icon

Fľaša, ktorá nevytečie

januelik
11. okt 2022

Ahojte, chcem sa vás opýtať na skúsenosť s fľaškou na pitie ktorá, naozaj nevytečie. Ja som kúpila od začiatku roka už štvrtú fľašku kde mi predavačky prisľubovali, že určite nevytečie. Jasné…. Pre istotu som ju vždy dala do sáčku a samozrejme každá vytiekla. Žienky poraďte mi takú ktorá fakt nevytečie.Tie fľašky sú drahé a zbytočne vyhodené peniaze.

janocka
11. okt 2022

deti už roky používajú fľaše Laken thermo a netečú. Ja som si tiež kúpila pre seba, na dovolenky a na výlety fľašu Laken a tiež netečie

januelik
autor
11. okt 2022

@janocka Ďakujem idem to kuknúť

elbartoslava
11. okt 2022

@januelik a davas tam aj tu krytku? Nam avent flase nikdy nevytiekli, ale aby sa nevytieklo cez cumlik z vrchu davam tam tu priesvitnu krytku co bola k flaske v krabici
Jednu mame canpol babies a ta ked je v prebalovacej taske trosku vytecie, ale k nej bol taky biely kruzok co sa dava pod cumel a ked sa pije a smevonku tak to davam vtedy dole, ale aj ta ma modru krytku na cumel tak do tasky do nevytecie iba do krytkukeby pod to nedam este ten biely kruzok

lechtivka
11. okt 2022

Ja som mala puru no hrozne... Teraz som malej kupila do škôlky termo fľašku fresk a netečie🙏

veronika_e
11. okt 2022

@janocka hej hej tie mame doma aj my a mozem potvrdit, ze sa nam teda este nebolo stalo, ze by nam flaska vytiekla

baluinka
11. okt 2022

@januelik flaska so slamkou B Box, je absolutne skvela,zarucene nevytecie! 😀 ta slamka ma v sebe totiz taku "poistku", ze cez nu tecie voda len vtedy,ked ju dietatko stlaci a saje cez nu. Nasa ju ma od 6mes, teraz ma 20 a stale funguje na 100%

majlo1234
11. okt 2022

My mame teraz po novom thermos termosku pre deti, a zatial nevytiekla

mixalkaaa
9. nov 2022

My máme od Canpol babies fľašu so slamkou a netečie z nej. Takže som rada, že konečne sme našli takú, po ktorej nemám mokru tašku keď niekam ideme. 👌