ponozky a body a tenucku ciapocku na hlavu,..prikryt ju mozes tiez latkovou plienkou,aby sa ti neprehrialo,...