Dojčenské plavky Bambino Mio - skúsenosti

adriannasvk
10. máj 2017

Ahojte, nemate niekto skusenosti s tymito plavkami pre babatka? Vaham ci kupit tieto alebo tie neoprenove synovi do vody. Netusim ci tie bambino mio zadrzia naozaj pripadnu nehodu alebo nie 🙂
Alebo ak mate skusenosti s inymi plavkami budem vdacna za radu alebo tip.
Dakujem🙂

yanni
10. máj 2017

@adriannasvk Ktoru nehodu? Malu ci velku? Velku pevnu udrzia vsetky taketo plavky (podotykam ziadnu riedku, tam odporucam radsej jednorazovky Swim Nappies).
my sme chodili na babyplavanie od dvoch mesiacov, len prvy kurz s plienkami potom uz len plavky.
Mali sme tieto:
https://www.windeln.de/imsevimse-badewindel-pin...

a tieto:
https://www.amazon.de/AquaSphere-Aquawindel-Nap...

sardinka336
11. máj 2017

18 eur za baby plavky? A čo im šibušká??? Aj 10 je vela...za rok to uz neoblečie.
Jasne ak ide na nejaky plavecky kurz tak plavky treba ak nie a ide sa čvachtat do vody raz za čas tak uplne stačia kupacie plienky za 5 eur či uz z Lídla alebo DMky. Ja osobne ich davam len do bazena, v mori chodi na nahača. Pozri aj na plutvy.sk tam maju celkom rozumne ceny a vysledok taky isty.

adriannasvk
autor
11. máj 2017

Chcela by som ist s malym na dovolenku a ked si predstavim,ze mam tahat so sebou aj obyc aj tieto plienky tak do kufra pomaly uz nic ine nedam🙂 nasla som tie happy nappy tie by mali zadrzat aj "ciki aj kaki" 🙂 zaberu menej miesta vraj su lepsie ako jednorazove pretoze sa k dietatku nedostane ziadna baktria z vody ani nic. Tak uz neviem🙂i

wurka
11. máj 2017

My ich mame a sme spokojni, k velkej nehode v nich este nedoslo, takze neviem posudit. Ked ale vidim deti v tych jednorazovkach, napitych vodou, ako im visia po kolena, tak mi ich je luto. Tieto su urcite pohodlnejsie 😉.

yanni
11. máj 2017

@wurka jedorazove swim nappies sa nenapiju vodou. To si potom videla asi deti s obycajnymi jednorazovky. Tie sa totiz strasne napiju a potom vysia ako vianocna gula.

yanni
11. máj 2017

@adriannasvk ake stare mas dieta? Nasa najmladsia mala od 10 mesiacov uz len normalne. Ale ona do vody nikdy nepustila. Neviem co ma za problem, ale je to fakt zaujimave. Len raz. ca. 11 mesacna mala v gatiach "bobok". Ale to bola fakt len gulicka a jednorazovo. Odvtedy nikdy viac. A tiez sa skoro odplienkovala, takze ja som nejak neriesila.
Ak nechces vyhadzovat peniaze do luftu len koli jednej dovolenke, kup normalne. Ak idete k moru, tak tam je to jedno a popripade do bazena kup tie jednorazovky (daju sa predsa aj na mieste kupit, nic nemuss trepat). A nestoja nic. Ja som mala tie najmensie z DM, za 4 eura myslim 12 kusov. Ani sme ich vsetky neminuli.

yanni
11. máj 2017

@sardinka336 vies co, daju sa zohnat aj lacnejsie. Ale u nas to nikdy neboli vyhodene peniaze. Od 2 mesiacov prakticky stale vo vode. Ci uz na babyplavani, dovolenkach a k tomu este mame doma vlastny 25 m bazen a vo vode po cely rok takmer kazdy den. Takze ja som mala 2 babyplavky a teraz uz len normalne ale tiez viac, na vymenu.
Mne by sa tie jednorazove neoplatili na taku dlhu dobu.

sardinka336
11. máj 2017

@yanni sak to je jasne ked ,,bazenuješ,, kazdu chvilu ze potrebuješ plavky. Na dovolenku vzdy beriem len jedno balenie plavacich plienok. Viac netreba. Pouzívam ich viac krat, nie su počurane, pokadene len mokre..na slnku uschnu a dam ich znova.

@adriannasvk zase nerieš to prehnane, plavky väčšine bakterii v ničom nezabrania. Viem o čom hovorim, sme ,,kovaný,, bradavicári a moluskári. Proste nejake kup čo sa ti najviac zdaju. Dnes sa všetko prehnane rieši. Pred x rokmi sme boli v AT v aquaparku dcera sa posrala do obyčajnej kupacej plienky, dedo si všimol ze niečo neni v poradečku a išli sme sa prebalit a kupali sa daslej. Tie bazeny su tak chlorovane a filtrovane ze zase nerobila by som z toho dramu. A kopu rancov na dovolenku ani netreba. Väčšinu dna sme vo vode a oblečenie potrebujeme len rano na ranajky a večer na večeru. Občas niečo preperiem v rukách a tým to hasne.

yanni
11. máj 2017

@sardinka336 tak tak, aj ja som davala tie jednorazovky preschnut na slnku. Pobehali si trosku aj nahati alebo pocas spanku uschli.
A mas fakt pravdu, teraz niektori fakt riesia dlho kazdu hovadinu. Ze bakterie. No tie clovek moze chytit aj doma vo vani.

adriannasvk
autor
11. máj 2017

Samozrejme,ze teraz sa vsetko prehnane riesi🙂 vacsina deti sa nepokaka do vody no mojim detom je to akosi jedno🙂nie raz sme nahanali vo vani bobky😂uvidime co teraz. V bazene je vela vsetkeho mozneho a chemie ani nehovorim. Viem,ze to asi prehanam zbytocne ale kedze idem prvy krat s malym tak sa citim ako prvak v skole😀takze mozno sa pytam somariny ale chcem len vediet skusenosti a nazor inych ludi🙂 dakujem za skusenosti nejak to teda premyslim🙂

yanni
11. máj 2017

@adriannasvk Teraz pozeram. maly ma 15 mesiacov? Tak na tu jedno dovcu kup jednorazovky. Ved onedlho sa zacne odplienkuvat. Kupis normalne plavky a keby aj mal daky bobok, aj normalne plavky to nepustia. Cikanicku kolke aj velke deti pustia do bazena. A vies to? Nas treti sa ako 3-4 rocny v bazene aj vyzliekol, chytil pipisa a vycural sa. No co, mala som ho tam zabit? Trosku som sa k nemu nepriznavala😂

sardinka336
11. máj 2017

@adriannasvk vieš čo my sme boli minule leto na Cypre, sučastou hotela bol aj aquapark a v detskom ,,člaptadle,, jeden otecko volal plavčika ze tam sa jeho dieta pokakalo, vytahovali to sietkou. Nerobili sme z toho dramu, je to neprijemne sa na to pozerat a ten prvy moment ale tak čo. Sak nebolo to naschval. A to sme boli v rezorte ktory bol naozaj na urovni, ziadna ,,pátá cenová,, Skratka stane sa. Nikto sa nezblazni.

yanni
11. máj 2017

@sardinka336 hihi taketo som uz zazila viac krat.
Vlani v lete som bola mimo prazdnin na SK a len tak spontanne sme zabukovali na tyzden Vadas. Tam ten bazenik pod strieskov, co je tam 5 cm vody normalne vypustili, drhli kefami, vystriekali hadicou a znova napustili. to uz musela byt ale riadna nehoda. Zial nevideli sme, len uz ako drhli kefami. Len jedna mamicka vravela, ze zrazu bola hneda voda😨😂

yanni
11. máj 2017

*strieskou