Geox topánky
Ahojte chcem sa spytat co si myslite o tychto topanockach??su podla vas vhodne na jesen a jar?nasla som ich za super cenu 30 e ale neviem sa rozhodnut...dakujem

V akej velkosti su este? No a vzhladom na jesen- byva dost tepla a podla mna by tieto kludne byt na jesen,su super pekne 🙂
ostali uz len 20 a aj to neviem ze aku dlhu stielku maju vsade citam inu 😒
Pri kupe si vsimni, ako su riesene tie snurky. Ci nohu dobre fixuju. Lebo ako pises, chces kupit velkost 20 a to su male nozky, ked deti este len zacinaju s chodzou. Ale ako topanka na jesen je dobra. Moji synovia mali minulu sezonu taketo podobne, len mierne zateplene a nosili ich este aj v zime, ked nebol sneh.
Tak som tam nakoniec volala a uz aj objednala 😉 snad budu baby spokojne a ja tiez 😀
Dakujem aj ja dufam ze budu dobre 😊
moja nosi len geox topanky , my sme boli spokojni vzdy doteraz a 30e je dobra cena
Tak baby topanocky mam uz doma su uzasne krasne nadherne a bohuzial su nam male.ide ma porazit nacisto....14 cm vnutro sice maju ale ze treba este odratat minimalne 2 cm to nie😭 takze nemate niektora zaujem ???
Nikto nema zaujem ???😊
@erika1811 odratat este 2cm? to je prilis vela na rezervu v beznej topanke aj pre dospelaka a nie este pre dieta....0,5 cm rezerva pre sandale, max. 1cm poltopanky a max 1,5 max. pre zimnu obuv, kedze tam robi dlzku este pancucha alebo hruba ponozka a po stranach kozusinkova vypln.
Detom som ich nemohla dostat ani na nohy takze asi na tom nieco bude s tou vlozkou. ved vidite sama ako je to tam oznacene a ked odratate 2 cm tak vychadza to na nozku 12 max 12.5 cm...zalezi aj od tvaru tej topanocky podla mna...
@erika1811 my máme nôžku veľkú 12cm a kupujem topánky v vnútornou dĺžkou 13cm. Ale veľa záleží aj od strihu, niektoré sa fakt ťažko obúvajú. My sme teraz kúpili poltopánky U batu a som spokojná, takéto http://www.bata.sk/web/kategoria/znacky-mini-b/...
@erika1811 - s geoxkami som mala prvu skusenost tohto roku, kupila som velkost 28 pre mojho syna, nastastie stali len 18, boli krasne z druhej ruky. Takze pockame, ponosi dcera, su biele so zelenym, aj pre babu. Tak som potom objednala druhe, ale o cislo vacsie, tie su mu presne akurat. Takze ak poznate protetiku, tak ich topanky c. 28 su ako geox c.29. podobne je to aj s bubble gummers, tie maju tiez oznacenia cisiel vacsie ako v skutocnosti. Ak nepoznam znacku, vzdy si kupim nejake secondhand, aby som skusila, ak ina moznost vyskusat nie je. Potom ma to nemrzi.

Alebo mi prosim poradte nejake ine 🙂