Existujú nohavičky pre čerstvo odplienkované deti?
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť? Existujú nejaké nohavičky čo sú aspoň z časti ako plienky? Dcéra už je odplienkovana, ale iba čerstvo. Keď ideme niekam cez deň von, dávam jej ešte pre istotu plienku. Rovnako aj na noc. Ale celkom s tým bojujeme a hlavne mám pocit, že "zapácha" keď ma plienku, aj keď vyhadzujeme len suché plienky.
@viestta dajú sa normálne prať? A veľkosť akú vybrať?
kym mi dosli, tak uz sme ich nepotrebovali, takze velkost neporadim a ano su pratelne
Tréningové nohavičky skúste pozrieť.Ale stýmto robíte veľkú chybu,dieťa bude celé pomýlené,tiež moja skúsenosť.Ak sa začne dieťa už pýtať vysadiť úplne plienky.Naozaj,na postel nepremokavú plachtu a do tašky náhradné oblečenie.Stane sa nehoda,nevadí,naučí sa.Keď sa vyciká do plienky,z toho si poučenie nezoberie.Takto bude len zmetené,prečo má plienku vonku a doma nie.Držím palce
@olympus ja sa len obávam toho, že prídu ešte mrazy, budeme vonku na prechádzke, pocika sa v overali a kde ju mam potom prezliekat? Bývame na dedine, čiže možnosť ísť do nejakého obchodu na WC nie je. Prípadne keď sa pocika v autosedacke.
A zas nechcem s nou kvôli tomu prestať chodiť von kým nebude teplo
Tak si rob prechadzky okolo domu, nie daleko, a keby nahodou tak rychlo domov, kazdy den cas navysuj az nakoniec si aj ona zvykne. Tiez by som ziadne treningove nohavicky nekupovala, je to kravina
Na autosedacku sme dali podlozku nepremokavu a nosili sme nocnik.
My sme kupovali v DM - ke také nohavičky
Ano, aj v DM zozenies treningove nohavicky a su nejak podla veku ocislovane asi. Kupila som a nevyuzila, ony ale zvladnu len cvrknutie, ked sa do nich pomoci, tak pretecu.
Pomylena z toho vobec nemusi byt, ja som dost dlho este davala plienku, ked sme niekam sli (hlavne detske akcie kde hrozilo, ze sa pozabudne a ocika im to tam) a dieta s tym boli uplne v pohode, necikala do plienky, aj ked mohla. Zalezi ba dietati.
@anavixy moja v tom mala veľký guláš,že sa mi začala doma pocikávať,lebo si myslela,že má plienku.Jasné záleží tiež od dieťaťa,ako to vníma.Ale najlepší u nás krok bol,keď som jej ich vysadila úplne,že vôbec nemala ani na spánok(ale to som vedela,že neciká,keď spí) a super tiež sa odplienkovala cez zimu.Chce to čas a trpezlivosť.Keď sa začal pýtať jej brat,hneď tiež prišiel o všetky plienky a to bol o veľa mladší a super to fungovalo.Každá mama si svoje dieťa pozná a musí ho trošku prechytračiť,aby im to vyhovovalo.Chápem ten strach,že sa niekde dieťa pociká.
Myslím si že ak odhadzujes suché plienky načo jej ich dávaš? Normálne jej daj gate ak by bola nehoda uvedomí si skôr nema význam to naťahovať. Držím palce dcérka si uvedomí, alebo aj uvedomila že už plienku proste nepotrebuje hlavne proste musí povedať mami potrebujem cikať
Do kočíka, autosedacky a postele dávate normálne iba také obyčajne podložky, čo predávajú v drogérii? Postel už ma veľkú, nie malú detskú postieľku. Kočíky využívame 2 rôzne
Ber so sebou nahradne veci- nohavice, teplaky, gatky. Ved rychlo prezlecies posadenu na deke, v nej zabalenu a idete dalej. Urcite neprechladne ked rychlo prezlecies ☺️

treningove nogavcky, su aj take so savou vlozkou