Dopĺňajú veci do eshopu Next?
Dievcata prosim vas ked na next direct su vypredane uz niektore velkosti myslite ze to doplnaju?
Mna toto tiez hneva, na cokolvek co sa mi paci kliknem tak soldout... 😠
Ja som par veci chytila cez STILAGO
@nikolabulkova Oplatí sa sledovať. Zvyknú dopĺňať 😉
Lebo mne priatel este zakazal nakupovat ze az v 7 mesiaci ale tak pozerala som si uz veci🙂
@nikolabulkova Ja som si objednala veci z NEXT cez slovensku stranku STILAGO.sk a dodacia doba je tam 3-4 tyzdne 🙂 tak to uz budez davno v 8 mesiaci pri takej dodavej lehote 🙂
@babatkoo a aky je rozdiel medzi stilago a next direct?
@nikolabulkova Stilago predava oblecenie viacerych znaciek a dovaza ich do SR a Next je Next 🙂
@babatkoo dakujem 🙂
@babatkoo a aka znacka je odtial fajn?
@nikolabulkova ja mam najradsej NEXT. Kazdy ma rad nieco ine... mne sa pacia veci z NEXT aj s kvalitou som spokojna. Este napr. Noppies znacka ale mne sa od nich napr. vela veci nepaci. Pre seba aj tak kupujem veci vacsinou v kamennych obchodoch.
@nikolabulkova Z nextdirect mám veci aj do 6 prac. dní doma, cena v porovnaní s kurzom je úplne v pohode, nakoľko na stránke máš už ceny v € a ak si to porovnáš ku libre + nad cca. 20€ neplatíš poštovné, ani žiadne iné poplatky a spokojná som aj so značkou mothercare 😉

Ano, ale je mozne, ze az o niekolko tyzdnov. Uz som tak kupovala, co bola novinka hned soldout a ked dali novu kolekciu, tak uz bolo skladom.