Falošný poplach na monitore dychu

23. dec 2020

Ahojte ja som už zúfalá. 3 noci dozadu nám začal hucat monitor dychu. NASTASTIE plány poplach no u mňa to vyvolalo PANIKU ....neviem späť tretiu noc. Uložím malú do postieľky. MYSLOU mi ide mám to zapnúť nemám to zapnúť čo ak to začne pipat čo ak keď to nezapnem niečo sa nedajpanboh stane. A len ležím a pozerám na to svetielko ako to bliká. Najlepšie mi je keď si malú zoberiem k sebe do postelí. No nechcem ju na to naučiť. Poraďte čo mám robiť?

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pmoricova
23. dec 2020

Monitor dychu je poistka pre teba a pre malé. Aj mne začal hucat raz mala sa mi zgulala ku kraju a nejak to nezaregistroval. Ale som vďačná sectaks vec existuje. Aj ja som mala malú v posteli veľakrát som pri nej zaspala keď som kojila. Ale bezpečnejšie je ju mať v postielke s monitorom ak má menej ako pol roka

pmoricova
23. dec 2020

Zvyknú sa aj kalibrovat po nejakom čase. Neviem aký je to typ. Ja som mala z nemocky kde servis plne hradia oni.

whatever1
24. dec 2020

Podla čoho vieš ze to bol plány poplach? Kľudne sa mohlo stať že sa zabudlo v spanku nadýchnuť. Používaj ho naďalej, ak sa to bude opakovať, je dôležité aby si zachovala kľud, dieťa nebudit ale najprv skontrolovať ci dýcha. Pre istotu vymen baterky. Podložka ma byt umiestnená smerom na stred pod matracom(nie pod plachtou,niektori to tak vraj dávaju). A postieľka by nemala byť prirazena k tvojej posteli, musí tam byt medzera aby monitor nezachycoval tvoj pohyb.

andreatytler
24. dec 2020

Ja by som radsej brala plany poplach aj kazdy tyzden ako zit v tej neistote bez monitora.
Napis viac o tom aky mate monitor a ako ho pouzivate. Mozno poradime aby si uz nemala plane poplachy.
Ak sa nebojis mat ju v posteli, tak si ju tam daj. Ale podla mna je jej bezpecnejsie v postielke.

nini1010
24. dec 2020

Poznam...odporucam pre pokoj v dusi nastudovat si poriadne a napozerat videa prvej pomoci.Doda to pokoj v dusi ze keby nieco neostanes zamrznuta ale budes vediet co robit.Tento pocit stresu este chvilu pretrva ale urcite to prejde za par dni a budes pokojne spat.Ved na to monitor mame,aby spalo pokojne dieta ale aj mama.A dieta do postielky by som si nebrala,to je to najhorsie co mozes spravit.Lekari to neodporucaju,monitor je istota.

metuzalem
24. dec 2020

Dosky nepolozit na rost priamo, ale na karton

jaskolka
24. dec 2020

Vymeniť baterky, možno treba nakalibrovat, možno sa zosmyklo z dosky bábätko. Radšej falošný poplach a vyskočiť k postieľke ako by sa nedaj bože dačo stalo, a monitor bude vypnutý.

danielahamar
24. dec 2020

Nemáš postieľku prísunutu k posteli náhodou?