Elektrická odsávačka mlieka - za a proti

simka925
21. nov 2016

Ahojte babuľky,

premýšľam nad kúpou elektrickej odsávačky mlieka. Je lepšia ako manuálna? Aké máte skúsenosti? Čítala som rôzne blogy a neviem sa rozhodnúť 😒 Najviac sa mi zatiaľ pozdáva odsávačka LOVI Prolactis. Používali ste ju niektorá?

Ďakujem za každú radu 🙂

sustiakova
21. nov 2016

Ja mozem elektricku len odporucit. Mala som aj manualnu ale ta tolko nevytiahla a hlavne to bolo bez roboty 🙂 ale zo zaciatku by som radila manualnu,alebo rucne odsavat,lebo je to prve tyzdne bolestive. Ja som mala elektricku canpol a max.spokojnost. odsavala som pol roka pre dvojicky. Plne na mojom mlieku,ale nechceli sa prisat nakolkk boli dlho v inkubatore.

tarvika
21. nov 2016

ak este len cakas babo, odsavacku dopredu nekupuj, nevies ci budes potrebovat. Ak uz vidis ze potrebujes, tak elektricka je rucite lepsia, nenamakas sa tak ako s manualnou a viac odsajes. co sa tyka znacky, neporadim.

majkaws
21. nov 2016

Ja som bola spokojnejsia s manualnou od aventu. Elektricku som mala pozicanu od Medely ale nic moc. Vrcala a trvalo dlho kym nieco vypumpovala. Ale urcite nekupuj dopredu. Mozno vobec nebudes potrebovat.

frantis
21. nov 2016

Na zaciatok som mala pozicanu, kvoli rozbehnutiu mliecka. Bola to manualna Tommee tippe avsak tuto neodporucam, neda sa rozobrat a tympadom 100%ne umyt.
Po tom, ako nam po par tyzdnoch povedala dr. ze mame reflux a stale sme grckali, pocad dna ale hlavne vecer sme si zarobili nutriton s troskou mliecka (na dno poharika), na zahustenie aby nas grcky nebudili. Takze na taketo vyuzitie je idealna zase manualna odsavacka. Kupila som si od Aventu na na MK a uplna spokojnost.
Dopredu sa velmi neoplati kupovat a uz vobec nie elektricku

stormie
21. nov 2016

Odsavala som rok takze bohate skusenosti. Neviem ako casto odsavas ale manualnu neodporucam urcite, narobis sa a budu ta boliet ruky. Mala som elektricku tomee tippee som myslela ze aka super dokym sa nepokazila a musela som kupit druhu. Za mna max top je dvojita lansinoh - odsavas z dvoch prsnikov naraz takze polovicny cas, lahko sa cisti a da sa ovladat dlzka tahu a aj sila

lavender273
21. nov 2016

Urcite elektricka je lepsia (aspon pre mna ) . Ja mam znacku Spectra (korejska znacka) mala vyborne recenzie a odsava sa velmi lahko a rychlo.

kwr
21. nov 2016

Ahoj, ja som pouzivala elektricku, lebo s manualnou som nic neodsala;) mam znacku Medela, jednu z najlepsich na trhu a kedze moj prvy syn sa narodil v 36.tt tak kojenie bolo narocne a vdaka nej som kojila 3 mesiace a dokrmovala- samozrejme som chcela vyhradne kojit ale mala som problemy. Teraz cakam druheho a uz viem ze musim odsavat kazdu volnu chvilu co budem mat aby som rozbehala dost mlieka. Kedze sme vedeli ze budeme mat minimalne 2 deti, tak nam sa investicia vyplatila. Zelam vela zdaru🙂

orieska325
21. nov 2016

Za mna urcite elektronicka usetri ti kopec casu..ja mam aventku kupenu z bazaru tuto na Mk a ulahcila mi prve 2 mesiace z porodnice ked mi mala nevedela pit z prsnika tak som vkuse odsavala..zachranila ma tato masinka.

gretocka
21. nov 2016

mala som elektricku medelu - pri prvom dietku som ju mala pozicanu od kamaratky a potom pri druhom som si kupila - pouzitu za super cenu a vyuzila som ju vzdy na zaciatku, kym sa produkcia mlieka upravila.... teraz ju mala pozicanu sesternica a verim, ze ju este vyuziju aj dalsie zienky u mna v rodine

viennazienka
21. nov 2016

Podľa mna určite elektrická! Ja som mala avent ale v nemocnici mali medelu a ta bola podľa mna lepšia!

krstn003
22. júl 2022

Ja som mala odsávačku od lansinoh, bola super fakt

erikama8
Odpoveď bola odstránená
Zobraz