Elektronická hojdačka

zuzkate
16. júl 2014

Ahojte, máte skúsenosti s elektornickými hojdačkami? Konkrétnejšie so Sweetpeace?

zuzuvani
16. júl 2014

@zuzkate je super, švagrinka ma dvojičky ročné a teraz ju ide posunúť mne, je fakt na nezaplatenie....mala ja fisher price s tými nebesami, ale táto je jednoznačne lepšia...dokonca ešte teraz ju zloží z toho nadstaca a chalani sa v nej hojdajú na zemi🙂))) a pri bábätkách využila denne na odloženie keď potrebovala niečo urobiť, ešte jej tam aj zaspali, inú by som ani nechcela🙂

mimla
16. júl 2014

My sme mali Fisher Price Rainforest hojdačku. Veľmi zriedkavo sme ju využívali, nechcel tam byť.

sisak1
16. júl 2014

Ahoj, my túto hojdačku máme s sme s ňou spokojný. Tiež ju používame každý deň a nevymenila by som ju. Dá sa nastaviť poloha chrbátika, rýchlosť hojdania a vibrovania. Súhlasím so zuzuvani, odporúčam 🙂

zuzkate
autor
8. aug 2014

Ahojte, hojdačku sme nakoniec kúpili a som s ňou spokojná. Drobcovi sa v nej páči a dokonca v nej zaspáva. Má veľa dobrých funkcií. zuzuvani, ďakujem za radu 🙂

tl999
22. sep 2023

Nie je to skodlive pre chrbat dietata? Idelna poloha by bola C a tam lezi presne naopak.